Auto vyzeralo slusne a malo aj servisnu knizku, dovezene bolo z Nemecka. Tak som si ho chcel preverit, odfotil som si servisnu knizku a stitok s VIN - prikladam. Doma som nasledne vyhladal danu predajnu, ktora auto predala a hned som zistil jednu nezrovnalost. Na razitku v serviske chyba jedno pismeno v nazve mesta, namiesto Rodermark uvedene Rodemark (a takisto som nenasiel ani tel cisla uvedene na razitkach oboch firiem).
adresa spominanej 1. predajne: http://www.autohaus.ford.de/mieth/16
Len pre overenie som si do spominanej predajne zavolal a tam mi bolo povedane ze auto s danym VIN kodom nepoznaju a nikdy ho na predajni nemali.
Tolko k mojej skusenosti, aj ked verim ze nie neobvyklej. V tomto pripade akurat asi nie je mozne s urcitostou povedat ci servisna knizka bola sfalsovana ceskym dovozcom alebo este na uzemi Nemecka ale na doverihodnosti to neprida

.
Este dodam ze uz po prichode do bazaru ma zaujala jedna vec, jeden s predajcov mal napojeny notebook v jednom z ponukanych aut a mnou kontrolovane mondeo malo vysunuty systemovy konektor, mozne odtacanie km...?
Takze treba si davat pozor a preverit co sa da.