Ryhy na celnom skle
- Dzefer
- Zkušený
Ryhy na celnom skle
Neviem odkial, ale mam ryhy na skle. Nie vela, ale uz dalsie nechcem. Moze to byt od plastovej skrabky na sklo? Inak neviem odkial by tam boli, v umyvarke som nebol, napada ma jedine ta skrabka na lad. Co som cital, odstranit sa to moc neda, jedine vymenit sklo
- stand
- Zkušený
Re: Ryhy na celnom skle
Ahoj, zatím každej kdo si na tohle stěžoval, tak na můj dotaz jestli škrábe, odpověděl že ano..
Takže asi jo, nejspíš to bude tím. přijedeš se zaprášeným oknem, do rána to namrzne a ty pak škrabkou přitlačuješ všechny ty tvrdé částečky prachu na sklo a tím ho poškrábeš.
Takže asi jo, nejspíš to bude tím. přijedeš se zaprášeným oknem, do rána to namrzne a ty pak škrabkou přitlačuješ všechny ty tvrdé částečky prachu na sklo a tím ho poškrábeš.
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
přesně takhle sem si podrbal i já sklo

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- Quickie
- Moderátor
preto som si ja kupil tekuty rozmrazovač a neškrabkam okno.
teda pôvodne to bolo preto, že škrabkať nedočiahnem
teda pôvodne to bolo preto, že škrabkať nedočiahnem

- Dzefer
- Zkušený
vidis mne sa tie sprejove rozmrazovace zdali ako neskutocne zhyralstvo ludi lenivych si ocistit sklo skrabkou. Ale asi to ma nieco do seba...
-
- Test driver
a naco mas vyhrievane celne okno? 

- sid
- Zkušený
Zdravím , před časem jsem měnil přední sklo a všiml jsem si , že ta firma má v nabídce i leštění skel určitě nebude jediná a na drobné rýhy by to pomohlo .
Mimochodem jsem si všiml ,že se prodávají škrabky na led s jakýmsi kovovým břitem
Mimochodem jsem si všiml ,že se prodávají škrabky na led s jakýmsi kovovým břitem

Ford focus II 1,8 HB 2007

- canndale
- Zkušený
nepredava tie skrabky firma ktora robi to zalestenie skla?
ale ano, da sa to spravit, vedia to zalestit pokial to nieje hlboke, dokonca aj male pukliny od kamienkov vedia zaplnit materialom podobnym sklu s rovnakou roztiaznostou a neni vidno ze tam kedy prasklina bola - samorejme tiez len mensie poskodenia

ale ano, da sa to spravit, vedia to zalestit pokial to nieje hlboke, dokonca aj male pukliny od kamienkov vedia zaplnit materialom podobnym sklu s rovnakou roztiaznostou a neni vidno ze tam kedy prasklina bola - samorejme tiez len mensie poskodenia
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
- Dzefer
- Zkušený
to je fasa vecicka proti zahmlievaniu.zirafak píše:a naco mas vyhrievane celne okno?
Hadam nebudem cakat s nastartovanym studenym motorom x minut, kym sa to rozmrazi, ked to mozem osuchat stierkou za par sekund. Robil som to tak vzdy, ale nikdy som si nevsimol ziadne ryhy, az teraz pri forde. Asi si moc vsimam

- stand
- Zkušený
škrabka může mít klidně i kovový břit, tvrdost skla je o dost vyšší než tvrdost třeba i ocele, takže by to sklu při běžné síle nemělo ublížit, narozdíl od minerálních částic prachu..
- Damon
- Test driver
No jo taky máme na soukr pár škrábanců ale už dlouho. Je divný že třeba na Octavce jsem nic takového neměl. Jinak musím uznat že nej škrabka je vyhřívaný okno.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- Dzefer
- Zkušený
No nechcel som to písať prvý, dúfal som že sa objaví Anndy
, ale ford asi zas vymyslel ako ušetriť 3 doláre a mäkké sklo je na svete

-
- Zkušený
Přesně tak. Než ošrkábe soused přední okno tak já ho v pohodě stihnu otřít stěrači a mám ho průzračné jak v létě. Vážně jsem netušil, že někdo nepoužívá vyhřívané přední sklo na námrazuDamon píše:No jo taky máme na soukr pár škrábanců ale už dlouho. Je divný že třeba na Octavce jsem nic takového neměl. Jinak musím uznat že nej škrabka je vyhřívaný okno.

Ex ST220 model 2004
- Dzefer
- Zkušený
- Anduril
- Test driver
Tak ja teda nevim, jak u tebe, ale mne celni sklo nic neroztopi .. to vyhrivani tak nehreje. Ale je to dobre k tomu, ze se teplota skla mirne zvysi, tim namraza povoli od skla a pak to staci setrit steracem. Tohle zvladnu behem par desitek vterin.