Jeste jsem nevidel kontrolku zhaveni - ani pri testu
- C-Maxis
- Zkušený
Jeste jsem nevidel kontrolku zhaveni - ani pri testu
Cau,
tak sem si uvedomil, ze sem ani okem nezahledl kontrolku zhaveni a to ani pri otoceni klickem do pozice I.
Motor startuje normalne i kdyz otocim klickem temer hned. Ale zatim nebylo rano vyrazne chladno.
Da se nejak primerene k te kontrolce dostat a vymenit ji, nebo do servisu? Byl jsem pred par dny na 80.000km prohlidce u Frolika a na tohle me nikdo ani neupozornil. Skoro bych to ocekaval.
diky za info.
tak sem si uvedomil, ze sem ani okem nezahledl kontrolku zhaveni a to ani pri otoceni klickem do pozice I.
Motor startuje normalne i kdyz otocim klickem temer hned. Ale zatim nebylo rano vyrazne chladno.
Da se nejak primerene k te kontrolce dostat a vymenit ji, nebo do servisu? Byl jsem pred par dny na 80.000km prohlidce u Frolika a na tohle me nikdo ani neupozornil. Skoro bych to ocekaval.
diky za info.
- Lukysek
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jeste jsem nevidel kontrolku zhaveni - ani pri testu
me kontrolka problikne na okamžik sotva ji poztřehnu okem
- Raada
- Test driver
To je normalni, pockej na mrazy v zime, to ji uvidis tak na 2 vteriny, mozna mene. V lete nemas sanci, pokud ti dobre funguje auti.
- C-Maxis
- Zkušený
no jo, ale ja myslel, ze by se mela rozsvitit aspon pri pocatecni testu, ne?
- tomason
- Test driver
Tak to já ji vidím vždycky i v létě ,ale já mam jinej motor a vy zjevně máte rychložhavení je komfortnější a oproti starým dieslum opravdu rychlé 

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- tomason
- Test driver
to myslim že jo jako ,když otočíš do 1 a startuješ tak všechny konrolky pozhasínaj i žhavení Raada raď

C-Maxis píše:no jo, ale ja myslel, ze by se mela rozsvitit aspon pri pocatecni testu, ne?
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- Raada
- Test driver
Jestli myslis test kdyz otocis klickem do prvni polohy, kdy se rozsviti kontrolky, tak tam opravdu v lete nemam sanci videt zhaveni. Na okamzik ji vidim jen v zime ve velkych mrazech. Ale ja stejne startuju az mi poshasinaj vsechny kontrolky. Mezitim se pripoutam a pak to nadlabnu.
Ja jsem Raada jako od Radek (Ráďa
)
Ja jsem Raada jako od Radek (Ráďa

- C-Maxis
- Zkušený
No, to bych mohl byt klidnejsi.
Ale pak mi zase malinko unika smysl teto (ne)diagnostiky sviceni kontrolky. Ja bych cekal, ze se kazda potvora aspon na vterinu rozsviti.
Ale pak mi zase malinko unika smysl teto (ne)diagnostiky sviceni kontrolky. Ja bych cekal, ze se kazda potvora aspon na vterinu rozsviti.
- Raada
- Test driver
Vyderzaj pianer do zimy
.

- P2M
- Junior
Startuju hned, jak žhavení zhasne (pokud ten okamžik stihnuRaada píše:Jestli myslis test kdyz otocis klickem do prvni polohy, kdy se rozsviti kontrolky, tak tam opravdu v lete nemam sanci videt zhaveni. Na okamzik ji vidim jen v zime ve velkych mrazech. Ale ja stejne startuju az mi poshasinaj vsechny kontrolky. Mezitim se pripoutam a pak to nadlabnu.
Ja jsem Raada jako od Radek (Ráďa)

je: 2010 Mondeo MKIV Hatch Titanium X 2.0 EcoBoost 149kW PowerShift Black Panter bez podložek
bylo: 2007 FFII Combi Style 1.6TDCi 80kW DPF Aquamarine bez podložek
-
- Nováček
Zhavice zhavia este niekolko sekund aj potom ako kontrolka zhasne. U starsich modeloch to bolo aj 10-15 sekund. V zime som niekedy startoval aj o 5 s. pozdejsie ako zhasla kontrolka, lepsie sa rozzeravil zhavic, lepsie startovalo.
Fofo 2, combi, strieborny, 1.6 TDCI 66 kw, r.v. 05
- P2M
- Junior
Je ale otázka, jestli tohle je i u Focuse 

je: 2010 Mondeo MKIV Hatch Titanium X 2.0 EcoBoost 149kW PowerShift Black Panter bez podložek
- C-Maxis
- Zkušený
ehm .... teda jaksi
Udelal jsem kontrolu palubni desky a pri testu LED jsem objevil to zhaveni. Malinkou chybickou jsem ho hledal na leve strane nahore, kde je kontrolka nezapnutych bezp. pasu.
A ona potvurka kontrolka zhaveni je vpravo dole, kde pracuje naprosto bezchybne a skoro pul vteriny na me pokazde mrkne

Udelal jsem kontrolu palubni desky a pri testu LED jsem objevil to zhaveni. Malinkou chybickou jsem ho hledal na leve strane nahore, kde je kontrolka nezapnutych bezp. pasu.
A ona potvurka kontrolka zhaveni je vpravo dole, kde pracuje naprosto bezchybne a skoro pul vteriny na me pokazde mrkne

- C-Maxis
- Zkušený
Tak mam "novy " poznatek. Se mi zda, ze pokud otocim klickem inhned do startovani, aniz bych zhavil, tak motor zacne tocit o malinko pozdeji, nez otocim klickem. Jakoby se nejdrive cekalo na nazhaveni a pak se teprve sepl starter. Ale to zhaveni porad je ted tak pomale, ze to tezko tvrdit s jistotou.
- dallasCZ
- Nováček
No nazdárek,
mám úplně stejnej problém. Ne a ne při startu najít kontrolku žhavení a to už v těchto dnech tady v Brně je docela chladno po ránu. Je to moje první dieslové auto a jsme auto lama, tkaže tomu prd rozumím.
Prosímtě jak se provede test LEDek na palubce?
mám úplně stejnej problém. Ne a ne při startu najít kontrolku žhavení a to už v těchto dnech tady v Brně je docela chladno po ránu. Je to moje první dieslové auto a jsme auto lama, tkaže tomu prd rozumím.
Prosímtě jak se provede test LEDek na palubce?