buceek07 píše:To jo no...záleži u koho servisuješ...v tomhle já bych neměl problém takže záruka na servis je ok. A ta cena je hoodně zajímavá...mě to čeká čim dál vic a vic

záruka na práci je jasná, ale co když se něco stane s dílama ? mechanik ručí za svojí práci..prodejce za ND s tím, že si může vymínit montáž v odborném servisu...dejme tomu, že ti to známý udělá, ale pokud přijdeš normálně do servisu se svýmu dílama, tak moc rádi nebudou, přijdou o svůj rabat (třeba min 40% z ceny) a v případě problémů je pak problematická reklamace, vždy je lepší jeden dodavatel
co jsem se díval tak autobenex má díly LUK za necelých 20tis bez DPH, s nějakou slevou to je těch 13-14 bez DPH. Ve Fordu mám pocit asi 18 bez DPH a je otázka kolik bude stát práce, ale tipuju, že by hodinově měli být rychlejší než obyč servis, tak řekněme 8h * 600 = 4800, normální servis 10*400 a to jen jen malý rozdíl.
Prostě mi přijde, že v normálních cenách to bude +- nastejno. Zkusim to ještě probrat se známým opravářem, případně si to nechat odhadnout u Forda ...ale je mi blbý si komukoliv říkat o slevu, jsem zvyklej platit i kámošům normální ceny a očekávat kvalitní práci a dobrý záruky na kvalitu...