Tak se mi stala taková dost nepříjemná věc. Ztratil jsem hlavní klíč od auta a to konkrétně asi přimo před domem, když jsem z auta vykládal věci. Musel mi asi vypadnout z kapsy. Náhradní (modrý) sice mám, ale je mi zle z pomyšlení, že někdo ten klíč našel hned vedle mého auta a teď mi s ním kdykoliv může bezproblémů odjet.
Chtěl bych si nechat udělat nový klíč, ale tím nic nevyřeším. Dá se nějak přeprogramovat imobilizér a nechat si vytvořit úplně nový klíč popřípadě kolik taková ,,sranda,, stojí. Další problém je, že i když by se vyměnil imobilizér tak si ten člověk auto stejnak tím původním klíčkem otevře.
Co byste dělali na mém místě nebo nemáte s tím někdo podobné zkušenosti? Jsem z toho v háji v noci skoro ani nespím a furt chodím koukat z okna jestli tam auto je. Žádný jiný zabezpečení v autě nemám.
ztracený Master klíček
-
- Nováček
ztracený Master klíček
Ford Focus 1.6V 74kw. 1998, stříbrný, 5dv.
- Samantus
- Junior
Re: ztracený Master klíček
pro Tebe nejlevnejsi varianta bude, vymazat klicky a nahrat je tam znova (samo ze bez toho ztracenyho) a zaslepit vsechny zamky, akorat pruser bude s kapotou......
Jinak vymenit sadu zamku....
Jinak vymenit sadu zamku....
Martin
Ford Focus Combi 2016 1.6 Ti-VCT

Ford Focus Combi 2016 1.6 Ti-VCT
- gargulakj
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem koupil fofo dostal jsem jeden hlavní klíč s dálkáčem a druhý jenom takový tenký bez dálkáče... Kdybych náhodou stratil ten hlavní klíč tak nastartuju i stím náhradním?:) ještě jsem to nezkoušel tak nevím jestli se nemusí napřed nějak naprogramovat
Díky

Focus r.v. 2002, 1.6 benzín, 74KW
Focus r.v. 2010, 1.6 benzín, 74KW
-
- Test driver
Praveze ten jednoducha je hlavny a dolezity.Ak je spravny a nakodovany,nastartujes s nim 100 pero.Co ti brani to vyskusat? 

- gargulakj
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Aha já myslel že ten jednoduchý klíč je jenom rezerva a že hlavní je ten s dálkovým ovládáním... Nebrání mi nic
jenom jsem měl strach abych to náhodou nepodělal kdyby nebyl nakodovaný a já se ním snažil nastartovat
Takže ten bez dalkáče nechat doma a nevytahovat ho ze šuplíku?:) A když bych chtěl nosit u sebe ještě druhý v případě že se mi samo zamkne nastartované auto:) tak si mám raděj nechat udělat nový klíč a ten nosit u sebe?

Takže ten bez dalkáče nechat doma a nevytahovat ho ze šuplíku?:) A když bych chtěl nosit u sebe ještě druhý v případě že se mi samo zamkne nastartované auto:) tak si mám raděj nechat udělat nový klíč a ten nosit u sebe?
Focus r.v. 2002, 1.6 benzín, 74KW
-
- Test driver
Myslim,ze jeden u seba a jeden doma uplne staci.