https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma ... .seznam.cz
nyní doufám že brzo nastane i konec aktivních slovenskejch stbáků a budelípů v čechách

Ne, ty se nevysmíváš, jen si vytáhl zrovna to, co se ti hodí. Že jsou i podobná videa tvých polobohů, to se ti jaksi nelíbí.Pet70 píše: 16.12.2025 14:22
když už jsi vytáhl tu angličtinu , tak porovnávej![]()
já opravdu nejsem ten kdo by se vysmíval za neznalost , cizího jazyka ...

Lebo mu to kremelska propaganda nahovorila cez vsetky jej kanaly (doslova), najma hromadne maily.

A co je s tím co tu uvaříš , musíš to rozvést, uvést relevantní faktamiki21 píše: 16.12.2025 17:45Ne, ty se nevysmíváš, jen si vytáhl zrovna to, co se ti hodí. Že jsou i podobná videa tvých polobohů, to se ti jaksi nelíbí.Pet70 píše: 16.12.2025 14:22
já opravdu nejsem ten kdo by se vysmíval za neznalost , cizího jazyka ...![]()
A k tomu lhaní. Rychle jsi zapomněl na dozimetr, šifrovaný telefón dětem na hraní, kampeličku, Motol, bitcoiny, kde nevznikla žádná škoda. To už se smí, to dělali ti správní.
Měř stejným metrem a pak moralizuj.![]()

Mě takoví staříci jako ty opravdu baví , buď mají lobotomii, ztrátu paměti nebo obojí , je dobrý že zrovna ty píšeš aby někdo měřil stejným metremmiki21 píše: 16.12.2025 17:45Ne, ty se nevysmíváš, jen si vytáhl zrovna to, co se ti hodí. Že jsou i podobná videa tvých polobohů, to se ti jaksi nelíbí.Pet70 píše: 16.12.2025 14:22
já opravdu nejsem ten kdo by se vysmíval za neznalost , cizího jazyka ...![]()
A k tomu lhaní. Rychle jsi zapomněl na dozimetr, šifrovaný telefón dětem na hraní, kampeličku, Motol, bitcoiny, kde nevznikla žádná škoda. To už se smí, to dělali ti správní.
Měř stejným metrem a pak moralizuj.![]()

Tim mi naznačuješ že miki , naše místní anoisticka roztleskávačka je navíc kolaborant který podporuje russkeho masového vraha Putina?

No to si piš, že jo.Pet70 píše: 16.12.2025 20:30 Tim mi naznačuješ že miki , naše místní anoisticka roztleskávačka je navíc kolaborant který podporuje russkeho masového vraha Putina?

Ty soudy jsou furt stejné, jen souzení se neschovávají za imunitu jako v případě tvého pasáka, uplakaného slovenského stbaka udavače a pologramota BurešoBabiše, na kterého se nevztahuje kodex sekty a ANOFERT, to nevíš jako génius a anoistický pohůnekmiki21 píše: 16.12.2025 22:02 Slovenského Mišo ftipkára radši komentovat nebudu.![]()
Jak jsi výše uvedl ty soudy...budou to ty stejné, co řeší čapí hnízdo už ani nevím kolik let? Já jen, abych se toho, jako stařík, ještě dožil.![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů