Kontrolka motoru
- chalomi
- Pokročilý
Kontrolka motoru
Hledal jsem tu ale nic moc jsem nenasel tak se musim zeptat.Dnes pri ceste z Brna jsem ho trosku protahnul cca.190km/h. Pri sundani nohy z plynu motor cukavým pohybem zpomaloval a na pridaní plynu cukl a zacal normalně zrychlovat.Za dalnici jsem zastavil,vypnul jsem motor a znova nastartoval a rozsvitila se kontrolka motoru.Dík za rady 

Ford Focus 1,6 16v r.v.2001 stříbrná metalíza
- herizn
- Pokročilý
Re: Kontrolka motoru
Udělat diagnostiku.......
- pbjun
- Test driver
Jestli mas najeto kolem 150 tis tak to nejspis bude katalyzator... Ja sem taky takhle letel pak sem zabrzdil a zacla svitit, zajel sem na diagnostiku a tam mi rekli ze je to kat ktery musim vymenit protoze mam dve lambdy... Vymenil sem kat + cely vyfuk a kontrolka nikde 

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
kolik tě to vyšlo ?
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- chalomi
- Pokročilý
uš to řeším tak pak vám napíšu čím to bylo 

- pbjun
- Test driver
No diagnostika 1300, kat univerzalni 1860, stredovy dil 730, koncak 930, nerezova ovalna koncovka ktera se vari primo na konec vyfuku 800, prace meho znameho 500 za navareni prirub a koncovky a za montaz tot vse 

- akumulator
- Nováček
Muzes prosim dat odkaz na konkretni typ katiku, ktery jsi pouzil?
Ja mam vyhlidnuty tento, ale nejsem si uplne jisty, zda tam sedne...
http://www.vyfukyonline.cz/info/Katalyz ... s---11080/
Btw: kde jsi kupoval ty vyfuky? Docela dobra cena
Btw2: co jsi provedl s tim starym katikem? Vis, ze jsou firmy, ktere to od tebe odkoupi za 1-2tis Kc? (nehlede na to ze je rezavy a nefunkcni. katiky maj v sobe spoustu drahych kovu, proto to delaji...). Tim se muze vymena docela hodne zlevnit
Ja mam vyhlidnuty tento, ale nejsem si uplne jisty, zda tam sedne...
http://www.vyfukyonline.cz/info/Katalyz ... s---11080/
Btw: kde jsi kupoval ty vyfuky? Docela dobra cena

Btw2: co jsi provedl s tim starym katikem? Vis, ze jsou firmy, ktere to od tebe odkoupi za 1-2tis Kc? (nehlede na to ze je rezavy a nefunkcni. katiky maj v sobe spoustu drahych kovu, proto to delaji...). Tim se muze vymena docela hodne zlevnit

Ford Focus kombi 1.6 16V ZETEC SE, 2002, tmave modra metaliza, LPG Landi Renzo Omegas + FlashLube, zimni: Goodyear Ultra Grip 7+; 185/65 R 14 86 T, letni: Michelin Energy E3A; 195/60 R 15 88 H
- pbjun
- Test driver
No kupoval sem to u nas v petrvalde, kat byl bosal a musely se pouzit priruby ze stareho ktere se tam navarily jako redukce... No zkousel sem ho prodat, ale poslali me nekam ze dulezite jsou ty veci co maj byt vevnitr, ale ja uz sem tam skoro nic nemel.... Jinac tlumice vyfuku jsou nejake polske, na origo nebyly penize a ty origo byly prohnite takze kdyz uz se vyfuk dela tak cely no... navic origo vyfkuk je od svodu po konec jeden kus...
Edit: kat byl bosal na obsah do 2,5l benzin a priruby byly vetsi nez na origo vic Ti nepovim protoze nevim, nakoupil sem to nahazel do kufra a znamy si s tim pohral asi 5 hodin a bylo hotovo
Edit: kat byl bosal na obsah do 2,5l benzin a priruby byly vetsi nez na origo vic Ti nepovim protoze nevim, nakoupil sem to nahazel do kufra a znamy si s tim pohral asi 5 hodin a bylo hotovo

- chalomi
- Pokročilý
potenciometr skrtici klapky cena 1800 bez prace a diagnostiky 

- stan
- Junior
vcera na ceste z chorvatska po natankovani mi zacal pri rozjazde cukat motor a po chvili sa rozsvietila aj kontrolka motora, kedze som bol este cca 600km od domu a este k tomu v madarsku pustil som sa dalej , z vyfuku sa ozyval taky bublavy skoro ako dvojtakt zvuk a isiel som okolo 80-100km/h vtedy ta kontrolka blikala asi 100km od domu uz vacsinou iba permanentne svietila a cukanie sa zhorsovalo, chvalabohu som to dotiahol domov ale podvecer som ho chcel nastartovat a uz to neslo, starter tocil ale ani naznak aby to chytlo. neviem ci to pomoze ale mam najazdene 173t km a na prechode HR/H sme posuvali 1 a 1/2h krokom cize caste vypinanie a startovanie motora, rozvody boli menene pred rokom ale pletenec vyfuku pred 2mesiacmi neviem ci to ma suvis, zatial prosim o rady zo skusenosti diagnostiku u forda zatial nie, u nas su to k...ti ktori mi nauctuju aj to co nemaju, dik
ford mondeo kombi mk4 1.8tdci titanium, mondeo mk3 ST titanium X 2.2 tdci 136kW
- stan
- Junior
vcera som vymenil palivovy filter, a ten sajrajt co zneho vytiekol vyzeral ako spinava voda, aj na ceste ostal mastny flak, auto uz ide sice ked zvysim otacky este sklbe a vyfuk vydava bublavy zvuk ale kontrolka po odpojeni baterky a opatovnom zapojeni zhasla, v nadrzi mam este cca 25l, da sa to nejak upravit nejakym aditivom alebo radsej odcerpat ? inac ta pumpa kde som tankoval a kde tie problemy okamzite nastali je INA a je smerom z HR hranice prva pumpa na madarskej dialnici bol to stojan 4, kamarat zase na tej starej madarskej pumpe za HR hranicou na starej ceste natankoval zlu naftu
-
- Test driver
Snad si nepochoval lambdu,alebo kat 

- pbjun
- Test driver
No ono tankovat levny benzin se moc nevyplaci... Defakto od te doby co tankuju vyhradne na shellce tak nemam zadne problemy... Zkus jeste cistic vstriku koupit, mozna se nejaky pricpal bordelem...
- stan
- Junior
no az tak lacny nebol, a INA je v chorvatsku ako u nas slovnaft, cize nie no-name pumpa, skusim natankovat shell racing
- stan
- Junior
no nakoniec to vyzera podla prispevkov co som presiel na cievku, kontrolka svieti, z vyfuku pocut bublavy zvuk, ako keby isiel na tri valce, strata vykonu, sviecky boli menene pred rokom (original), je to zaujimave ze to auto dokaze jazdit s poskodenou cievkou, na golfe mi iba pipol alarm a bolo po cievke auto sa uz ani nehlo, je tazka vymena cievky ? videl som tam 4 torxy konektor a 4kable, skusil by som si pozicat od kamosa, co vy na to ?