Nastavení hlasitosti u 6000CD (FoFoII)
-
- Nováček
Nastavení hlasitosti u 6000CD (FoFoII)
Zdravím..
už nějaký pátek se nemůžu poprat s přednastavenou úrovní hlasitisti při zapínáná radia u FoFoII. Vždy když zapnu rádio, je hlasitost nastavena na úrovni 5 a musím ji stáhnout na 2. Po vypnutí rádia a opětovném zapnutí, nebo při startování pokaždé to samé, opět úroveň 5.
Už jsem pročetl manuál na radio tam a zpět a žádnou radu jsem tam nenašel. Nemá náhodou někdo z Vás s tím zkušenosti??
Díky
už nějaký pátek se nemůžu poprat s přednastavenou úrovní hlasitisti při zapínáná radia u FoFoII. Vždy když zapnu rádio, je hlasitost nastavena na úrovni 5 a musím ji stáhnout na 2. Po vypnutí rádia a opětovném zapnutí, nebo při startování pokaždé to samé, opět úroveň 5.
Už jsem pročetl manuál na radio tam a zpět a žádnou radu jsem tam nenašel. Nemá náhodou někdo z Vás s tím zkušenosti??
Díky
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Správný dotaz, taky mi to pije krev, protože ten návod je úplně zbytečný - pouze obecné řeči. Radio si dělá co chce, včetně toho, že je i když ho vypnu, jakoby v režimu Stand By - furt mi ukazuje datum a čas.
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

-
- Nováček
- miro
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Forfoc
- Pokročilý
Také nevím , ale tento problém nemám. Mám vždy takovou hasitost, která byla před tím, něž jsem rádio vypnul.
K tomu co napsal silverwolf o režimu Stand By - furt mi ukazuje datum a čas , tak to by mělo po nějaké době zmizet. Když vytáhnu klíčky, tak mi ještě nějakou dobu svítí displej rádia a pal. počítače, oba displeje pak po nějaké době sami zhasnou.
K tomu co napsal silverwolf o režimu Stand By - furt mi ukazuje datum a čas , tak to by mělo po nějaké době zmizet. Když vytáhnu klíčky, tak mi ještě nějakou dobu svítí displej rádia a pal. počítače, oba displeje pak po nějaké době sami zhasnou.
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
zhasne to po 30 min.Forfoc píše:Také nevím , ale tento problém nemám. Mám vždy takovou hasitost, která byla před tím, něž jsem rádio vypnul.

mne radio startuje na volume ktore bolo pri vypnuti, alebo nie ?

tak som pozrel a startuje mi to vzdy na 5-ke. no doteraz som si to ani nevsimol, takze mi to nevadi, povazujem to asi za standardnu hlasitost...

Naposledy upravil(a) misoo dne 21.05.2007 22:18, celkem upraveno 2 x.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- miro
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No radio mi zustava ve stejne hlasitosti, jako naposledy a kdyz vytahnu klicky, tak se vsechno "zhasne". Radio, palubni pocitac. Jenom digitalni hodiny, co mam napravo od radia, ty zustanou.misoo píše:zhasne to po 30 min.Forfoc píše:Také nevím , ale tento problém nemám. Mám vždy takovou hasitost, která byla před tím, něž jsem rádio vypnul.
K tomu co napsal silverwolf o režimu Stand By - furt mi ukazuje datum a čas , tak to by mělo po nějaké době zmizet. Když vytáhnu klíčky, tak mi ještě nějakou dobu svítí displej rádia a pal. počítače, oba displeje pak po nějaké době sami zhasnou.![]()
mne radio startuje na volume ktore bolo pri vypnuti, alebo nie ?ani neviem, kuknem
tak som pozrel a startuje mi to vzdy na 5-ke. no doteraz som si to ani nevsimol, takze mi to nevadi, povazujem to asi za standardnu hlasitost...aj tak volume u mna chodi raz hore raz dolu, takze tomu nejako nevenujem pozornost kde to zacina... vacsinou pocuvam tak medzi 3 az 12
- venca123
- Nováček
Re: Nastavení hlasitosti u 6000CD (FoFoII)
Tak tohle me "sere" docela na max. Priklad: Mamina jede a musi se rozjet do kopce. Samosebou ji to zdechne a musi znovu nastartovat
. V radiu je cd ktere hraje na 5. stupen hodne hlasite. Nastartuje a zacina zmatkarit, radio hulaka a ja si malem cvrknul. 

Ford Focus II 1.4 59KW 10/2006 hatchback
- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Taky tak, jenom dodám že display BC a radia je na sobě nezávislý.Forfoc píše:Také nevím , ale tento problém nemám. Mám vždy takovou hasitost, která byla před tím, něž jsem rádio vypnul.
Pokud opuštím /vypnu klíčkem/auto ve stavu zapnutého CD skladba 3 Po nasednití začne opět přehrávat CD skladbu 3 .
Navíc pokud si zapnete radio stiskem kolečka bez klíčků v zapalování tak se po cca 25 min automaticky vypne.
Mám modifikaci radia 2005 s tačítkem AUX na přední straně.
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ja som sa na to pytal v summite a povedali mi, ze sa s prednastavenou urovnou hlasitosti neda nic robit. 

Focus 5D, 2.0 Duratec, Ghia, Chill metla
Bol : Focus II, 5dv., 1.6 TDCi, 05/06, Jeans
Bol : Focus II, 5dv., 1.6 TDCi, 05/06, Jeans
- venca123
- Nováček
Je zarazejici, ze je tam k prednastaveni plno funkci a takova samozrejmost ne.
Ford Focus II 1.4 59KW 10/2006 hatchback
-
- Zkušený
mám tam 5 a zkoušel jsem všechno ale jak tady čtu tak je nás hodně ,jedině rána pěstí 

Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
- deejaayy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No já to mám přednastaveno na 4 a se..mě to,moc to řve.