co vas v posledni dobe vytocilo

Moderátor:phofy
Odpovědět
tym
Test driver
Test driver

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Příspěvek od tym » 12.09.2013 20:13

davemomo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davemomo » 12.09.2013 20:28

hned bych ne ně ještě poslal sociálku že nezletilej kluk neměl helmu :nunu:
Obrázek
Ford Mondeo MK3 Titanium X (ST paket) 2,2 TDCI GALERKA

koupím jednu zadní a 2přední krytky ST prahu před FL :D

tym
Test driver
Test driver

Příspěvek od tym » 12.09.2013 20:44

Myslíš tak, že by mu ta sociálka tu helmu koupila.

enjoy
Test driver
Test driver

Příspěvek od enjoy » 12.09.2013 22:10

Cikáni dostávají od sociálky například poukazy do Sportisima, proto chodí odshoda dolů v Adidasu...
Ale to je jedno.
Co mě překvapilo, že bylo v článku použito slovo cikán. Což je dobře, protože vždy je třeba věci nazývat pravými jmény. jak už říkal Vašek Klausů.
Celkově mám dojem, že se o cikánech píše nějak víc, asi to bude zrovna v tuto dobu poměrně zajímavé téma a já nejsem zrovna proti, podle mě je potřeba si s nimi pomalu začít vyříkávat záležitosti, aby se taky karta obrátila, doteď brečeli pořád jen oni.
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi

buceek07
Test driver
Test driver

Příspěvek od buceek07 » 13.09.2013 10:32

Já už se do toho pustil ... Včera opět v tescu...
No nic, pytel už vysí, včera jsem si poprvé zabouchal a zakopal... To půjde :twisted:

A tohle je zase přesně ta situace, kdy bych se po opravě v nemocnici vrátil domů, vyřešil tak 2 hovory a ty kurvy černý (nazívám věci pravými jmény) by nepochopili, co by vypuklo... Chlapi, ženský, děcka... Všichni by dostali svůj díl :nunu:
Now: Mazda 6 2.5i GTA 2008
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....

VH123
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od VH123 » 13.09.2013 11:16

Dneska jsem si vzhledem ke změně dopravního značení dal cestou z pumpy předlické safari (http://mapy.cz/s/8tIP) a takhle nějak to tam vypadalo. Už by jim taky někdo mohl vysvětlit že se ségrou se nespí a v těhotenství se nechlastá, nehulí a nefetuje.
305519-alexfas01[2].jpg
Vojta

Gromik
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gromik » 13.09.2013 16:40

To si takhle člověk jen pro něco odskočí na poštu ... :wallbash:

Ale vypadá to nadějně, jeden svědek to viděl a dotyčného auto tam bylo ještě zaparkované, tak jsem zavolal policajti, přijeli (jen hlídka, doprava prý nestíhá), zjistili pána, ten prý si není vědom (nic neslyšel), ale že se přiznává, sepsali jsme euro-formulář za asistence hlídky.

Nahlásil jsem to na jeho pojišťovnu, ta mi dala číslo na jejich smluvní servis a že ten všechno vyřídí (focení, opravu a papíry s pojišťovnou). Bohužel má chlápek příští týden dovolenku, tak musím počkat.

Chtěl jsem to dát do autorizovaného Fordu, ale paní na pojišťovně že "no ale to máte starší než 5 let, to bychom vám účtovali srážky za amortizaci" ... taky bordel, tak jako že by mi "vylepšili" vozidlo že bych dostal nový blatník a měl bych za to jako platit :wallbash:
Přílohy
IMG_2186_small.jpg
Ford Focus II 1.6 (74kW) Trend, 5dv.hatchback, 03/2007, Fotogalerie.
Obrázek
Obrázek

zaks
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od zaks » 13.09.2013 17:14

Podle ředitele občanského sdružení Romodrom Nikoly Taragoše by se útočníci měli přinejmenším omluvit
Si děláš prdel... Takže když někomu zmaluju ksicht tak, že se možná už ani nenají tak stačí se omluvit? Supr...
Ford Focus 1,6 TDCi 66 kW 2006 Deep Navy
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... &sk=t&sd=a
Obrázek

enjoy
Test driver
Test driver

Příspěvek od enjoy » 13.09.2013 17:40

Gromik: že neslyšel,no to je lež dne! bych mu na místě odebral papíry, protože je evidentně hluchej.
A co se týče amortizace.. nesmysl. Měl jsem podobnou peripetii s viníkem nehody, který byl u Český a pan likvidátor Hrazdíra(to jméno nikdy nezapomenu) bojoval tvrdě, ale neubojoval.. pořád mi volal a říkal, nedávejte to do autorizáku, budeme korigovat náklady(tak se tomu u nich říká) a já říkám, nene, nebudete a vy víte že prohrajete..
Ps: oni jako pojišťovna mají i autorizované smluvní servisy, stačí se zeptat, kde mají nejbližší smluvní servis Ford..
A kdyby paní chtěla být ještě chvíli drsná, tak bych jí vysvětlil, že bourané auto, je navždy bourané, ikdyž se opraví a o nějakém navyšování hodnoty novými díly nemůže být řeč.
Já po zkušenosti s panem Hrazdírou z České Pojišťovny mám u Kooperativy pojištění na 100pro a to v případě nezaviněné nehody nic neřeším s pojišťovnou viníka, ale se svojí a oni si to pak řeší s pojišťovnou viníka. Ideální věc, pro obyčejného smrtelníka.
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 13.09.2013 17:48

to gromik :

Pojišťovny se brání tím, že dle § 443 Občanského zákoníku jsou povinné hradit pouze skutečnou škodou a vozidlo používáním každým rokem a najetým kilometrem ztrácí na hodnotě. Z toho následné odvozují, že poškozený nemá nárok na náhradu opravy novými díly, jelikož cena poškozeného dílu v okamžiku nehody není cenou dílu nového, nýbrž cenou sníženou o amortizaci. Poškozený by proto měl shánět staré díly, např. na vrakovišti nebo z bazaru, které by nejlépe odpovídaly stáří poškozeného vozidla.

Okresní soud Plzeň – jih rozhodl i v této otázce a řekl: „že po osobě poškozené havárií vozidla starého šest let nelze spravedlivě požadovat, aby pro účely opravy sháněla opotřebované, příp. tzv. neznačkové díly.“

S uvedeným postupem pojišťoven se však neztotožnil ani Ústavní soud a ve svém rozhodnutí II. ÚS 2221/07 uvedl: „…rozsah náhrady škody musí zohlednit výši všech nutných prostředků, které poškozený byl nucen vynaložit k obnovení původního majetkového stavu, v daném případě opravě vozidla tak, aby bylo z technického hlediska stejně provozuschopné jako před škodnou událostí. Pokud to není možné jinak než za použití nových náhradních dílů, oprava byla provedena účelně a směřovala k odstranění následků škodné události. Povinnost k úhradě nákladů na uvedení věci do původního stavu nelze přenášet na poškozeného a neodůvodněně jej znevýhodňovat oproti škůdci.“ K tomu dále uvádí: „Na poškozeném není možno požadovat, aby doplácel na nehodu, pokud opravou vozu nedošlo ke zcela zjevnému přínosu pro poškozeného.“

Možno říct, že ke zcela zjevnému přínosu pro poškozeného nedochází, neboť již samotný fakt, že se jedná o nabourané vozidlo, způsobuje, že dochází ke znehodnocení vozidla a ke snížení jeho tržní ceny. Je proto pouze na poškozeném, aby se bránil uvedeným praktikám a svévůli pojišťoven a snažil se vymoct to, co mu dle zákona náleží.
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

Gromik
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gromik » 13.09.2013 17:52

No, já mám ČSOB Poj., tam jsem volal jako první, ale operátorka že musím hlásit na pojišťovně viníka (ČPP), tak jsem volal tam a takhle mi to řekla. Naštěstí jsem pak zjistil, že ten smluvní servis, co mi doporučila, znám (a majitel se zná s taťkou) a už mi tam kdysi lakovali dveře a zadní blatník, který mi odřel jiný výtečník a vše bylo v pohodě.

Ale díky za tip na tu Koop., až mi stávající povinné skončí, tak se po té možnosti co píšeš poptám.
Ford Focus II 1.6 (74kW) Trend, 5dv.hatchback, 03/2007, Fotogalerie.
Obrázek
Obrázek

mouse
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mouse » 13.09.2013 18:16

tak já jsem taky u KOOP, mám tam komplet pojištěný auto, POV + 100% a havarijku, naštěstí jsem ještě nehodu s fakoněm neřešil, ale u eskorta jo a naprosto spokojenej, ženská mi praskla zadní nárazník, odjela a já byl u doktorky, nechala mi lístek za stěračem, se jménem a tel. číslem, tak jsem tam zavolal a ona to byla opravdu byla ona, tak jsem to pak zavolal na pojišťovnu, ona byla taky u KOOP, nechal jsem to dělat rozpočtem, na účet mi přišlo skoro 11000,- a to pouze za zadní nárazník, tak jsem za to pořídil přední + zadní nárazník, přední mlhy a mřížku do předního nárazníku a samo, že jsem to nechal nalakovat a ještě jsem měl 500,- k dobru, jinak v té době při nehodě s escem, jsem ještě neměl to na 100%
Obrázek
Ford Grand C-Max 1.6 TI-VCT 92kw rv.2012 GRANDÍK
Obrázek

vykys
Junior
Junior

Příspěvek od vykys » 16.09.2013 14:58

ja si na ceskou nemuzu stezovat. kdyz me pred casem nabral pan na zadek tak proplatili znackovy servis (do ktereho me spis tlacili) a jeste zaplatili auto z pujcovny. vse v naprostem klidu bez sebemensiho problemu, vse mi vysvetlili a vysli ve vsem vstric, nestalo me to ani korunu takze spokojenost. asi zalezi na koho clovek narazi
fofo II HB 2006, 1,8 ffv, 92kW
felda diesel
citroen BX diesel

prying
Junior
Junior

Příspěvek od prying » 16.09.2013 16:54

Řekl bych, že se poslední dobou pojišťovny dost snaží. Mám něco u ČP, u Slavie a nejvíc u Allianzu. A se všemi jsem spokojen.
Ford Focus II 1,6 AT , 2005

maverick
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od maverick » 16.09.2013 18:38

zoslabené miesto na AIRBAG na palubke prasklo...asi zo slnka...oproti fotke to už je teraz väčšie - opraviť sa to nedá a meniť palubku kvôli tomu nebudem :nixw:
prasklina na palubke.jpg
FFIII kombi 1.5 110kW

Odpovědět

Zpět na „Pokec“