Právě je 18.12.2018 17:19



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
 diagnostika Torque 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 21.04.2011 16:58
Příspěvky: 109
Odeslat diagnostika Torque
Chcel by som si kupiť tento softwer Torque Pro pre android a k tomu http://dx.com/p/elm327-wireless-obd-scan-tool-112586

Moja otázka znie či tieto zariadenia budu komunikovať z mojim Focusom. A ake s tím máte skúsenosti.

_________________
Ford Focus kombi 1.8 TDdi 66kw 90PS ghia 1999


10.01.2013 11:14
Profil E-mail
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 09.04.2009 08:37
Příspěvky: 1205
Bydliště: Lovosice
Odeslat Re: diagnostika Torque
BT modul i aplikace spolu komunikovat budou, ale auto ti asi nepodporuje OBD II protokol. Zkusit to můžeš, Torque má použitelnou trial verzi a BT modul tady od tebe určitě někdo koupí.

viz http://www.fordfans.cz/phpbb3/viewtopic.php?f=8&t=25694&start=0

Citace:
podporuje Ford TD, TDDI a TDCI motory (tyto motory nepodporují až do roku 2003 normu OBDII a nelze je tedy pomocí kabelů s ELM327 ani diagnostikovat)

_________________
Vojta
__________________
Ford Focus 1.6 16V 74 kW TrendoGhia 2003 LPG Stag 4
Ford Capri Mk2 2.3 V6 X-pack 1977


10.01.2013 13:04
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 21.04.2011 16:58
Příspěvky: 109
Odeslat Re: diagnostika Torque
Tak to si ma nepotesil.

_________________
Ford Focus kombi 1.8 TDdi 66kw 90PS ghia 1999


11.01.2013 10:00
Profil E-mail
Zkušený
Zkušený
Uživatelský avatar

Registrován: 16.06.2008 21:08
Příspěvky: 1736
Bydliště: Praha 10
Odeslat Re: diagnostika Torque
Nefunguje

_________________
Ford Focus 1.8 TDCi 74kW chip 92kW 125HP Kombi 2004 ->Galerie<-
ObrázekObrázek


15.01.2013 21:50
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 14.11.2010 15:51
Příspěvky: 11
Odeslat Re: diagnostika Torque
Na focuse 1.6 16V 74kW r.v. 2001 funguje


23.01.2013 22:12
Profil E-mail
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 09.04.2009 08:37
Příspěvky: 1205
Bydliště: Lovosice
Odeslat Re: diagnostika Torque
S bensiňákama cajk, ale dehet to nemá až do cca 2004 rádo.

_________________
Vojta
__________________
Ford Focus 1.6 16V 74 kW TrendoGhia 2003 LPG Stag 4
Ford Capri Mk2 2.3 V6 X-pack 1977


23.01.2013 22:18
Profil E-mail
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 03:18
Příspěvky: 1254
Bydliště: Ohrazenice okr. Třebíč, Brno
Odeslat Re: diagnostika Torque
Mě funguje, mám v autě TDCi z 2004

_________________
Ford Focus 1.8 TDCi 85kW + Bluefin, K&N, IC z FoFoII, Silver, 17" Wolf, Eibach, RS nárazník, xenony, nivelace, ostřiky, ST vyhřívané sedačky, vyhřívané čelní sklo, 4x el. okna, digi klima, BC, el. šíbr, tempomat, alarm: Galerie
Obrázek


23.02.2013 17:18
Profil E-mail
Zkušený
Zkušený
Uživatelský avatar

Registrován: 16.06.2008 21:08
Příspěvky: 1736
Bydliště: Praha 10
Odeslat Re: diagnostika Torque
fplisek napsal:
Mě funguje, mám v autě TDCi z 2004

Ty nás chceš jen nasrat viď? :-)

_________________
Ford Focus 1.8 TDCi 74kW chip 92kW 125HP Kombi 2004 ->Galerie<-
ObrázekObrázek


25.02.2013 10:37
Profil E-mail
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 03:18
Příspěvky: 1254
Bydliště: Ohrazenice okr. Třebíč, Brno
Odeslat Re: diagnostika Torque
Nechci :) , dneska jsem to testoval a fakt nejde, veličiny a info normálně zobrazuje, ale diagnostikovat nejde :( , pardon za mystifikaci :)

_________________
Ford Focus 1.8 TDCi 85kW + Bluefin, K&N, IC z FoFoII, Silver, 17" Wolf, Eibach, RS nárazník, xenony, nivelace, ostřiky, ST vyhřívané sedačky, vyhřívané čelní sklo, 4x el. okna, digi klima, BC, el. šíbr, tempomat, alarm: Galerie
Obrázek


25.02.2013 18:47
Profil E-mail
Junior
Junior

Registrován: 11.04.2011 20:16
Příspěvky: 261
Bydliště: Brno
Odeslat Re: diagnostika Torque
Nebyla to zadna mystifikace. S plnou verzi Torque to normalne chodi na poslednich kalibracich.
Samozrejme vcetne cteni a mazani chyb. Staci mit TDCi co ma delphi jednotku a
v ni novejsi kalibraci. To co se tam bylo v 2004 funguje (3m51-12a650-lb a nebo posledni 5s41-12a650-ab)

_________________
Focus II 1.8 TDCi


25.02.2013 19:00
Profil E-mail
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 05.01.2013 17:42
Příspěvky: 88
Bydliště: Most,Klasterec nad Ohri
Odeslat Re: diagnostika Torque
Zdravim.....je nekdo kdo vi jak presne nastavit v Torque profil?? I kdyz sem to hlavni na zacatku vyplnil tak anglickym nastaveni nerozumim. A i kdyz aplikace zapnu tak mi to hlasi ze pokud chci zobrazit vykon auta nebo tocivy moment tak musim zadat objem motoru a vaha vozidla ale to zadane mam. Da se to nekde sehnat?? diky

_________________
Fiat Marea combi 1,6 1999 ----------2006-2009
MK3 2,0 TDCI 85kw 2002 -----------2009-2010
Saab 9-3 2.0i 1999 LPG STAG 300 ---2010-2013
MK3 2,5 V6 2006 Titanium LPG BRC---2013-2015
MK3 2,0 TDCI 96kw 2002


17.03.2013 18:52
Profil E-mail
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 03:18
Příspěvky: 1254
Bydliště: Ohrazenice okr. Třebíč, Brno
Odeslat Re: diagnostika Torque
Aktualizoval jsem Torque a funguje, čte i chyby :)

_________________
Ford Focus 1.8 TDCi 85kW + Bluefin, K&N, IC z FoFoII, Silver, 17" Wolf, Eibach, RS nárazník, xenony, nivelace, ostřiky, ST vyhřívané sedačky, vyhřívané čelní sklo, 4x el. okna, digi klima, BC, el. šíbr, tempomat, alarm: Galerie
Obrázek


07.04.2013 09:03
Profil E-mail
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 05.01.2013 17:42
Příspěvky: 88
Bydliště: Most,Klasterec nad Ohri
Odeslat Re: diagnostika Torque
Jak ulozim do Pc zaznam z track recorderu?? Tak aby byl ve stejne forme jako pri prehravani v Torque aplikaci v androidu.

_________________
Fiat Marea combi 1,6 1999 ----------2006-2009
MK3 2,0 TDCI 85kw 2002 -----------2009-2010
Saab 9-3 2.0i 1999 LPG STAG 300 ---2010-2013
MK3 2,5 V6 2006 Titanium LPG BRC---2013-2015
MK3 2,0 TDCI 96kw 2002


11.07.2013 20:57
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 10.02.2010 22:59
Příspěvky: 6102
Bydliště: Soporna, SK
Odeslat Mondeo 2.5T vs Torque
Odbornici na Torque, poradte mi prosim, ako mam nastavit spravne zobrazovanie turbo boostu. Nech robim, co robim, stale to ukazuje od -1 do 0.5 baru. V profile auta som aj nastavil korekciu +14.7, no nepomaha to, hodnoty boostu su rovnake ako s nulou, alebo -14.7.
V tejto suvislosti - ma VI5 vobec MAP senzor ? Pretoze standardny MAP dava stale NoData :(

_________________
DV6 nie je motor. Ale sustava nahodne umiestnenych suciastok co vrcia a trasu sa a popritom zeru naftu...

Mondeo 2.5T Titanium SK
ZEM JE NASE IHRISKO


10.10.2014 21:02
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 10.02.2010 22:59
Příspěvky: 6102
Bydliště: Soporna, SK
Odeslat Re: Mondeo 2.5T vs Torque
Po dlhom skumani Torque som na cosi predsa len prisiel. Potrebujem este vediet, aky je maximalny plniaci tlak turba 2.5T.

_________________
DV6 nie je motor. Ale sustava nahodne umiestnenych suciastok co vrcia a trasu sa a popritom zeru naftu...

Mondeo 2.5T Titanium SK
ZEM JE NASE IHRISKO


21.10.2014 09:15
Profil E-mail
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: tox232 a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přeskočit na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.