spoofan :
Ved prave. Nikto im nic nedokaze. A ze je serviska falosna ? Ved taku im dal predajca, ktory to kupil opat od niekoho ineho. Keby sa do toho ale obul Interpol, mohlo by to byt velmi zaujimave. No toto je prilis mala kauza, aby to riesila policia na medzinarodnej urovni - ide o nejakych mizernych 2000 - 3000 EUR. Skor to mal hrat na skrytu vadu riadiacej jednotky. V takom pripade bazos nemoze priznat :
- ze stacal, lebo podvod
- vymenu RJ, opat by to bolo uviedenie zakaznika do omylu urcite ho neinformoval o jej vymene - no kupil by si voz s menenou RJ ? Ja nie.
Ak chce bazos aspon co to zarobit, moze :
1. bud bez reci odstupit od zmluvy a voz predat niekomu inemu
2. akceptovat skrytu vadu a znizit cenu vozidla napr. o 2000 EUR, na 10 inych aut sa bohato zahoji
V kazdom pripade ale poskodenemu drzim palce.
Ja som tiez vedome kupoval stocene auto, otazka bola, z kolko bolo stocene. Moj odhad realneho nabehu bol 160 az 180 tisic (preto okamzita vymena rozvodu a vodnej pumpy), nakoniec z toho bolo mile prekvapenie - malo to iba 137 tisic. Keby Plechac mal zrovna aj tych 180k, stale sa mi za tych 8000€ vyplatil - v case kupy mal necele 3 roky, super vybava, super motor. Dnes by som opat bez zavahania kupil 3 rocne stocene auto za slusnu cenu, ale
iba benzinak - jeho udrzba je lacnejsia.
DV6 nie je motor. Ale sustava nahodne umiestnenych suciastok co vrcia a trasu sa a popritom zeru naftu...
Mondeo 2.5T Titanium SK
ZEM JE NASE IHRISKO