Politika z pr.. do pr..
- miki21
- Test driver
Re: Politika z pr.. do pr..
No nekecej, že v Čechách jsou všude jen bilboardy Fialovců a spol. 

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- Sentik
- Test driver
Já jen dodám, že Krumlov je poslední dny celkej oblepenej Maláčovou a to jsou panečku hesla ... to musim asi vyfotit, páč se tomu směju a zároveň mi to přijde děsivý.
Támhle zařídí minimální mzdu nevim jakou, támhle postaví nevim kolik bytů, támhle přesměruje vše ze zbrojení na stavění nebo bydlení...
Já myslel, že ona už je mrtvola (politická samozřejmě
) a vona by furt rozdávala (z cizího) 
Jo a za sebe dodávám - taky nejsem nadšenej. Spoustu věcí mělo Spolu a současná vláda dělat jinak nebo razantněji, úspory minimální. Člověk je volí v podstatě proto, že je to nejmenší zlo a to taky neni vůbec dobře. Ale vybírat se bohužel musí z toho, co tam je...
Támhle zařídí minimální mzdu nevim jakou, támhle postaví nevim kolik bytů, támhle přesměruje vše ze zbrojení na stavění nebo bydlení...

Já myslel, že ona už je mrtvola (politická samozřejmě

Jo a za sebe dodávám - taky nejsem nadšenej. Spoustu věcí mělo Spolu a současná vláda dělat jinak nebo razantněji, úspory minimální. Člověk je volí v podstatě proto, že je to nejmenší zlo a to taky neni vůbec dobře. Ale vybírat se bohužel musí z toho, co tam je...
Wiki:
"Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího
"Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak a ještě tomu všemu dá korunu poloviční Japonec s Čechama na prvním místě.
Byl Focus II kombi 2011 1,6 16v

Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019

Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019
-
- Člen klubu
Ja sa nepytam, ci mas rovnaky nazor. Ja sa pytam na ten tvoj. A ci ho este stale tak obdivujes.Karel2 píše: 15.05.2025 06:25 koukám, že Ti chybí miki21![]()
a k Turkovi jsem se tu nedávno vyjádřil a bohužel nesdílím Tvůj(nejen) názor na něj, se kterým chceš asi argumentovat.
-
- Člen klubu
Chcimirovia zas vas odrbali. Ako vzdy doteraz.
https://www.novinky.cz/clanek/valka-na- ... v-40521570
https://www.novinky.cz/clanek/valka-na- ... v-40521570
- miki21
- Test driver
První tři slova v článku ti možná napoví.
Fofo II 1,8 16v modrá combi
- Stanley_vy
- Člen klubu
Z předvolebního bizáru mě zaujalo:
1) Závodník Turek, který sice nikdy žádný velký závod nejel a vlastně ani nevyhrál, protože musel skončit kvůli problémům se srdcem, jak vysvětlil jeho kamarád Chlad z tříčlenného Jaguar klubu, kterého je hranáč prezidentem. Zdravotní stav ale v pohodě dovoluje jezdit 200 po českých dálnicích. Na preferencích strany hranatosti už se projevuje... Btw., víte, proč se <|> kreslí hranatá?
2) Šichatařová ze Svobodných se diví a netuší, proč jim na meetingy chodí lidí s ruskou vlajkou. Jsou to stejní Svobodní, jejichž předseda se před čase omlouval za společnou kandidátku s Trikolorou. Aby vlezli na kandidátku s SPD, Rachlem a ... Trikolorou.
No škoda, kdysi jsem se je volil...
3) "Jo! Jarmarky", pivo za 15 a Ševčík co nakupuje sudovou Plzeň za dvacku. A mohl bych ji vidět?
4) Sportovec Babiš, co chodít třikrát týden do fitka. Holt důchodců taky není nekonečně...
1) Závodník Turek, který sice nikdy žádný velký závod nejel a vlastně ani nevyhrál, protože musel skončit kvůli problémům se srdcem, jak vysvětlil jeho kamarád Chlad z tříčlenného Jaguar klubu, kterého je hranáč prezidentem. Zdravotní stav ale v pohodě dovoluje jezdit 200 po českých dálnicích. Na preferencích strany hranatosti už se projevuje... Btw., víte, proč se <|> kreslí hranatá?
2) Šichatařová ze Svobodných se diví a netuší, proč jim na meetingy chodí lidí s ruskou vlajkou. Jsou to stejní Svobodní, jejichž předseda se před čase omlouval za společnou kandidátku s Trikolorou. Aby vlezli na kandidátku s SPD, Rachlem a ... Trikolorou.

3) "Jo! Jarmarky", pivo za 15 a Ševčík co nakupuje sudovou Plzeň za dvacku. A mohl bych ji vidět?
4) Sportovec Babiš, co chodít třikrát týden do fitka. Holt důchodců taky není nekonečně...

Sentik píše: 15.05.2025 14:35 ... Člověk je volí v podstatě proto, že je to nejmenší zlo a to taky neni vůbec dobře. Ale vybírat se bohužel musí z toho, co tam je...
- Raada
- Test driver
Svobodní mě nas.ali a hlavně zklamali úplně nejvic. Taky jsem je kdysi volil, ale jak se sprahli s Trikolorou tak se pro mě stali nevolitelni a o současném směřování ani nemluvím...
Nemam koho volit a budu muset zvolit nejmenší zlo, což je vždycky špatně. Bohužel pravicová strana bez populistu, nacionalistu a extremistu tu neni...
Nemam koho volit a budu muset zvolit nejmenší zlo, což je vždycky špatně. Bohužel pravicová strana bez populistu, nacionalistu a extremistu tu neni...