V mrazu nejde central
- vencaxxx
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
V mrazu nejde central
Zdravím všechny, nemá někdo podobný problém? Když jsou ráno teploty kolem nuly nejde mi centrál, otevřou se mi jenom dveře u řidiče a ostatní musim ručně. Jak se auto jízdou zahřeje tak se to odemkne samo. Neví někdo co s tim? Dálku nepoužívám, protože mám rozbitý tlačítka a auto se mi samo otevíralo, ale to je jinej příběh...
- bigolin
- Nováček
Re: V mrazu nejde central
nejspis ti blbne mikrospinac ve dverich, uz se tu resilo......
bud rozebrat dvere a vymenit ho nebo je odstrihnout a pouzivat jenom dalku.
bud rozebrat dvere a vymenit ho nebo je odstrihnout a pouzivat jenom dalku.
Focus combi 1,6 16V 08/2001

-
- Nováček
jj to samé mám jáá.. když jsou teploty pod 10 stupňů tak mi to taky dělá.. ale ostatní se odemknou cca po 2 minutách. mě to nevadí
dělá to můj fofo i fotra fofo..

FOFO 1 dark green metal..HB. 1.6-16v zetec R.v 98
- OFC
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Mě to dělá taky, stačí s těma odemknutýma dvěřma řidiče pořádně fláknout a odemkne se zbytek auta.
Horší je, že to dělá i opačně, tedy že když je velká zima, tak se zamknou jen dveře řidiče a zbytek auta zůstane otevřenej, tak je třeba na to myslet...
Horší je, že to dělá i opačně, tedy že když je velká zima, tak se zamknou jen dveře řidiče a zbytek auta zůstane otevřenej, tak je třeba na to myslet...
Jezdim Focusem fandit Bohemce! Červený kombík, 1,6 16V, rv. 2000

I am the Stig`s fat cousin!

I am the Stig`s fat cousin!
- vencaxxx
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No vsimnul jsem si posledni dobou ze kdyz to zkusim vickrat tak treba na treti pokus se to povede odemknout cely, tak uvidime jak to pujde az zacnou mrazy...
-
- Nováček
JJ je to celkem časté:-) mě to taky odemkne jen dveře u řidiče a ostatní až při jízdě
tak max do 2 minut
zamikání je OKa .. blbne to odemikání už od 5 stupňů nad nulou-.

FOFO 1 dark green metal..HB. 1.6-16v zetec R.v 98
- avagen
- Nováček
zdravím všechny příznivce FoFo,
jako klasika u FoFo začal problém se zámkama - čeká mě komplet rozebrání a vyčištění . Potřeboval bych radu čím namazat zámek ( jenom stříknout WD 40 , silikonovým olejem nebo nakydat bílou vazelínu ).
Dík za praktické zkušenosti
jako klasika u FoFo začal problém se zámkama - čeká mě komplet rozebrání a vyčištění . Potřeboval bych radu čím namazat zámek ( jenom stříknout WD 40 , silikonovým olejem nebo nakydat bílou vazelínu ).
Dík za praktické zkušenosti
Škoda 105 S 33kW, r.v.1984
Škoda Favorit 135L 55kW , r.v.1990 - vrakoviště v roce 2010
Honda Civic 1,6 81kW ,r.v.2001 - rozvodem získala neboška
moje plečka FORD Focus 1,8i SEDAN - 1999 GHIA zlatál metalíza (od Fordu jsem čekal víc)
Škoda Favorit 135L 55kW , r.v.1990 - vrakoviště v roce 2010
Honda Civic 1,6 81kW ,r.v.2001 - rozvodem získala neboška
moje plečka FORD Focus 1,8i SEDAN - 1999 GHIA zlatál metalíza (od Fordu jsem čekal víc)
-
Zdravím,
mám stejný problém jako vy. Teď v zimě mně centrál nefunguje. Ale stala se mně zajímavá věc. Když jsem odpojil přední světla a potom jsem odemčel auto, náhle central fungoval krásně. Když jsem měl zapojené jedno světlo, central také fungoval, né tak svižně, teď když jsem zapojil obě světla a odemčel auto, už se mi opět otevřely jen dveře u řidiče. Nevíte někdo jak problém vyřešit a jak je možné, že na fungování centrálu má vliv zapojení světel.
mám stejný problém jako vy. Teď v zimě mně centrál nefunguje. Ale stala se mně zajímavá věc. Když jsem odpojil přední světla a potom jsem odemčel auto, náhle central fungoval krásně. Když jsem měl zapojené jedno světlo, central také fungoval, né tak svižně, teď když jsem zapojil obě světla a odemčel auto, už se mi opět otevřely jen dveře u řidiče. Nevíte někdo jak problém vyřešit a jak je možné, že na fungování centrálu má vliv zapojení světel.
-
Mám 1 problém navíc - kromě nefunkčního DO mi najednou nejde zamykat u řidiče ani klíčem, ani zevnitř (prostě tu páčku zámku nejde zatlačit). Nějaký nápad?
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
skorojan píše:Mám 1 problém navíc - kromě nefunkčního DO mi najednou nejde zamykat u řidiče ani klíčem, ani zevnitř (prostě tu páčku zámku nejde zatlačit). Nějaký nápad?
zamek
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Lašty
- Junior
Zdravím tak to hodím sem ono by to mít možná souvislost
to že mi nejde centrál v mrazu jsem si už zvykl
, ale co se teď děje to už mi hlava nebere. Najednou z ničeho nic mi nejde otevřít kufr zevnitř vozu tím tlačítkem. Ráno v pohodě šlo a jakmile jsem chtěl otevřít u krámu abych mohl uklidit nákup tak nic... Todle mi hlava nebere. Kdyby to zamrzlo tak to nepůjde ani otevíret klíčkem ne?? a nebo se mýlím ?

bývávalo Ford Focus 1.8 16 V Zetec 5 dvéř. hatchback r.v. 2000
Ford FocusII 1.6 16V 5 dvéř. hatchback r.v. 2007
- Zemča
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Odemykání neodemykání dveří už jsem taky poznal....
Pokud nemáš odemčené ostatní dveře na autě, tak kufr tlačítkem neotevřeš. Vlastní zkušenost a stačí zamčené jen jedny.Lašty píše:Zdravím tak to hodím sem ono by to mít možná souvislostto že mi nejde centrál v mrazu jsem si už zvykl
, ale co se teď děje to už mi hlava nebere. Najednou z ničeho nic mi nejde otevřít kufr zevnitř vozu tím tlačítkem. Ráno v pohodě šlo a jakmile jsem chtěl otevřít u krámu abych mohl uklidit nákup tak nic... Todle mi hlava nebere. Kdyby to zamrzlo tak to nepůjde ani otevíret klíčkem ne?? a nebo se mýlím ?
Naposledy upravil(a) Zemča dne 28.12.2010 15:54, celkem upraveno 1 x.
je: Kia Rio 1,4 16V Play, 71kW, 2011
byl: Ford Focus Combi 1,8TDDi, 55kW, 2001
byl: Fiat Tempra 1,9TD, 66kW, 1993
byl: Ford Fiesta, 1,1i, 37kW, 1993
byl: Trabant 601s de Luxe, 19kW, 1986
https://www.ermail.cz/link/maemVJJcYjNlT ... lVN2ClVjmV
byl: Ford Focus Combi 1,8TDDi, 55kW, 2001
byl: Fiat Tempra 1,9TD, 66kW, 1993
byl: Ford Fiesta, 1,1i, 37kW, 1993
byl: Trabant 601s de Luxe, 19kW, 1986
https://www.ermail.cz/link/maemVJJcYjNlT ... lVN2ClVjmV
- Koubikm
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Lidi vypadáte, že jste s touto menší nemoci u FoFo smířili. Jde to nějak řešit? Mě to trvá cca od 10s-2min. jak kdy, jaká je zima a jak dlouho sem u auta nebyl. Tohle mě bolí nejmíň, ale to cukání motoru mě vcelku ubíjí, neznáte někoho na zlínsku, kdo má kladný vztah k fordům?
- LUDANEK1986
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Mám stejný problém u sveho Focusa. Zitra mám u jednoho autoelektrykáře domluveno že mi opravy.Říkal mi že už to jednou opravoval a fungoval. Pak dam vedět jak to dopadlo.
Ford Focus 1.8 TDdi, r.v.2001,chip na 82 kw, alu 16", -40/-35 ap Sportfahrwerke,Angels eyes, xenony, podlozky 5mm

- Lašty
- Junior
Aha díky je to takZemča píše:Odemykání neodemykání dveří už jsem taky poznal....
Pokud nemáš odemčené ostatní dveře na autě, tak kufr tlačítkem neotevřeš. Vlastní zkušenost a stačí zamčené jen jedny.Lašty píše:Zdravím tak to hodím sem ono by to mít možná souvislostto že mi nejde centrál v mrazu jsem si už zvykl

bývávalo Ford Focus 1.8 16 V Zetec 5 dvéř. hatchback r.v. 2000
Ford FocusII 1.6 16V 5 dvéř. hatchback r.v. 2007