Něco asi bude v luftě, nebo prostě lidi z toho vedra fakt přepínají
Taky přidám páteční zkušenost. Musel jsem po práci do olomouce jet koupit díly na šipky, protože jsme v sobotu ráno jeli na šipkový turnaj. Vracím se z Olomouce domů a stojím na dvojproudovce a čekám. Bohužel v pravém pruhu a přede mnou autoškola. Tak jsem zesílil rádio aby přišlo víc trpělivosti. Stojím na brzdě, vidím, že auta před autoškolou se rozjíždí, autoškola zrovna v tu chvíli zapíná ostřik skla a umývá si okno. OK, pořád stojím na brzdě a trpělivě čekám a ze zadu bum. Zase!!!

Tak jsem nasraný vylezl z auta, podívám se - ženský v pasatu, nenápadně couvá od mýho auta. Vystrčila hlavu z okna se slovy: " Dobrý den, máte tam něco? Já se omlouvám, ale já spěchám! "

A co jako? To znamená, že když spěchá tak bude bourat beztrestně vše kolem?

Tak jsem se šel podíváat - no trefila se rámečkem spztky na nárazník a jako naschvál minula celkem šikovně tažné

Na nárazníku mám takový šmouhatý otisk, což půjde nejspíš rozleštit, tak jsem ještě lehnul pod auto, jestli tam není někde něco a nenašel jsem nic, takže jsmetadyto setkání rozpustili. Ale absolutně žádná sebereflexe, nebo prostě snaha nějak pokorně to vyřešit nic. Za celou dobu ta slepice ani nevylezla z auta...
A ještě jedna z minulého týdne - po celkem délší době mě zastavili zase buzerači a vybírači. Za obcí nálet co jim ovečka zvládla a metr za nárazníkem majáky a stop. Přišel mladý klučina k oknu se slovy: " Dobrý večer, PČR ..." a než stihl pokračovat, tak jsem mu do toho skočil klasickou větou: " Dobrý večer, jak Vám mohu pomoci? "

Nastalo asi 5 vteřinové ticho, protože se klučina úplně zasekl

Nakonec jen občasnka a fouknutí na alkohol a to bylo všechno. Tak snad zase na delší dobu budu mít klid