vystřelovací klíč
- Smells
- Nováček
Re: vystřelovací klíč
Poradí mě prosím někdo, kde by mě v Brně naprogramovali novej klíč. Díky
Ford Focus Combi,1.6 16V,74 kW,3.9.2001,Modrá metla
Ford Focus Combi, 1.8 TDCI ,85 kW,2005,Dark blue
Renault Thalia,1.2 16V ,55 kW,2008,Blue

Ford Focus Combi, 1.8 TDCI ,85 kW,2005,Dark blue
Renault Thalia,1.2 16V ,55 kW,2008,Blue

-
- Junior
Caute
Mam galaxy 2011 s kľúčom ako na strane 10 su dve kluce pridam škardič.
Chcel som pridat jeden dalsi aj s diaľkovým,.ale ten klasicky ford kľúč vyskakovaci. No dialkove mi nechcelo sparit sa pritom po 4x zap. vyp. zapalovanie zaznel ton. Je mozne,ze preto, ze kluc obsahoval immo pre predFL?
Elektronika na central je ina pred a po FL s este sa aj deli podla typu kluca?( Ak neratam keyless).
Po FL pouziva tusim 80bit immo chip a kodovat sa da len online(ak sa mylim opravte ma prosím).
Aky dialkovy frekvencia typ pouziva po FL pres uvedený kľúč?
Ďakujem velmi pekne
Mam galaxy 2011 s kľúčom ako na strane 10 su dve kluce pridam škardič.
Chcel som pridat jeden dalsi aj s diaľkovým,.ale ten klasicky ford kľúč vyskakovaci. No dialkove mi nechcelo sparit sa pritom po 4x zap. vyp. zapalovanie zaznel ton. Je mozne,ze preto, ze kluc obsahoval immo pre predFL?
Elektronika na central je ina pred a po FL s este sa aj deli podla typu kluca?( Ak neratam keyless).
Po FL pouziva tusim 80bit immo chip a kodovat sa da len online(ak sa mylim opravte ma prosím).
Aky dialkovy frekvencia typ pouziva po FL pres uvedený kľúč?
Ďakujem velmi pekne
- ZaQik
- Admin
jestli si dobre pamatuji, tak klicove (ne keyless) mondeo mk4 ma stejne klice na predFL i poFL ... pokud vis, ze je to klic z mondea (Smax nebo galaxy) a nejde Ti klic nakodovat na dalkove ovladani, hledal bych problem v baterii klice
imobilizer (napr. pres forscan) naucit jde?
imobilizer (napr. pres forscan) naucit jde?
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
-
- Junior
Ahoj Zaqik
Skusal som asi 3 kluce s novymi bateriami, jeden od auta ktorý určite funguje. Pride mi to, ako by to slo na inej frekvencii, alebo kodovani.
Povodvnu kluc k autu krasne komunikuje s centralom. Je to ten kluc, co vyzera ako keyless,.ale s vyskakovacou planzetou.
Ja som skusal kluce,.tie klasice ford vyskakovacky.
Ďakujem
Skusal som asi 3 kluce s novymi bateriami, jeden od auta ktorý určite funguje. Pride mi to, ako by to slo na inej frekvencii, alebo kodovani.
Povodvnu kluc k autu krasne komunikuje s centralom. Je to ten kluc, co vyzera ako keyless,.ale s vyskakovacou planzetou.
Ja som skusal kluce,.tie klasice ford vyskakovacky.
Ďakujem