Ford Focus Forum
http://www.ford-focus.cz/forum/

Tempomat
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopic.php?f=86&t=13998
Stránka 150 z 152

Autor:  masterT [ 07.07.2018 12:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: Tempomat

Ahoj,
setkal se někdo s chybou viz screen? Včera jsem oživoval tempomat na C-max a po aktivaci v GEM a HEC dam take PCM, přečtu udaje, zaskrtnu "Integrated Speed Control" a při zapsani toto.

Diky.

Přílohy:
chyba elm.JPG
chyba elm.JPG [ 145.8 KB | Zobrazeno 25 krát ]

Autor:  Jemar [ 07.07.2018 13:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: Tempomat

Podle VIN je v autě motor 2.0 Duratorq TDCi a v políčku type PCM máš SIM 28/29 (1.4 a 1.6), takže benzín. To asi nepůjde dohromady.

Autor:  Adow [ 07.07.2018 16:05 ]
Předmět příspěvku:  Tempomat

:D

Autor:  jandooo [ 10.07.2018 21:24 ]
Předmět příspěvku:  dodatocna montaz tempomatu focus c max

Zdravim .
Zohnal som si tempomat z aliho do 20€ (gombiky na volant kabel sroby)
Rad by som si ho namontoval sam, aby som cosi usetril pri aktivacii u autoelektrikara.


Stale neviem, kam napojit ten tempomat vo volante. on ma 2 kable červený cierny. Je tam vo volante konektor na 5 pinov z lavadoprava 1-2-3-4-5 volne su 1,2,3
??? :shocked:

Rozobrat erbeg ,,to je inac alchýmia. Rada : netreba povolovat za volantom nic, su tam otvori tam narvat srobovat a vyhodit pero obvodove z pod hacikov tak, ze zapacit za rucku srobovaku od osy volantu prec.

Dalej jestvuje test ovladacich prvkov , zatlacite a drzite ohrev zadneho okna a zapnete zapalovanie, hocico prepnete na aute zablikaju vystrazne smerovky, teoreticky by to malo potvrdit aj stisk neaktivneho spravne zapojeneho tempomatu. Na spojku ,brzdu to u mna nereagovalo, ani na svetla.


Sikovny Auto ELEKTRIKAR v okrese Levice,, je Laci Kery z Volkoviec

obrazky mojho kablovania vo volante:

https://www.dropbox.com/s/bbpmsiwcqydv7oi/1.JPG?dl=0
https://www.dropbox.com/s/l2tqvjutpzp98o3/2.JPG?dl=0
https://www.dropbox.com/s/x1w3clc9wqgo98l/3.JPG?dl=0

Autor:  ZaQik [ 11.07.2018 05:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: Tempomat

pouzijes pozice 2 a 3

Autor:  foker [ 11.07.2018 11:23 ]
Předmět příspěvku:  Tempomat

Otazka OT,ale zaujala ma 3.fotka.Preco tam ma 2 konektory na airbagu? Ja tam mam tusim len 1

Odoslané z H60-L04

Autor:  ZaQik [ 11.07.2018 12:02 ]
Předmět příspěvku:  Re: Tempomat

stary Cmax ma dva

Autor:  jandooo [ 11.07.2018 21:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: Tempomat

ZaQik napsal:
pouzijes pozice 2 a 3


Dakujem za radu,, posledna otazocka , kam červeny na 2 čí 3 ? :nazdravi:
videl som jedno uzitocne videjko, ale je to maznute nenormalne... pofrejmoch som to kukal, gamu pridal,, stale prd zistil :-)

Autor:  ZaQik [ 11.07.2018 21:57 ]
Předmět příspěvku:  Re: Tempomat

je to jedno, tlacitka jsou odporovy delic

Autor:  jandooo [ 11.07.2018 22:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: Tempomat

ZaQik ,, DAKUJEM vycerpavajuca odpoved,,

dokonca som aj vylovil jeden ostry frejm z toho videa
1 prazdny
2 cierny
3 Červeny
4 povodny
5 povodny
, ale ako vravis, odporovy delič, dik este raz,, teraz uz len dufat , ze to bude za 50€ aktivacia :cooler:

https://www.dropbox.com/s/zafovt1v4r57fxd/IMG_2418.JPG?dl=0

Autor:  foker [ 12.07.2018 11:30 ]
Předmět příspěvku:  Tempomat

50€??????

Odoslané z H60-L04

Autor:  Jemar [ 15.07.2018 10:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: Tempomat

Jaké piny do konektoru ve volantu jsou potřeba pro připojení neoriginálních tlačítek tempomatu? Možná bude foto lepší než popis.
Nic jsem na fóru nenašel.

Autor:  MajklHe [ 15.07.2018 10:51 ]
Předmět příspěvku:  Re: Tempomat

niečo také...

Přílohy:
IMG_20180715_115028_703.jpg
IMG_20180715_115028_703.jpg [ 34.04 KB | Zobrazeno 17 krát ]

Autor:  Jemar [ 15.07.2018 10:57 ]
Předmět příspěvku:  Re: Tempomat

To je fofr. Díky :palec_nahoru:

Autor:  MajklHe [ 15.07.2018 11:01 ]
Předmět příspěvku:  Re: Tempomat

nejaké veci mám skladom :totlsmile:

Stránka 150 z 152 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/