Právě je 19.09.2018 22:26



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2260 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 151  Další
 Tempomat 
Autor Zpráva
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 16:33
Příspěvky: 14108
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: Tempomat
kdyz ted das vycist konfiguraci z pcm, tak je to vyplnene spravne?

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


22.12.2017 11:33
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 13.10.2017 17:48
Příspěvky: 18
Bydliště: Trnava, SR
Odeslat Re: Tempomat
nevycita mi nic, len hodi warning, ze nema co precitat

_________________
Ford Focus Combi mk2 1.4, 2008, 59kW


22.12.2017 11:34
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 16:33
Příspěvky: 14108
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: Tempomat
tzn. zes to nemel vyplnene
reseni: pouzijes load from as-built, zaskrtnes tempomat a znovu nahrajes fw

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


22.12.2017 11:46
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 13.10.2017 17:48
Příspěvky: 18
Bydliště: Trnava, SR
Odeslat Re: Tempomat
super vdaka. este jedna kontrolna otazka, pri nahravani fw uz znovu necitam (teraz asi ani nemam co?), pouzijem ten, co mi ulozilo prvykrat ano?

_________________
Ford Focus Combi mk2 1.4, 2008, 59kW


22.12.2017 11:51
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 16:33
Příspěvky: 14108
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: Tempomat
bingo

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


22.12.2017 11:55
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 13.10.2017 17:48
Příspěvky: 18
Bydliště: Trnava, SR
Odeslat Re: Tempomat
takze as-built neslo, neprecitalo mi ani VIN, ale mal som ulozenu PCM konfig, z nej som to nahral a malo by to tam byt. ked dam Load fw, opyta sa ma toto. teraz prosim ano alebo nie?


Přílohy:
Screenshot 2017-12-22 12.20.40.png
Screenshot 2017-12-22 12.20.40.png [ 6.84 KB | Zobrazeno 892 krát ]

_________________
Ford Focus Combi mk2 1.4, 2008, 59kW
22.12.2017 12:23
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 16:33
Příspěvky: 14108
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: Tempomat
No

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


22.12.2017 12:34
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 13.10.2017 17:48
Příspěvky: 18
Bydliště: Trnava, SR
Odeslat Re: Tempomat
prosim, uz snad posledna otazka


Přílohy:
Screenshot 2017-12-22 12.40.59.png
Screenshot 2017-12-22 12.40.59.png [ 31.06 KB | Zobrazeno 80 krát ]

_________________
Ford Focus Combi mk2 1.4, 2008, 59kW
22.12.2017 12:42
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 16:33
Příspěvky: 14108
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: Tempomat
YES

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


22.12.2017 13:18
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 13.10.2017 17:48
Příspěvky: 18
Bydliště: Trnava, SR
Odeslat Re: Tempomat
ZaQik, obrovska vdaka, fici to. Dufam, ze to tu este niekomu pomoze...

_________________
Ford Focus Combi mk2 1.4, 2008, 59kW


22.12.2017 13:42
Profil E-mail
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 27.01.2013 07:31
Příspěvky: 1163
Odeslat Tempomat
Jeden clovicek po me dnes chtel aktivovat tempomat prez IDS, vsechno si zapojil a v elmconfigu mu jde vse az na zapis do pcm. Prisla tedy na radu IDS, kontrola aktivace tlacitek v gemu ok, aktivace v IC ok, ale pri pokusu o vstupu do toho menu polozky otacek rychlosti mi to hodi Data error. Zapojeni sem nevidel ale ma ff2 po fl, 3rameny volant a dodelal tlacitka ze 4 ramenyho. Provedli sme i aktualizaci PCM kterou to nabizelo ale beze zmeny. Neco musi byt blbe na aute protoze na mym to funguje v pohode, je to ital, prikladam fota cisla gemu a pcm ale nerekl bych ze by mel byt problem. Jo a konektor na volantu normalne byl, zapojoval to do nej. Vratil sem se od nej ted vecer tak sme to nerozdelavali, ale nez se do toho pustime tak me zajimalo jestli se s tim nekdo setkal, proste me to do te pcm nechce pustit.
ObrázekObrázek

_________________
Ford Focus Mk2-07 1.6L Duratec 16V PFI (100PS) Sigma, Černá Panther (met)
Ex. Ford Focus Mk1 2.0 Zetec
Obrázek


02.02.2018 21:16
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 16:33
Příspěvky: 14108
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: Tempomat
IDS to pokazde nezvladne ... ELMConfig ano

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


02.02.2018 22:18
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 27.01.2013 07:31
Příspěvky: 1163
Odeslat Tempomat
Jeste sem se nestkal s tim ze by IDS neumela neco co primo nabizi,bud to tam vubec neni nebo to tam je a funguje to, podle me je chyba nekde na strane auta, musim to jeho zalojeni projit. Cetl sem i tom vid block ale do toho se mi moc prez elm config nechce. Nedival sem se zatim ani na pojistku vlastne,tak to musim taky zkontrolovat

_________________
Ford Focus Mk2-07 1.6L Duratec 16V PFI (100PS) Sigma, Černá Panther (met)
Ex. Ford Focus Mk1 2.0 Zetec
Obrázek


03.02.2018 08:13
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 16:33
Příspěvky: 14108
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: Tempomat
IDS to pokazde standardne nezvladne, protoze ford dodelani nenabizi ... to, co jsem napsal do navodu, funguje vlastne omylem, protoze ford vse resi vymenou modulu (parametry se nacitaji z puvodniho) nebo nactenim dat z centralniho uloziste (je-li puvodni modul poskozen)

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


03.02.2018 09:08
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 03.02.2010 22:19
Příspěvky: 71
Bydliště: BA - SK
Odeslat Re: Tempomat
je to verziou softu IDS , myslim ze posledna verzia ktora ide bez "Data error" je 73 , takze bud virtualka so 73 alebo dat IDS do stavu kedy vidi pcm ako nove, vtedy ide zadat VID blok aj bez Data error


03.02.2018 10:29
Profil E-mail
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2260 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 151  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přeskočit na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.