Ford Kuga III, 1.5 EB (110 kw) Titanium, r.v. 2024
Ford Focus III, combi, 1.6 Ti-VCT (77 kw), r.v. 2017
Ford Focus II, combi, 1.6 16V (74 kw), r.v. 2010 - bylo
Mazda BA 323 GLE sedan, 1.8 16V (85 kw), r.v. 1997 - bylo
jste dobri ... je to sousedova vyhorela i3s rex (nastesti nevyhorela silnoprouda elektrika)
-----------
napoveda byla: vpredu nema motor + jsou videt silnoprode draty, male auto, atypicke bezramove dvere, umisteni hrdla palivove nadrze, tvar steracu
Zdravím, dnes jsem měl auto na pravidelném servisu (oleje filtry, prohlídka) a teď večer jsem zašel kouknout zda je olej OK a koukám uvnitř motoru dole na deklu ležel tento molitan. Nemyslím, že je vhodné něco takto nechat povalovat pod motorem. Auto vezla i vyzvedávala manželka. Chybí to někde, je to potřeba někam přidělat, vrátit ?? Nebo to mám vyhodit a basta. Motor mám je 1.5 TDCI r.v. 2016/10. Díky za názor. MV
Prosím pekně, jak se jmenuje tenhle díl? Hledám to v náhradních dílech celý odpoledne, je to hned za přední náprvnicí FF2. Mám to totál zrezlý, potřebuju nový.
Přílohy
c9558a6bea42ace3066adf309f2829b4.jpg (5.53 KiB) Zobrazeno 1467 x
No z mojí zkušenosti se díly hledají blbě v seznamu, asi nejjednodušší je dát na stránkách autokelly vinko a najít to v obrázkovým katalogu přímo. Pak podle čísla dílu najít to na jiným "levnějším" eshopu a nebo pak je možnost to najít na nějakým katalogu jako je třeba 7zap.com
No, nejvyšší čas, v zimě se Ti s tím na sůl asi chtít nebude
Moc pěkné
Co v tom je za převodovku?
Ford Mondeo Turnier, 2.0 107kW, 2010 FL
no start&stop, no TPMS, no shift advisor, no FAP, no turbo, no direct injection, no intelligent charging = no features getting you down