dnes som sa bol pýtať na LPG tu > http://www.autonaplyn.sk/stanikg píše:poradte mi rozmislam nad lpg pre ktory system sa rozhodnut solaris alebo brc .aky je rozdiel medzi ni mi . mam FF II 2010 1.6 benzin 16V, 74kW shda
sympatická pani si vypýtala technický preukaz a povedala mi dva systemy montovatelné do mojho forda
BRC > 1040 € + cca 80 € flashlube
Solaris > 950 € + cca 80 € flashlube
k tomu ešte 56 € kolok na odbor dopravy a odporúča sa prvá nádrž full, čo je +/- 30 €
BRC je taliansky, Solaris polský, ale vraj s nim maju velmi dobre skusenosti a aj prípadný servis je lacnejší ako u BRC..
najazdím cca 20tkm ročne, auto si nechám kým ho nezoderiem, takže nejdem riešiť či sa plyn oplatí alebo nie.. v mojom prípade ANO..
a kedže tu systém Solaris nepoznáte, tak je asi blbé sa pýtať na jeho spolahlivosť, takže skusim googliť inde.. nejde mi o tých 100 € rozdielu, skor som len zvedavý..
ale mám predsalen otázku ohladom flashlube a to, že či ked je FL namontované, tak sa montuje ešte aj prístrek benzinu, alebo ked je namontovany FL tak ten prístrek nemusí byť, alebo ako to je?