|
Právě je 09.09.2010 05:14
|
Zobrazit nezodpovězené příspěvky | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Ford Bospor, Kosmonosy, MB
| Autor |
Zpráva |
|
vitut
Člen klubu
Registrován: 25.06.2008 13:03 Příspěvky: 739 Bydliště: Štoky(HB); Praha-Háje
|
Jde sice o banalni vec, ale je videt, ze dobri lide jeste existuji ...
Dnes se me drahe polovicce podarilo zabouchnout do auta klice, jak jinak - do kufru. Po kratke porade se obratila na zmineny servis, ktery nabidl nekolik variant reseni - sehnat kod klice, pripadne pry muzou proniknout do auta pres dvere nebo okno. Pres telefon jsem zajistil kod klice, ktery zena sdelila technikovi v servisu (podotykam ne pri osobni navsteve, ale jen telefonem). Technik klic vybrousil a privezl na misto, kde auto stalo. Cela akce trvala cca 20 minut. Nejvetsim prekvapenim byl ucet - melo to stat cca 200,- (novy klic bez imobilizeru + vybrouseni), nicmene konecna castka znela na 61,- Kc. Nechtel nic navic, coz si zena nedala vymluvit ... Jeste bych rad dodal, ze ucet byl vystaven panem Jaroslavem Folprechtem - touto cestou bychom mu radi podekovali za ochotu a spolupraci.
Auto jsem u nich v servisu zatim nemel, ale po teto zkusenosti bych asi nevahal ...
_________________ FoFo combi Ghia, 1.8TDCi, 85kW, 2002, šedá Magnum - Galerie

predtim: FoFo combi Trend, 1.8TDCi, 74kW, 2003, šedá sv. (odcizen)
|
| 02.12.2009 22:49 |
|
 |
|
oskar
Nováček
|
 Re: Ford Bospor, Kosmonosy, MB
Musí Moc pochválit tenhle servis Ford Bospor Servisní prohlídku provedli naprosto perfekně A dokonce mi strašně moc pomohli s jedním vážným probléme s Focusem. Jejich šéf techniků je opravdu člověk na správném místě!! Zná tyhle Fordy jako své boty. Jeďním slovem SUPER!!!!! 
|
| 27.01.2010 19:54 |
|
 |
|
JardaB
Člen klubu
Registrován: 02.02.2008 04:18 Příspěvky: 359 Bydliště: Praha, (skoro) Písek
|
V pondělí jsme byl v Bosporu kvůli výměně žárovky (za boha se mi nepodařilo sundat kryt levého světla), takže nic zásadního, ale technik na mne svým přístupem udělal velmi dobrý dojem. Nemít v Praze Valouška a na jihu Fokiho, zkusil bych jim auto svěřit 
_________________ Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver
|
| 06.02.2010 23:37 |
|
 |
|
Matted
Člen klubu
Registrován: 18.08.2008 17:48 Příspěvky: 166 Bydliště: skoro CL / Mladá Boleslav
|
To je zajimave, mě tam klic techto specifikací stál asi 310kč. Co se týče servisu. Nechal jsem si tam montovat Defentlock tak mi poráne nesedí středový panel. A navíc mi auto vrátili s poškozeným zpětným zrcátkem. Ale to bylo před rokem. třeba se to tam zlepšilo.
_________________ od 18.12.2008 Ford Focus combi 1,6 74kW, r.v. 2003 10.2.2010 odešel na vždy - Škoda Forman 1,3 50kW, r.v. 1994
|
| 08.02.2010 23:06 |
|
 |
|
Wolf2
Test driver
Registrován: 02.02.2008 04:18 Příspěvky: 2021 Bydliště: Milovice n.L / Moravský Písek
|
Do tohoto servisu jsem občas zajel ,jak s Fiestou ,tak i s Focusem a nějak jsem nebyl nadšený , sice to bylo ještě ve starém místě ,ale jejich přístup byl nějaký vlažný. A hlavně nechtějí servisovat auta ,co mají zabudovaný LPG .Přijel jsem na jarní servisní prohlídku ,kde mají kontrolovat podvozek a oni řeknou že ji dělat nebudou , že tam mám LPG a jejich chabé výmluvy , že to může vybouchnout a td. no hrůza. Poslední zkušenost , jsem měl ,když jsem si přijel pro obyčejný šroub na upevnění zadního tlumiče a jaké rozčarování bylo, když mi bylo řečeno ,že ho nemají a ,že ho musí objednat  šroub ,kterým je připevněno spousty věcí na podvozku a oni ho nemají , no hrůza  V případě nouze bych tam jel ,ale jinak děkuji nechci 
_________________ Ford Focus kombi r.v.2000 1,8 16V TREND,benzín/LPG Magic2 ,klima,xenony,tempomat, K&N filtr ,16" kola,Eibach pružiny,BC

|
| 08.02.2010 23:25 |
|
 |
|
bufan
Nováček
|
Wolf2 napsal: Do tohoto servisu jsem občas zajel ,jak s Fiestou ,tak i s Focusem a nějak jsem nebyl nadšený , sice to bylo ještě ve starém místě ,ale jejich přístup byl nějaký vlažný. A hlavně nechtějí servisovat auta ,co mají zabudovaný LPG .Přijel jsem na jarní servisní prohlídku ,kde mají kontrolovat podvozek a oni řeknou že ji dělat nebudou , že tam mám LPG a jejich chabé výmluvy , že to může vybouchnout a td. no hrůza. Poslední zkušenost , jsem měl ,když jsem si přijel pro obyčejný šroub na upevnění zadního tlumiče a jaké rozčarování bylo, když mi bylo řečeno ,že ho nemají a ,že ho musí objednat  šroub ,kterým je připevněno spousty věcí na podvozku a oni ho nemají , no hrůza  V případě nouze bych tam jel ,ale jinak děkuji nechci  Hele, ono to není zas tak jednoduchý, když na to v tý dílně nemají čidla, tak riskují velkou pokutu jak prase, nikoli to, že by to bouchlo. A ještě na to musí být atestace a kdeco dalšího... To není, že by nechtěli, jen to asi neuměli vysvětlit... Můj názor.
_________________ 2.0 Zetec kombi Ghia, bez úprav, hlavně má tempomat
|
| 11.03.2010 17:29 |
|
 |
|
Wolf2
Test driver
Registrován: 02.02.2008 04:18 Příspěvky: 2021 Bydliště: Milovice n.L / Moravský Písek
|
Předpokládám ,že v každé autodílně mají na vaření plynem tlakové lahve a nehledě na to ,že oni přece nebudou opravovat zařízení LPG ,ale věci na autě  tak nevidím důvod proč tam nemůžou jezdit auta s LPG ,když jsou bezpečnější než klasické 
_________________ Ford Focus kombi r.v.2000 1,8 16V TREND,benzín/LPG Magic2 ,klima,xenony,tempomat, K&N filtr ,16" kola,Eibach pružiny,BC

|
| 11.03.2010 20:56 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|