takze i s pripojenym telefonem po stisku PHONE napise MUTED? to je divne ... a kdyz si na pripojeny telefon zavolas, ukaze radio, ze nekdo vola? a jde hovor zvednout (tlacitko PHONE) nebo odmitnout (tusim tlacitko CD/AUX)?
---------------------------
to chovani mi nedava smysl, pokud radio pise MUTED, tak o BTmodulu "nevi", ale je divne, ze mu povoli prerusit prehravani a prevzit rizeni audio vystupu ... asi skutecne neco odeslo uvnitr radia
Bluetooth paměť
- ZaQik
- Admin
Re: Bluetooth paměť
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
- miralbc
- Nováček
ano chování je v podstatě nestandart, nicméně jsem si domluvil demontáž stejného Sony rádia a BT modulu z FOFO které je určeno na sešrotování,
dohodnul jsem se že budu moct vysápnout i celej svazek kabelů abych to zprovoznil na stole...
pak provedu i měření a snad dojdu k nějakému kloudnému závěru.
Pak dám info..
M.
dohodnul jsem se že budu moct vysápnout i celej svazek kabelů abych to zprovoznil na stole...

pak provedu i měření a snad dojdu k nějakému kloudnému závěru.
Pak dám info..
M.
Ford Focus combi mkII 2007 1.8
- miralbc
- Nováček
Tak bluetooth modu odmítá jakoukoli komunikaci v případě smazání paměti a cokoli bych rád sním provedl, se starými telefony funguje...
Nicméně po mnoha pokusech a měření - nakoupen 2dinového rádia na Aliku za směšno cenu cca 1500, včetně prechodu mezi Ford- ISO,
vše funguje na prví dobrou. Přehrávání hudby, telefon atd...
Jo a dá se v rádiu naprogramovat i funkce ovládání pod volantem, tedy původní ovladač hlasitosti atd, tak tedy vyřešeno ...
M.
Nicméně po mnoha pokusech a měření - nakoupen 2dinového rádia na Aliku za směšno cenu cca 1500, včetně prechodu mezi Ford- ISO,
vše funguje na prví dobrou. Přehrávání hudby, telefon atd...
Jo a dá se v rádiu naprogramovat i funkce ovládání pod volantem, tedy původní ovladač hlasitosti atd, tak tedy vyřešeno ...
M.
Ford Focus combi mkII 2007 1.8