Montaž Xenonu sada HID
- Piter
- Nováček
Montaž Xenonu sada HID
Sehnal jsem sadu Bi-Xenon H4 HID 6000K, 35W.A chtěl jsem se zaptat jestli má někdo skušenosti s montáží.Dočetl jsem se že u některých vozů je nutná montáž zátěžových modulů.Jinak odejde startér
? Mám fofo 1.6 16V rok 1998

Ford focus 1.6 16V 74 kw hatchback r.v.1998
- salamio
- Junior
Re: Montaž Xenonu sada HID
Nejsem v tomhle odborník, tak mám malý technický dotaz: je součástí téhle sady automatická nivelace výšky světlometů?
Kdo se bojí, sere v síni.
- petulak
- Test driver
Proč by měl odejít, starter?
Já mám tu samou sadu cca 2 roky namontovanou, a starter nic neříka,/že by odešel/.
Nivela tam není.

Já mám tu samou sadu cca 2 roky namontovanou, a starter nic neříka,/že by odešel/.

Nivela tam není.
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
- spachal
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Lehce OT, ale pokud ta sada nema nivelaci a jeste lepe odstrikovace na predni svetla (aby alespon tohle splnovalo moznost provozu v CR), tak si osobne nemyslim, ze je montaz do auta je dobry napad. Nejen kvuli technicke a pripadne policejni kontrole, ale pokud budes mit pech a nekoho v protismeru opravdu naser..stves, bude Te nasledne osetreni stat vice nez originalni HIDky ;] ..
ex. FFI 1.6 kombi 2000, soucasne Chrysler Grand Voyager 3.3i
- salamio
- Junior
Proto jsem se ptal. Už mě ti HIDaři začínají sr...štvát. Ale asi bych mu neubližoval, neboť jak říkával jeden můj známý: zabiju mrzáka a půjdu sedět za celého. Nic ve zlém, Pitere – spíš se ti snažíme jen tak nějak naznačit, že instalace jiných než originálních světel je prasárna. Ale je možné, že ti jsou ostatní řidiči u zadele, tak to potom ano, klidně si tam šoupni třeba i laser.spachal píše:... pokud budes mit pech a nekoho v protismeru opravdu naser..stves, bude Te nasledne osetreni stat vice nez originalni HIDky ;] ..
salamio píše:...je součástí téhle sady automatická nivelace výšky světlometů?
- Piter
- Nováček
Automitické sklápění to nemá.A popotahování s policijí mít nechci.Je pravda že když to není dobře seřizeny tak to oslňuje jak prase.Taky to nemám rád.Tak že montáž ještě odložím.Jinak díky za rady a upozornění.
Jinak jak praví přísloví. " Co nechceš aby dělěli jidi tobě nedělěj ty jim"

Ford focus 1.6 16V 74 kw hatchback r.v.1998
- salamio
- Junior
Chvála! Další duše spasená z pekelných spár HIDu! Halelujá!Piter píše:...Tak že montáž ještě odložím.Jinak díky za rady a upozornění.Jinak jak praví přísloví. " Co nechceš aby dělěli jidi tobě nedělěj ty jim"

-
- .
je to hodněkrát probíráno tady- http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... v%C4%9Btla
Sice 44 stránek, ale stojí za to si je pročíst
Jinak dávat HID sady do klasických světel, je podle mě prasárna. Když už,tak celá světla a nějaká s čočkou. Viz to téma o světlech
Sice 44 stránek, ale stojí za to si je pročíst

Jinak dávat HID sady do klasických světel, je podle mě prasárna. Když už,tak celá světla a nějaká s čočkou. Viz to téma o světlech

- LUDANEK1986
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem xenony v normalnich světlech a už bych to nikdy neudělal. Ted jsem si pořídil světla s čockou a je to uplně něco jiného na svítivost
Ford Focus 1.8 TDdi, r.v.2001,chip na 82 kw, alu 16", -40/-35 ap Sportfahrwerke,Angels eyes, xenony, podlozky 5mm

-
- .
- Kontaktovat uživatele:
..dyskutovat o tom jestli je to dobrý nebo ne nemá cenu
sou tady od toho jiná vlákna, jde o názor člověka.....dnes už to i chytaj, ale ne každej má na origo xenon, a chce vidět, když už radil bych sadu s R, to je výbojka H.I.D. se clonítkem které by ,,mělo,, nahradit clonítko v čočce...a seřizne svit z koule na ,,hokejku,, jak by to u čočky s clonítkem mělo být
..pokud ovšem uvažuješ o xenonech, koukni po bazarech na internetu na angely třeba s čočkou. Tam už to není taková prasárna, zajeď si to nechat seřídit, a bude, pokud máš kolečko tak pokaždé když nebudeš v autě sám si to seřiď abys neoslňoval. Nejlepší způsob.
Dnes oslňujou i nové superby i octácvky o passatech ani nemluvě.......a hidkařů je méně a méně, jelikož je to více dostupné. A ostřikovače?.....ani já je nemám, pokaždé co vyjedu z garáže umeju světla. Mám už takový zvyk......
Pročti si to tu, zjisti si o tom více, a uvidíš, že se ti ta investice vyplatí
Mimochodem nivilace u forda funguje tak, že pokud jste naloženi, nastartujete, 30s se musí čekat a pak se to seřídí, není momentální jako třeba má passat......celkově nivilace od forda je na nic, příjde mi výhodnější kolečko
Více by ti o tom řekl m.a.x.i.m.u.s. z mondeo sekce, ten je xenonový král, ví o tom hodně

..pokud ovšem uvažuješ o xenonech, koukni po bazarech na internetu na angely třeba s čočkou. Tam už to není taková prasárna, zajeď si to nechat seřídit, a bude, pokud máš kolečko tak pokaždé když nebudeš v autě sám si to seřiď abys neoslňoval. Nejlepší způsob.
Dnes oslňujou i nové superby i octácvky o passatech ani nemluvě.......a hidkařů je méně a méně, jelikož je to více dostupné. A ostřikovače?.....ani já je nemám, pokaždé co vyjedu z garáže umeju světla. Mám už takový zvyk......
Pročti si to tu, zjisti si o tom více, a uvidíš, že se ti ta investice vyplatí

Mimochodem nivilace u forda funguje tak, že pokud jste naloženi, nastartujete, 30s se musí čekat a pak se to seřídí, není momentální jako třeba má passat......celkově nivilace od forda je na nic, příjde mi výhodnější kolečko

Více by ti o tom řekl m.a.x.i.m.u.s. z mondeo sekce, ten je xenonový král, ví o tom hodně

ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
EX: Mondeo Mk4 Titanium S