na jiném foru mi doporučili tuto trasu. Co na ní říkáte?

No a my jsme na té objížďce koncem května stvrdli 2,5 hodinyInfinter píše:Jo a když jsme jeli v květnu zpátky, byla dálnice v našem směru uzavřená, tak se to to objíždělo mezi vesnicema (ale taky žáná velký problém).
Presne to iste si myslim aj ja. Nech si kazdy robi co chce (pokym tym neotravuje druhych). No mam na to svoj nazor. Ze nemaju vsetci ten isty nazor mi je u prdele.tikak1 píše: To že ty máš názor neznamená že se s ním musí někdo ztotožnit, nebo že musí někoho zajímat, víš?
Ohladuplnost a etika! Je jedno aky mas na niekoho/nieco nazor, ale navazat sa do ludi (este k tomu zo spolocneho fora) a radit im co maju robit ked ich ani nepoznas mi pride dost mimo. Osobne mam podobny nazor ako ty, v Chrovatsku som nikdy nebol a ani tam neplanujem ist, to ale neznamena, ze bude niekomu kto tam chodi a chce tymto usetrit na dovolenke radit, nech tamn radsej nejde ked nemaju na poriadnu dovolenku.stano. píše:pokracovanie odtialto: http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 9#p1004709
Mozno niektori spadaju do tej skupiny. A dotkol som sa ich. Nech si tak chodia, ich vec. Kazdy ma svoj nazor. Niekto si kupi vylietaneho rozpadnuteho passata f tedeicku a citi sa ako sef. Alebo si kupi kombi, aby na dovolenku (do Chorvatska) mohol raz za rok napratat kufor. A cely rok tam vozi kubik vzduchu. Ja mam na takych svoj nazor. A co? Teraz sa budem tvarit, ze vsetko je ok, len aby som s kazdym za dobre? A k tej dovolenke za 1000E: Sever Chorvatska a to este na pevnine je volba ze
A tymto ziadam Blackhawka, aby uprimne napisal, co si mysli napriklad o frajeroch, ktori si kupia passata f tedeicku a na dedine su potom panmi sveta.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host