Právě je 13.12.2018 02:09



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
 Kontrola tlaku v pneu TPMS 
Autor Zpráva
Člen klubu
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 12.09.2013 10:31
Příspěvky: 536
Bydliště: České Budějovice
Odeslat Re: Kontrola tlaku v pneu TPMS
Chyba stále aktivní... Ale zkusim jinou věc. Kompletuji nova zimní kola a mimo jiné jsem si koupil úplně nové TPMS senzory ve Fordu, protože mám jistotu ze jsou 100%. A třeba se závada ztratí ;-) uvidíme az dostanu auto zpět z opravy.


21.11.2014 06:43
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 03:18
Příspěvky: 19693
Bydliště: České Budějovice
Odeslat Re: Kontrola tlaku v pneu TPMS
ja jsem ted kupoval universal do BMW a spokojenost cena polovicni , jen sedaly na auto , dala se inicializace a po ujeti 200m jak tlak tak teplota pneu :bravo22:

_________________
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč


21.11.2014 07:15
Profil E-mail
Člen klubu
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 12.09.2013 10:31
Příspěvky: 536
Bydliště: České Budějovice
Odeslat Re: Kontrola tlaku v pneu TPMS
Na kolik to vyšlo. Ty moje čtyři ve Fordu stály 4x 1.998,-


21.11.2014 09:55
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 03:18
Příspěvky: 19693
Bydliště: České Budějovice
Odeslat Re: Kontrola tlaku v pneu TPMS
spen napsal:
Na kolik to vyšlo. Ty moje čtyři ve Fordu stály 4x 1.998,-


cca 5000 bez dph

_________________
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč


21.11.2014 10:42
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 13.08.2012 17:14
Příspěvky: 145
Bydliště: PHA
Odeslat Re: Kontrola tlaku v pneu TPMS
kupil som zimne pneu na plechacoch aj so senzormi tlaku (mal som myslim na Focus ST)

Jakym sposobom sa to nacita do riadiacej jednotky? (doteraz mi ukazovalo chybu,takze podpora tam je ;) )

Mal som pneu v kufri - a nenacitalo nic, treba to nejako nastavit cez kabel pripadne ako na to?

Dik

_________________
Ford Mondeo 2.2 TDCi, 129kw, 03/2009, Titanium S


07.11.2016 09:24
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 16:33
Příspěvky: 14683
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: Kontrola tlaku v pneu TPMS
cidla z focusu mk3 na mondeu mk4 nefunguji (ale obecne: cidlo zacne vysilat, az kdyz se roztoci kolo)

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


07.11.2016 09:47
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 13.08.2012 17:14
Příspěvky: 145
Bydliště: PHA
Odeslat Re: Kontrola tlaku v pneu TPMS
aah - no asi "super"kupa zase :D

volal som aj do fordu a ze treba prejst 50km a do vtedy by sa mali nacitat, tak to skusim nahodit a uvidime co to spravi.

ak nepojde ze treba prist a za 1000kc to nastavia

_________________
Ford Mondeo 2.2 TDCi, 129kw, 03/2009, Titanium S


07.11.2016 09:58
Profil E-mail
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přeskočit na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.