Nováček-od 3 str.online prichytený podvodnícky predajca aut
- Bobesh
- Junior
Re: Nováček-od 3 str.online prichytený podvodnícky predajca aut
no fakt zajimavé čtení a co je hlavní pomohlo nejednomu kupci. Hoši dík
-
- Pokročilý
Zřejmě není jednoduché mu poslat úřední dopis :foki píše:jmeno varil mi ani nepripominej , za nim utekla ex a kdyz zjistila ze dela podvody a kupuje sro zadluzuje a nechava padnout a ja nevim co jeste proste zije z podvodu tak se po mesici vratila . ale to sem nepatri .
http://www.c-budejovice.cz/Lists/edn%20 ... ejvyhl.pdf
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
kdes to vyhrabal ? 

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Pokročilý
foki píše:kdes to vyhrabal ?
Jsem spořádaný občan a čtu úřední desku .

- maxo111
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Aj vdaka tejto diskusii kamarata v UK neobabrali o peniaze 

Focus II. Tournier 1.8 TDCi, 2010
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak mam pocit ze pokud si to nevyzvedl tak dneska mel posledni denPeS píše:
Zřejmě není jednoduché mu poslat úřední dopis :
http://www.c-budejovice.cz/Lists/edn%20 ... ejvyhl.pdf

Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- slahy
- Nováček
velice zalimave i kdyz uz ponekud zdlouhavé čtení... ale ty hodiny a pul nelituji:-D
FoFo2 Combi, Ghia, 1.8TDCi, 85Kw, 2006...

-
- Nováček
parada, prvy clanok co som cital od zaciatku po koniec este ako neregistrovany skoro bez dychu. klobuk dolu.
-
- Nováček
Musím se přidat ke kladnému hodnocení tohoto vlákna, při jehož čtení se mi nejen tajil dech ale stihl jsem se i zaregistrovat. To má teď člověk strach koupit starší auto 
Dobrá práce hoši!!

Dobrá práce hoši!!
- BoraBora
- Nováček
- mrPeet_CZ
- Nováček
Bezvadný vlákno, připomělo mi to blog co sem nedávno čet, tam to kluci dotáhli dál, ikdyž se nejednalo o auto, ale notebook. Když se bude někdo chtít pobavit tuna je odkaz : http://www.zug.com/pranks/powerbook/ 
Holt je to potřeba šířit, ať tyhle hajzlíci nemaj šanci najít zákazníky....

Holt je to potřeba šířit, ať tyhle hajzlíci nemaj šanci najít zákazníky....
Ford Focus II 1,6 16V combi 2005

- Tibi
- .
som tu sice uz regnuty pomaly rok,ale auto som uz mal kupene tak som sa k tomu este predtym nedokopal, dneska som aspon zabil volny cas zaujimavym citanim,ale aj tak nepochopim ako moze dakto vopred zaplatit ciastku,alebo dokonca celu cenu auta ked ho v zivote nevidel a este k tomu ani neodskusal 

-
- Nováček
Tohle téma už je trochu mrtvé, přesto sem přidám několik dalších informací. Mimo teoretické zkušenosti s touto firmou (resp. panem Matějákem) přináším i několik praktických:
1) http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php ... f1d3e19de5
2) http://moje.auto.cz/m-z-/opice.html
3) moji osobní (stála mě 30.000 a dost nervů) - viz. níže
Začalo to tak, že jsem začal schánět náhradu za mojí dosluhující Astru a rozhodl jsem se pro Ford Focus. začal jsem se různě poptávat a brouzdat po internetu. Zaujala mě nabídka na stránkách http://www.dovoz-aut.cz (fa. CB Autocentrum s.r.o. - pouze náhodná podoba s názvem seriózní firmy CB Auto). Zaujal mě vínový Ford Focus 1.6 16 V za rozumnou cenu a perfektní stav. Domluvil jsem si s p. Matějákem schůzku a zjistitl jsem následující - auto není v ČR je třeba ho dovést ze Švýcarska k čemuž je nutná záloha (také nabízel spolujízdu, což jsem odmítl z viz. bod č. 2, nabízené garance se mi zdály dostatečné). Složil jsem 30.000 (08.12.2008) a čekal jsem na informaci o dovezeném autě. Dne 22.12.2008 jsem obdržel výzvu k převzetí automobilu ke které došlo dne 06.01.2009. Při konrole dokladů jsem zjistil, že se jedná o úplně jiné auto než co jsem objednal (dle smlouvy Ford Focus 1.6 16V, dle dokladů Ford Focus 1.4 16V). Zdůvodnění bylo skutečně vtipně "Já myslel, že budete rád, protože 1.4 má nižší spotřebu. Vozidlo jsem odmítl převzít a písemně (přes e-mail) jsem vypověděl smluvu a zároveň jsem požadoval vrácení složené jistiny (kterou už asi nikdy neuvidím). Jistinu p. Matěják odmítl vrátit a navrhl tři řešení 1) Odebrání tohoto vozidla, 2) Přivezení jiného vozidla, 3) Vrácení jistitny až vozidlo prodá jiné osobě (tzn. abych sehnal náhradního blba, který to auto koupí). Všechny tři řešení jsem odmítl a věc předal právní kanceláři. ta sepsala výzvu k vrácení jistiny, na kterou dovozce nereaguje. Jedinou možností bude asi soudní řízení (na to si ovšem budu muset našetřit, odhadované náklady pro advokátní kancelář jsou +/- 17.000 do začátku
.
Aby toho nebylo málo, tak se přihodily ještě dvě úžasné události :
1) Na konci ledna mě navštívili dva agenti od celní správy a začali řešit celní delikt! Clo samozdřejmě nebylo zaplacené. Pan Matěják u všech dokladů operoval mým jménem (k dovozu jsem mu musel dát plnou moc). Musím říci, že přístup obou zaměstnanců celní správy byl profesionální. Po předání relevantních (kupní smlouva, písemné vypovězení smlouvy a odmítnutí převzetí vozidla) mě již nekontaktovali.
2) Zhruba v polovině listopadu 2009 jsem byl předvolán na magistrát města České Budějovice, abych vysvětlil dopravní přestupek. Tohoto přestupku se dopustila paní Matějáková, kterou v ČB zastavila dopravní hlídka. Vozidlo bylo stále bez registrační značky, s převozkou co byla dva měsíce propadlá a navíc nedoložila pojištěnínebylo pojištěné. Vysvětlení p. Matějákové bylo že s vozem nemá nic společného - majitelem je někdo jiný (viz. plná moc). Na magistrátu jsem absolvoval druhé kolo vysvětlování. Písemně jsem doložil, že jsem vozidlo nepřevzal, že není přihlášeno na mé jméno v registru vozidle atd. Magistrám mě už nekontaktoval (můj závěr je - jelikož nejsem majitelem vozidla, tak nenesu odpovědnost za jeho pojištění - musím ovšem mít stále na paměti, že žiji v zemi neomezených možností)
Všechny výše uvedené skutečnosti můžu doložit (podklady pro advokátní kancelář mám archivované)
Ten bálečný vůz je stále k dispozici : http://autobazar.hyperinzerce.cz/ford/i ... zni-cechy/.
Když si ho někdo z Vás koupí, tak mi p. Matěják určitě tu zálohu vrátí
))
Závěr : Za blbost se platí. Na druhou stranu - mohlo to být horší.
1) http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php ... f1d3e19de5
2) http://moje.auto.cz/m-z-/opice.html
3) moji osobní (stála mě 30.000 a dost nervů) - viz. níže
Začalo to tak, že jsem začal schánět náhradu za mojí dosluhující Astru a rozhodl jsem se pro Ford Focus. začal jsem se různě poptávat a brouzdat po internetu. Zaujala mě nabídka na stránkách http://www.dovoz-aut.cz (fa. CB Autocentrum s.r.o. - pouze náhodná podoba s názvem seriózní firmy CB Auto). Zaujal mě vínový Ford Focus 1.6 16 V za rozumnou cenu a perfektní stav. Domluvil jsem si s p. Matějákem schůzku a zjistitl jsem následující - auto není v ČR je třeba ho dovést ze Švýcarska k čemuž je nutná záloha (také nabízel spolujízdu, což jsem odmítl z viz. bod č. 2, nabízené garance se mi zdály dostatečné). Složil jsem 30.000 (08.12.2008) a čekal jsem na informaci o dovezeném autě. Dne 22.12.2008 jsem obdržel výzvu k převzetí automobilu ke které došlo dne 06.01.2009. Při konrole dokladů jsem zjistil, že se jedná o úplně jiné auto než co jsem objednal (dle smlouvy Ford Focus 1.6 16V, dle dokladů Ford Focus 1.4 16V). Zdůvodnění bylo skutečně vtipně "Já myslel, že budete rád, protože 1.4 má nižší spotřebu. Vozidlo jsem odmítl převzít a písemně (přes e-mail) jsem vypověděl smluvu a zároveň jsem požadoval vrácení složené jistiny (kterou už asi nikdy neuvidím). Jistinu p. Matěják odmítl vrátit a navrhl tři řešení 1) Odebrání tohoto vozidla, 2) Přivezení jiného vozidla, 3) Vrácení jistitny až vozidlo prodá jiné osobě (tzn. abych sehnal náhradního blba, který to auto koupí). Všechny tři řešení jsem odmítl a věc předal právní kanceláři. ta sepsala výzvu k vrácení jistiny, na kterou dovozce nereaguje. Jedinou možností bude asi soudní řízení (na to si ovšem budu muset našetřit, odhadované náklady pro advokátní kancelář jsou +/- 17.000 do začátku

Aby toho nebylo málo, tak se přihodily ještě dvě úžasné události :
1) Na konci ledna mě navštívili dva agenti od celní správy a začali řešit celní delikt! Clo samozdřejmě nebylo zaplacené. Pan Matěják u všech dokladů operoval mým jménem (k dovozu jsem mu musel dát plnou moc). Musím říci, že přístup obou zaměstnanců celní správy byl profesionální. Po předání relevantních (kupní smlouva, písemné vypovězení smlouvy a odmítnutí převzetí vozidla) mě již nekontaktovali.
2) Zhruba v polovině listopadu 2009 jsem byl předvolán na magistrát města České Budějovice, abych vysvětlil dopravní přestupek. Tohoto přestupku se dopustila paní Matějáková, kterou v ČB zastavila dopravní hlídka. Vozidlo bylo stále bez registrační značky, s převozkou co byla dva měsíce propadlá a navíc nedoložila pojištěnínebylo pojištěné. Vysvětlení p. Matějákové bylo že s vozem nemá nic společného - majitelem je někdo jiný (viz. plná moc). Na magistrátu jsem absolvoval druhé kolo vysvětlování. Písemně jsem doložil, že jsem vozidlo nepřevzal, že není přihlášeno na mé jméno v registru vozidle atd. Magistrám mě už nekontaktoval (můj závěr je - jelikož nejsem majitelem vozidla, tak nenesu odpovědnost za jeho pojištění - musím ovšem mít stále na paměti, že žiji v zemi neomezených možností)
Všechny výše uvedené skutečnosti můžu doložit (podklady pro advokátní kancelář mám archivované)
Ten bálečný vůz je stále k dispozici : http://autobazar.hyperinzerce.cz/ford/i ... zni-cechy/.
Když si ho někdo z Vás koupí, tak mi p. Matěják určitě tu zálohu vrátí

Závěr : Za blbost se platí. Na druhou stranu - mohlo to být horší.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
jj taky dobry , kdyz tohle udela 3x za mesic tak je vysmatej a nemusi hrabnout prstem . ale ta 2/ je husta 

Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jivoji:Tak jestli můžu poradit z vlastní zkušenosti,když mně bazar nechtěl dát peníze za auto,který prodal.Vzít pár kamarádů nejlépe plný auto,co pravidelně navštěvujou posilovnu s baseballkama a dýkama za pasem a aby se motaly kolem aut v bazaru,aby to viděl .V klidu mu pak říct,že sis přišel pro peníze a jestli není blbej tak ti to vyplatí.Nechci samozřejmě nikoho navádět k trestný činnosti,ale jinak se to s těma zmetkama dělat nedá.
Byl Focus II kombi 2011 1,6 16v

Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019

Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019