Wiki: "Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího
Jsem zvědavý, kam až to dotáhnou, protože je vidět, že se s tím moc neserou
Pfffff 1300 kg GT3 - to je dobrý no. Když si vezmu že moje ST v kombi má 1370kg to je strašný Ale není se co divit, když si vzpomenu na Mustangy GT4 co byly na Silverstoneu a jak to lítalo
Jj, tady jen přidávám odkaz na YT: https://youtu.be/OVni4kUCy6s?si=Dyz6LWWj3KVHZPFN
The Ford Mustang® GTD returns to the Nürburgring.
Bejt tam svezen, tak se obávám, že bych si cvrnknul, absolutní masakr
Wiki: "Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího
Osobně jsem na Zeleném pekle nebyl. Láká mě to, ale má to vážně hodně ale...
Každopádně, když vídím, jak to tam valí těsně před cílem po té rovině, tak mi to připomnělo tohle:
YouTube Video
Asi nejlepší období, kdy opět Ford dominoval světu na okruzích a musely se pak změnit pravidla, protože konkurence nevěděla,co s tím... Když jsem to video viděl porpve jsem čuměl s otevřenou hubou - hlavně moment v 33:55 Na té rovině RS500 dělaly 189 mph/h
Tohle by mi stáhlo gatě z prdele
Ford Kuga III, 1.5 EB (110 kw) Titanium, r.v. 2024
Ford Focus III, combi, 1.6 Ti-VCT (77 kw), r.v. 2017
Ford Focus II, combi, 1.6 16V (74 kw), r.v. 2010 - bylo
Mazda BA 323 GLE sedan, 1.8 16V (85 kw), r.v. 1997 - bylo