FoFo II - nastaveni posilovace rizeni
- fantozzi
- Nováček
FoFo II - nastaveni posilovace rizeni
Prave se szivam s novym FoFo a chtel bych se jen ze zvedavosti zeptat jake kdo pouziva nastaveni posilovace rizeni (Comfort, Standard, Sport) a proc mu to prave takto vyhovuje.
Ford Focus II combi, 1.6 TDCi, 2007, Black Panther
- Ahmed
- Test driver
Re: FoFo II - nastaveni posilovace rizeni
Ty mas Gold Collection? Pac predtim do Trend vybavy a podobnych myslim nedavali funkci nastaveni posilovace.fantozzi píše:Prave se szivam s novym FoFo a chtel bych se jen ze zvedavosti zeptat jake kdo pouziva nastaveni posilovace rizeni (Comfort, Standard, Sport) a proc mu to prave takto vyhovuje.
- omik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
pouzivam Sport, pretoze je hodne vyraznejsie citit odpor volantu, je to tvrdsie. Mozno to je len moj pocit, ale tiez sa mi zda, ze viacej citim co je pod kolesami a ako sa sprava predok. Nemam rad moc makke posilovace, takze mozno to je hlavny dovod.
Comfort pouzivam niekedy v meste, ale len vynimocne.
Comfort pouzivam niekedy v meste, ale len vynimocne.
Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black
ex: FoFo2 Ghia 5hatch, 1.6 TDCi (80kW), tonic blue, +eibach pro kit
- Bowie77
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ked som zistil ze sa to da nastavit tak som tam hned buchol Sport a s inymi rezimami to porovnat neviem
Ale v manuali pisu ze pri nizkych rychlostiach je rozdiel zanedbatelny bez ohladu na rezim
Inac tiez preferujem radsej vacsi odpor a odozvu (na X3 to je parada, skoro ako posilovanie
)
Co som bol na testovacej jazde na Fiate Bravo novom, to ma elektricky posilovac, auto slo sice presne kam sa namierilo, ale pocit a odozva nulova

Ale v manuali pisu ze pri nizkych rychlostiach je rozdiel zanedbatelny bez ohladu na rezim

Inac tiez preferujem radsej vacsi odpor a odozvu (na X3 to je parada, skoro ako posilovanie

Co som bol na testovacej jazde na Fiate Bravo novom, to ma elektricky posilovac, auto slo sice presne kam sa namierilo, ale pocit a odozva nulova

- fantozzi
- Nováček
Re: FoFo II - nastaveni posilovace rizeni
Ano, mam Collection. Taky jsem ted zjistil, ze je to jeden z prvnich modelu s novym radiem, pristrojovkou a automatickou klimatizaci (vsechno sviti cervene, starsi pry zelene).Ahmed píše:Ty mas Gold Collection? Pac predtim do Trend vybavy a podobnych myslim nedavali funkci nastaveni posilovace.
Mozna je tech rozdilu vic, treba v tom nastaveni volantu nebo v ukazovani okamzite spotreby.
Naposledy upravil(a) fantozzi dne 16.08.2007 13:38, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus II combi, 1.6 TDCi, 2007, Black Panther
- Tudy
- Nováček
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tiez som frcal v novom brave a ten posilovac sa mi zdal tiez extremne preposilovany, ked som si to este prepol do rezimu "city" tak to bolo uz brutal... fujtajbl...TripleJay píše:Ked som zistil ze sa to da nastavit tak som tam hned buchol Sport a s inymi rezimami to porovnat neviem![]()
Ale v manuali pisu ze pri nizkych rychlostiach je rozdiel zanedbatelny bez ohladu na rezim![]()
Inac tiez preferujem radsej vacsi odpor a odozvu (na X3 to je parada, skoro ako posilovanie)
inac vo svojom focuse take nieco nemam, a rad by som vedel k akemu rezimu sa podoba standardne nastavenie... nemate niekto skusenosti ?

- omik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
tvoje nastavenie sa mi zdalo ako nieco medzi sportom a standardom u mna... spolu s makkou spojkou (benzin vs. diesel) na mna posobilo cele auto o trochu makksie (az na STRUNYmisoo píše: tiez som frcal v novom brave a ten posilovac sa mi zdal tiez extremne preposilovany, ked som si to este prepol do rezimu "city" tak to bolo uz brutal... fujtajbl...
inac vo svojom focuse take nieco nemam, a rad by som vedel k akemu rezimu sa podoba standardne nastavenie... nemate niekto skusenosti ?

Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black