účet na EBAY.DE (návod na PAYPAL str.4)
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
účet na EBAY.DE (návod na PAYPAL str.4)
Najde se tu někdo kdo zde má založený účet a byl by mi ochoten něco koupit?

Ford Focus 1,6 16V r.v. 1999
- Jenda25
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
A kolik se tak pohybuje doprava na moravu?? nebo to by muselo jit k tobe na slovensko a pak od tebe ke me?misoo píše:ak mi vies poslat peniaze na moj ucet vopred, tak neni problem
A jak zhruba dlouho to trva? a jeste jestli ti poslu vsechno do zahranici nebo se musis zeptat? ja nemecky prave vubec neumim takze nevim

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Pri registraci na ebay nemusis mit ucet u paypal, to neni podminka, aspon o tom nevim a to tam ucet mam - platit muzes i jinak nez pres paypal (vetsinou). Ucet pro ebay je platny pro vsechny staty, nerozlisuje se registrace pro DE, US apod.
2BladeIII: co tam chces kupovat? nenasel jsi to i jinde nez v nemecku?
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
CHtel sem tam nejaky zadni svetla .. maj to tam levnejsi nez u nas a jeste se mi tam libily ty loga ford ... jak si misto ford muzes nechat napsat co chcesstigi píše:Pri registraci na ebay nemusis mit ucet u paypal, to neni podminka, aspon o tom nevim a to tam ucet mam - platit muzes i jinak nez pres paypal (vetsinou). Ucet pro ebay je platny pro vsechny staty, nerozlisuje se registrace pro DE, US apod.

- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Pre registraciu na ebay nie je potrebne mat ucet v PayPal. Ale je to dobre mat, kedze vacsina predavajucich realizuje svoje obchody prostrednictvom PayPal-u. Je to pohodlnejsie, po kupe staci par kliknuti a mas zaplatene. Este lepsie je byt "overeny" uzivatel PayPal-u, co sa stanes ked po zriadeni opravnis PayPal na stiahnutie cca 0,5€ (o par dni ti to vratia, cize ta to nestoji ani halier). Tymto si ta akoby overia ze mas funkcny ucet a v tvojich udajoch sa objavi status verified. (plati pred prvym skutocnym obchodom)
Ja som tam realizoval uz 3 obchody a zatial 100% spokojnost. Kolega asi uz 10 a tiez vsetko OK.
PS: PayPal nedavno ziskal bankovu licenciu, cize je to uz banka.
BladeIII: podmienky dodania a platby su u kazdeho predavajuceho individualne. Zalezi od konkretnej aukcie. Ak je nieco nejasne, elebo nie je uvedene vobec, riesim to otazkou na predajcu. Niektori odpovedia ihned, niektori aj o den neskor. Bohuzial dost vela predavajucich neposiela tovar na Slovensko/Ciech, lebo sme pre nich jednoducho prilis na vychod...
Cena dopravy zalezi vacsinou od velkosti tovaru:
- nalepky z UK 1,50 GBP
- autoradio z IT do IT 25,00 EUR
- baterka do mobilu z Hongkongu 0,50 GBP
(napr. take pneumatiky z DE do SK by stali cca 60,00 EUR / 4ks)
Pri plateni za tovar sa da vybrat ina adresa ako defaultna, takze tovar by prisiel priamo tebe.
Ak mas nieco konkretne, posli link, mozem to pozriet a prezistit.
Ja som tam realizoval uz 3 obchody a zatial 100% spokojnost. Kolega asi uz 10 a tiez vsetko OK.
PS: PayPal nedavno ziskal bankovu licenciu, cize je to uz banka.
BladeIII: podmienky dodania a platby su u kazdeho predavajuceho individualne. Zalezi od konkretnej aukcie. Ak je nieco nejasne, elebo nie je uvedene vobec, riesim to otazkou na predajcu. Niektori odpovedia ihned, niektori aj o den neskor. Bohuzial dost vela predavajucich neposiela tovar na Slovensko/Ciech, lebo sme pre nich jednoducho prilis na vychod...
Cena dopravy zalezi vacsinou od velkosti tovaru:
- nalepky z UK 1,50 GBP
- autoradio z IT do IT 25,00 EUR
- baterka do mobilu z Hongkongu 0,50 GBP
(napr. take pneumatiky z DE do SK by stali cca 60,00 EUR / 4ks)
Pri plateni za tovar sa da vybrat ina adresa ako defaultna, takze tovar by prisiel priamo tebe.
Ak mas nieco konkretne, posli link, mozem to pozriet a prezistit.
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Presne jak pise misoo. Ja jsem sice realizoval zatim jen 2 obchody, ale taktez naprosta spokojenost. Jeden byl pres paypal (jsem tedy overeny uzivatel) a druhy bankovnim prevodem. Tady se samozrejme projevily vyhody paypalu. Pres nej bylo zbozi z Rakouska do dvou dnu u me. Bankovnim prevodem, zbozi z Nemecka, cca tyden a vic.
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
neco takovyho bych chtel
http://cgi.ebay.de/FORD-FOCUS-1-LED-RUC ... dZViewItem
http://cgi.ebay.de/FORD-FOCUS-1-LED-RUC ... dZViewItem

-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tie svetla nemaju paypal, treba sa spytat. tie budiky by mali ist bez problemov.
inak ak nevies po nemecky, nevadi. ja tiez viem kazde desiate slovo. zalozil som si konto na anglickom ebay a funguje to celosvetovo, takze tych par slov v jednotlivych nemeckych aukciach si prelozim so slovnikom. a pytam sa ich po anglicky, zatial som s tym problem nemal.
ak je problem len v tom a chces obchodovat, tak si kludne zaloz konto na anglickom ebay.co.uk a mozes ficat normalne
inak ak nevies po nemecky, nevadi. ja tiez viem kazde desiate slovo. zalozil som si konto na anglickom ebay a funguje to celosvetovo, takze tych par slov v jednotlivych nemeckych aukciach si prelozim so slovnikom. a pytam sa ich po anglicky, zatial som s tym problem nemal.
ak je problem len v tom a chces obchodovat, tak si kludne zaloz konto na anglickom ebay.co.uk a mozes ficat normalne

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
budiky jsem objednaval damonovi prisli rovnou jemu akorat pri dalsim nakupu jsem si nevsiml ze mi zustala jeho adresa a musel jsem to stornovavat ale to byla moje chyba . cenu tam mas 14,9 euro akorat musis jeste pocitat kdyz se to bude prevadet z banky tak to stoji cca 17euro .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé