nemohl by sem nekdo hodit foto jak sviti original,jak tam jsou ty hokejky,rad bych to i porovnal
 nemohl by sem nekdo hodit foto jak sviti original,jak tam jsou ty hokejky,rad bych to i porovnal 

me to tvori jako by schody
 me to tvori jako by schody
 jak Honza89 tak Pavlik.0071 ochotně přijali pozvánku na mini srazík
 jak Honza89 tak Pavlik.0071 ochotně přijali pozvánku na mini srazík  takže jsme mohli porovnávat, ikdyž to bylo dost na rychlo, nicméně fotky máme i videjko, a musím říct že ta čočka mondýsku sluší...no však posuďte....
  takže jsme mohli porovnávat, ikdyž to bylo dost na rychlo, nicméně fotky máme i videjko, a musím říct že ta čočka mondýsku sluší...no však posuďte.... 
 Nivilace
 Nivilace
 to je jen odstínem, nebo se mi zdá že to Pavlikovi svítí víc???
  to je jen odstínem, nebo se mi zdá že to Pavlikovi svítí víc??? 

A ne 6000 tak to oprav Štefánku
  A ne 6000 tak to oprav Štefánku  

)
 )

To musel být ranec...
  To musel být ranec...
 vsichni vysperkovany auta a moje takova ta tuctovka,takze asi v lete dame novy kabat,abych se necitil malo ceny
 vsichni vysperkovany auta a moje takova ta tuctovka,takze asi v lete dame novy kabat,abych se necitil malo ceny  jinak k te nivelaci,je pravda ze ty penize je za to skoda davat,ale nemel jsem to kde zkouknout tak jsem to risknul to tam dat,nicmene si myslim ze na ty krokovy motorky je todle max
 jinak k te nivelaci,je pravda ze ty penize je za to skoda davat,ale nemel jsem to kde zkouknout tak jsem to risknul to tam dat,nicmene si myslim ze na ty krokovy motorky je todle max  myslim si ze kdyby se to melo zvedat rychleji musel bych tam dat nejaky serva,proste krokovy motorky asi nebudou uz rychlejsi,co byste tam dali vy?
 myslim si ze kdyby se to melo zvedat rychleji musel bych tam dat nejaky serva,proste krokovy motorky asi nebudou uz rychlejsi,co byste tam dali vy?
 myslim, že jsme se nějak moc nelišili...
  myslim, že jsme se nějak moc nelišili...
 asi zacnu shanet alespon nejaky pekny sedacky :)jinak si myslim ze rozdil tam je,nicmene me to sviti vic,ale pozor!originali sviti zase vic rovnomerne,alespon me se to tak zdalo!takze jestli to sviti mene nebo vice neni az tak dulezity ale jak to spise rozptyli to svetlo a v tom si myslim ty originaly zvitezili!!!
 asi zacnu shanet alespon nejaky pekny sedacky :)jinak si myslim ze rozdil tam je,nicmene me to sviti vic,ale pozor!originali sviti zase vic rovnomerne,alespon me se to tak zdalo!takze jestli to sviti mene nebo vice neni az tak dulezity ale jak to spise rozptyli to svetlo a v tom si myslim ty originaly zvitezili!!!

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host