Libi se mi jak tu nejdriv napises, ze jezdis bezproblemove a jsi s prestavbou spokojeny, a nakonec ti to ve 4000 otackach prepinalo na benzin a ztracelo vykonrakosnicek píše:Technik samozřejme upravoval palivový mapy lpg a bohatost směsi. Tím že to fouknul i na diagnostiku motoru se chyba smazala ale sotva sem s tim od něj odjel tak zase chyba vyskočila. Potom došlo k výměně katalyzatoru a chyba zmizela sama bez připojení na diagnostiku. S autem sem od ty doby nalital 400 km (dálnice, okresky, město) a chyba uz se neobjevila. Subjektivně auto ted jede líp a i spotřeba na bc je cirka o 0,7 litru menší než dříve. Myslím že to mel ten katalyzator fakt za sebou, zitra jde do výkupusitalik píše:@rakosnicek: spis ti ten technik v Brode pri revizi posteloval nastaveni LPG, a proto ti ted po nekolika nastartovanich zhasla kontrolka. Jestli nic nesteloval, tak cekej, ze se ti kontrolka driv nebo pozdeji rozsviti znova, protoze jsi neodstranil pricinu, ale jen nasledek.
P.S. předtím s tou chybou když jsem auto vytočil do zhruba 4000 otáček auto spadlo z lpg do benzínu (samozřejme za doprovodu pěknýho úbytku výkonu - super při předjíždění). Dneska sem to točil az do červena a vse Ok. A ještě jedna věc co mě tam nahrál (co asi neznají v Harfe) je to že pokud startuju uz zahraty auto tak to okamžite skočí na lpg. Dříve? 400 metrů na benzín, , cvak v nádrži (ventil), provoz na lpg. V Harfe už me při další přestavbe neuvidej ani v rychlíku na Libenskym nádraží.

Je mozny, ze vymena katu mirne prispela ke zlepseni, ale zasadni byla zmena tech palivovych map. U tebe uz se stalo, jen pro ty co to tu budou cist, aby to nevyznelo, ze vymena katu to vyresi. Benzinovy auto v podstate nema sanci poznat jestli je kat, pripadne emise ok. Lambda za katem hlida hlavne funkci predni lambdy. Oni totiz obe umi poznat jen to, jestli ve vyfuku je nebo neni kyslik, nic vic. Emise jako CO nebo HC nezmeri.