I já s Fofi moc děkujeme všem co dorazili. Bylo to fajn i když nás trochu zahambili přátelé s fordclub eu kteří byli na místě dříve ve větším počtu než mi. Splnili to co slíbili a dorazili v nemalém množství. I díky jim bylo aut letos překvapivě více než loni.
Zábava byla dobrá,počasí ...mohlo být hůř.
Mám li být upřímný tak mě hodně štvali a neřkuli zklamali některé výmluvy proč nepřijet. Vědělo se to rok dopředu tak proč nepořešit finance tak i čas? My taky toho času zrovna teď zrovna nemáme tolik a financí po dostavbě domku......a dojeli jsme,věnovali jsme tomu svůj čas i nějakou dobu před. Někteří ani nenapsali že nedojedou. Škoda,nikoho nikdo nenutí ale když si přečtu ty "přísahy" po loňské křivce jak na tu další 100% dorazí........ co na to napsat.
Snad jen to že letos poprvé není zatím po 7 letech zamluven termín předem jako tomu bylo dříve.
Co bude ....sám nevím, chápu že jezdit někoho na jedno místo nebaví ale pokud se na tom místě dá udělat zábav a s přespáním tak jednou za rok ( některé z vás častěji a jinde nevidím) tak snad to není tak špatné jako tradice.
Tož uvidíme....... a ještě jednou díky všem co tam letos byli a vytvořili příjemnou atmosféru.