No ono je sice Foki prověřený a dobrý, ale zase nemá tu požadovanou českou cenu, viď..? Tak budeme jezdit od čerta k ďáblu, zahlcovat forum dotazy na bazary a stejně jde jen o cenu. Ekonomické vozy jsme si vybrali jen podle ceny. Aha...oni vozí Italii, no dobrá tedy, ale zase ta cena je lákavá. Chtěl jsem benzín, protože diesel je zbytečný a ejhle.....změna na diesel, protože ho seženu levněji..The_Gladiator píše:Hezký noSe z toho zblázním ... tak až to bude opravdu aktuální, ozvu se tobě, Foki. Už jsme si psali přes SZ.
Od té doby ale změna z benzinu -> diesel. Hatchback zůstává
Do prd... o čem to tady je??????????
Špekulovat zleva, zprava a ve finále to je takto...... Neznám člověka, který dělá charitu. Každý chce prodat a děla z toho auta TOP stav i když ví, že občas nějaká moucha je. Je úplně jedno jestli to je Foki, nebo autotiptop. Všichni to děláme na kšeft......

Zajímavé je, že když někdo mě osloví z fóra a koupí u mě, tak už se tady neukáže a nenapíše, až na Pbjuna, který je tady pečený, vařený. Z nováčků ale nikdo. Akorát se tady budou recenzovat bazary....a proč. Někdo je spokojený, protože to slouží a někdo je nespokojený, protože se to sere, ale ani v jednom případě to není o bazaru. I v nejarogantnějším bazaru můžete sehnat TOP auto a naopak tam, kde vám lezou do prd..., můžete pohořet.
Ve finále ale jde stejně o cenu a to tady nikdo nepřizná, takže až vystavím domrd... španělskou vyjetinu FoFo II za 150 T Kč, tak ji za 10 minut prodám a človíček bude spokojený, protože za tu cenu....no nekup to

Michal