vrzání od přední nápravy
- vincent
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
vrzání od přední nápravy
ozívá se mi vrzání od přední nápravy. neporadí někdo čím to je?
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
už se to tady taky řešilo, .... vyhledávání
praděpodobně stabilizátory
praděpodobně stabilizátory

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- vincent
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- corsar
- Nováček
- UcuLeLembo
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- vincent
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
mě to dělalo táhlo stabilizátoru. mám na něm prasklou manžetu, tak jsem ji utřel hadrem a pak jsem tou dírou v manžetě stříknul injekční stříkačkou vazelinu, tak rychle že se hezky nafoukla a dostala se i zezadu. když vytočíš kolo tak aby si měl přístup zezadu směrem od dveří, tak je to asi 15 cm (už přesně nevím) dlouhý táhlo zakončené klouby. je svisle a vypydá to trochu jako kost. dělalo mi to šílený vrzání v zatáčce.
FF 1,6/74kW LPG r.v.99
-
- Test driver
lenze pokial mas prasknutu manzetu,trebu ju podla mna co najskor vymenit,lebo necistoty,ktore sa tam dostavaju ti mozu totalne znicit homokineticky klb...a to je potom dost mastna opravamaras píše:mě to dělalo táhlo stabilizátoru. mám na něm prasklou manžetu, tak jsem ji utřel hadrem a pak jsem tou dírou v manžetě stříknul injekční stříkačkou vazelinu, tak rychle že se hezky nafoukla a dostala se i zezadu. když vytočíš kolo tak aby si měl přístup zezadu směrem od dveří, tak je to asi 15 cm (už přesně nevím) dlouhý táhlo zakončené klouby. je svisle a vypydá to trochu jako kost. dělalo mi to šílený vrzání v zatáčce.

- vincent
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
samozřejmě, že prasklá manžeta se musí vyměnit. ale co má společného prasklá manžeta na táhlu stabilizátoru s homokineťákem?zirafak píše:lenze pokial mas prasknutu manzetu,trebu ju podla mna co najskor vymenit,lebo necistoty,ktore sa tam dostavaju ti mozu totalne znicit homokineticky klb...a to je potom dost mastna opravamaras píše:mě to dělalo táhlo stabilizátoru. mám na něm prasklou manžetu, tak jsem ji utřel hadrem a pak jsem tou dírou v manžetě stříknul injekční stříkačkou vazelinu, tak rychle že se hezky nafoukla a dostala se i zezadu. když vytočíš kolo tak aby si měl přístup zezadu směrem od dveří, tak je to asi 15 cm (už přesně nevím) dlouhý táhlo zakončené klouby. je svisle a vypydá to trochu jako kost. dělalo mi to šílený vrzání v zatáčce.

FF 1,6/74kW LPG r.v.99
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
mne sa vrzganie prejavovalo iba pri minimalnych pruzeniach. tak pri jazde do 20kmh a to muselo byt vypnute radio. v rychelsej jazde to nerobilo (nebolo pocut). nieco mi prestrekli, neviem teraz ci struny alebo nieco v okoli tlmicov a uz je pol roka klud. tot moja skusenostzirafak píše:Mohli by to byt tie strunyTusim aj Misoo-vi to vo Forde odstranili nejakym olejovym nastrekom

- vincent
- Junior
- Kontaktovat uživatele: