Zadní lišta kufru - Spojovací materiál

Odpovědět
Boocheer
Nováček
Nováček

Zadní lišta kufru - Spojovací materiál

Příspěvek od Boocheer » 11.11.2025 12:38

Dobrý den.
Měl bych dotaz ohledně lišty zadních kufrových dveří na krátkém Fousu Mk2. Ta moje je bohužel celá polámaná a druhá použitá originální chrom lišta která je nepoškozená tak je absolutně nesehnatelná věc. Proto jsem se rozhodl že koupím lištu novou, nějakou druhovýrobu od poláků.
Odkaz na ni dám na konec příspěvku.
Už ji někdo z Vás montoval? Jde mi hlavně o spojovací materiál, vůbec nevím co tam patří. Dle dostupných recenzí se tato lišta údajně dodává bez montážního materiálu na upevnění ke dveřím. Na původní liště jsou zalité šrouby, za které se lišta připevní ke dveřím maticema. Tady jsou místo šroubů na fotce vidět jen nějaké výřezy, kam se musí zacvaknout asi nějaký klip, nebo "hmoždinka" zkrátka nějaký protikus ke šroubku.. Nevíte někdo co přesně tam má být? O šroubky mi nejde, to se doma vždycky něco najde, spíš mi jde o ty součásti, které patří do té lišty. Když to budu objednávat tak abych zrovna přikoupil i tohle. Nechci kupovat nějaké nesmysly na slepo když podle fotky nejde ani určit jaký by ty protikusy měly mít rozměr atd..

https://www.mroauto.cz/cs/katalog/detai ... talog_ford

Odpovědět

Zpět na „Focus - karoserie 2004 - 2011“