vadné čerpadlo
-
- Nováček
vadné čerpadlo
Nazdar forďáci,odešlo mi vstřikovací čerpadlo Bosh.Nejspíš ŘJ:Poptal jsem pár firem a tady máte pár odpovědí co se týče oprav a nového čerpadla.FFGHIA 18TDDi,66kW,1999.
Jedná se o čerpadlo VP44, u kterého je cena za kontrolu a seřízení
8.500,- Běžná cena opravy včetně dílů je při výměně obalu
a řídící jednotky 22500,-. Ceny jsou bez DPH.
Aleš Šolc
Dobrý den,
bohužel Vám mohu napsat pouze orientační ceny práce za jednotlivé výkony na vašem vozidle
demontáž + montáž čerpadla: 1500,-
oprava čerpadla: 3500,-
k tomu ale skočí materiál který nelze dopředu nikdy říct.
Pro více informací a upřesnění problematiky kontaktujte pana Menšíka na tel. 602 280 543(vedoucí servisu)
Dobrý den,
cena vstřikovacího čerpadla na Ford Focus 1.8 TDDi 90Hp r.v. 1999 je 29700Kč s DPH,je to výměnným způsobem, tudíž je potřeba staré čerpadlo vrátit.Skladem není, musí se objednat, cca 1týden.
S Fordem
Lukáš Kopecký
F.67 s.r.o.
Nový Jičín
Dobrý den, u těchto novějších vozů se už celková repase vst. čerpadla nevyplatí. Většinou se mění celé čerpadlo. Cena se pohybuje kolem 27. 000,- S Pozdravem Peleška.
Oprava cerpadla stojí 18500,-Skladem mám jeden opravený kus.Pivčík.
Dobrý den,
Určit přesnou cenu opravy vstřikovacího čerpadla můžeme až po jeho
Rozebrání. Většinou se ceny oprav těchto čerpadel pohybují mezi
13000-20000kč dle rozsahu poškození.
Skladem máme čerpadla repasovaná ale i nová
Cena kompletně repasovaného čerpadla je 17000kč bez DPH, cena
Nového čerpadla je 22000kč bez DPH.
Cena mechanické práce u nás je 400kč/1 hod( bez DPH)
Cena elektro práce je 400kč/ 1 hod( bez DPH)
S pozdravem Čížek Václav
Tel. 606202151
Cěské Budějovice
Zcela určitě došlo k poškození řídící jednotky vstřikovacího čerpadla,tato závada je velice častá,řekl bych pravidelná u těchto vozů po ujetí 150 tis.km.
V 90% se musí měnit obal vstř.čerpadla,přesuvník vstřiku a řídící jednotka, která se musí kompenzovat(programovat).
Tato záležitost vyjde na 19 000 kč+ DPH, jsme schopni
čerpadlo odeslat zpět do tří pracovních dnů.
S pozdravem Jiří Rangl, Diesel service
Zdravím Vás.
Vstřikovací čerpadlo mám jen nové, originál. Cena
je 20000,- kč. Použité bych Vám nedoporučoval, jelikož zhruba
ve 150000km odchází téměř na všech Focusech. Navíc za něj stejně
zaplatíte kolem 15 tisíc korun a nemáte jistotu, jak dlouho vydrží.
Nové je se zárukou a jsem schopen Vám ho namontovat včetně nakódování
imobilizéru. S pozdravem Merta Michael, 608/742427
cena čerpadla je:29658,-vč.Dph.+těsnění 103,-a je doporučena výměna paliv.trubek...cena 1100,-
Dobrý den,
Ceny mechanických a elektro prací jsou 300,- kč/ hod. bez DPH.Kompletní repase čerpadla se může pohybovat v rozmezí 3 000,- až 12 000,- kč v závislosti na poškození,ale toto nám provádí jiná firma dodavatelsky a my provádíme refakturaci.U nás platíte pouze D+M čerpadla a ostatní úkony s tím spojené.Částka se může pohybovat kolem 2 000,- kč,podle odpracovaného času……………
S pozdravem Gren Marcel,ASS,603 439 708
Dobrý den,
dávám vam info ohledne vaseho dotazu na p.Sobka - zda opravujeme cerpadla na FORD FOCUS 1,8 TDDi.
-ANO, neni problem zaridit opravu, ceny jsou ruzne , jedna se o celkem bezne poruchove typy cerpadel,
kde nejcasteji odchazi elektronika cerpadla - ( ridici jednotka) - proto je nejlepe cerpadlo dorucit a pote vam zavolat konkretni stav
potrebny k oprave vaseho cerpadla.
pro info : ceny cca 18.500 + DPH ( kdyz se meni pouze ridici jednotka cerpadla + tesneni + serizeni na stanici )
!! vetsinou ale ridici jednotka odejde nasledkem jine chyby - napr. se pridre obal a pistek cerpadle, ktery zapricini
vznik kovovych spon,pilin - a tudiz ceny opravy cerpadla rostou - a musi se menit cele teleso cerpadla + elektronika.
Tento typ cerpadla my tady primo neopravujeme , posilame na nasi pobocku v Cechach. opravit vase puvodni - cca 1 tyden.
Proto mame odzkousene a mnohdy drzime i skladem jiz cele zrepasovane cerpadla. K odberu kdykoliv, pokud prave jsou volne a nejsou jiz v rezervaci pro nekoho jineho.
( momentalne jsou bezne skladem ) - sklade ke dni 25.3.2008
Aktualni nabidky : -celkovy repas cerpadla 23.800 + DPH az 25.000 + DPH
( doba zaruky = 12 mesicu )
..............................................................................................................
-lisi se to jeste dle vyrobniho cisla, pokud se chcete bavit pouze o vymon.cerpadle , tak jeste upresnete cislo - najdete na stitku z boku cerpadla :
BOSCH 0 470 004 006 nebo BOSCH 0 470 004 002
Radi vam poskytneme vice ino na tel. 558/ 640 340 , nebo 602/ 70 87 59
-odkazte se na pani Sobkovou, nebo p. Rusz
Tak zatim snad pro vase info - to bude stacit. S pozdravem . K.Sobkova.
Dobrý den,máme skladem,cena 15000,-
s pozdravem
Martin B í l e k
Ford Autodíly
Štikov 56
509 01, Nová Paka
Zdravím odepisuji na váš dotaz ohledně čerpadla do Focuse, takže kompletní oprava těchto čerpadel začíná nějkde na 22000kč bez Dph. pokud je poškození či opotřebení čerpadla značnější pak je výhodnější vzít si výměnný způsob tzv. AT díl který bude mít cenu výhodnější než oprava a hlavně 2 roky záruku a je to nový díl. dopručuji tento postup poslat čerpadlo my za 500+dph stanovíme rozpočet opravy a po konsultaci s vámi to budeme řešit dále s ohledem na další možnosti které jsem již víše zmínil. Cena elektrické části je někde kolem 8500+dph, práce oprava a seřízení na stanici 7500+dph, díly mechanické dle opotřebení a poškození, pro přesnější info je nutné mít číslo čerpadla, které bude ve formátu 0 470 *** ***, nebo více info o atuě označení motoru a výkon.
Díky s pozdravem Jakub Brázda
Bosch servis černík
Cena vstřikovacího čerpadla je 29.658,- obj .číslo je 1336633 pouze na
objednávku se zálohou děkuji .
dankar-prodejnd@ford-dankar.cz
CENA VSTŘIKOVACÍHO ČERPADLA JE 29500 + DPH SKLADEM NENÍ POKUD BYSTE MĚL ZÁJEM OBRATEM ZJISTÍM MOŽNOST DODÁNÍ
Jaromír Pecník
Oprava Vašeho čerpadla by přibližně činila 20400,- + DPH pokud je špatná řídící jednotka, což bývá v 90%. Nové čerpadlo stojí 78675,- + DPH, repas 32603,- + DPH. Myslím, že oprava bude ve Vašem případě určitě lepší. Pokud budete potřebovat opravu můžete to poslat.
Dobrý den
Pal. čerpadlo na Vašem vozidle opravíme, podle Vaší zprávy, si myslím, že ja vadná Ř.J. pal. čerpadla a oprava by vyšla na cca 19000 Kč. V případě dalších dotazů, mě prosím kontaktujte na tel. č. 777/337620
Děkuji a přeji hezký den
Petr Marek, Hale spol. s.r.o.
Jedná se o čerpadlo VP44, u kterého je cena za kontrolu a seřízení
8.500,- Běžná cena opravy včetně dílů je při výměně obalu
a řídící jednotky 22500,-. Ceny jsou bez DPH.
Aleš Šolc
Dobrý den,
bohužel Vám mohu napsat pouze orientační ceny práce za jednotlivé výkony na vašem vozidle
demontáž + montáž čerpadla: 1500,-
oprava čerpadla: 3500,-
k tomu ale skočí materiál který nelze dopředu nikdy říct.
Pro více informací a upřesnění problematiky kontaktujte pana Menšíka na tel. 602 280 543(vedoucí servisu)
Dobrý den,
cena vstřikovacího čerpadla na Ford Focus 1.8 TDDi 90Hp r.v. 1999 je 29700Kč s DPH,je to výměnným způsobem, tudíž je potřeba staré čerpadlo vrátit.Skladem není, musí se objednat, cca 1týden.
S Fordem
Lukáš Kopecký
F.67 s.r.o.
Nový Jičín
Dobrý den, u těchto novějších vozů se už celková repase vst. čerpadla nevyplatí. Většinou se mění celé čerpadlo. Cena se pohybuje kolem 27. 000,- S Pozdravem Peleška.
Oprava cerpadla stojí 18500,-Skladem mám jeden opravený kus.Pivčík.
Dobrý den,
Určit přesnou cenu opravy vstřikovacího čerpadla můžeme až po jeho
Rozebrání. Většinou se ceny oprav těchto čerpadel pohybují mezi
13000-20000kč dle rozsahu poškození.
Skladem máme čerpadla repasovaná ale i nová
Cena kompletně repasovaného čerpadla je 17000kč bez DPH, cena
Nového čerpadla je 22000kč bez DPH.
Cena mechanické práce u nás je 400kč/1 hod( bez DPH)
Cena elektro práce je 400kč/ 1 hod( bez DPH)
S pozdravem Čížek Václav
Tel. 606202151
Cěské Budějovice
Zcela určitě došlo k poškození řídící jednotky vstřikovacího čerpadla,tato závada je velice častá,řekl bych pravidelná u těchto vozů po ujetí 150 tis.km.
V 90% se musí měnit obal vstř.čerpadla,přesuvník vstřiku a řídící jednotka, která se musí kompenzovat(programovat).
Tato záležitost vyjde na 19 000 kč+ DPH, jsme schopni
čerpadlo odeslat zpět do tří pracovních dnů.
S pozdravem Jiří Rangl, Diesel service
Zdravím Vás.
Vstřikovací čerpadlo mám jen nové, originál. Cena
je 20000,- kč. Použité bych Vám nedoporučoval, jelikož zhruba
ve 150000km odchází téměř na všech Focusech. Navíc za něj stejně
zaplatíte kolem 15 tisíc korun a nemáte jistotu, jak dlouho vydrží.
Nové je se zárukou a jsem schopen Vám ho namontovat včetně nakódování
imobilizéru. S pozdravem Merta Michael, 608/742427
cena čerpadla je:29658,-vč.Dph.+těsnění 103,-a je doporučena výměna paliv.trubek...cena 1100,-
Dobrý den,
Ceny mechanických a elektro prací jsou 300,- kč/ hod. bez DPH.Kompletní repase čerpadla se může pohybovat v rozmezí 3 000,- až 12 000,- kč v závislosti na poškození,ale toto nám provádí jiná firma dodavatelsky a my provádíme refakturaci.U nás platíte pouze D+M čerpadla a ostatní úkony s tím spojené.Částka se může pohybovat kolem 2 000,- kč,podle odpracovaného času……………
S pozdravem Gren Marcel,ASS,603 439 708
Dobrý den,
dávám vam info ohledne vaseho dotazu na p.Sobka - zda opravujeme cerpadla na FORD FOCUS 1,8 TDDi.
-ANO, neni problem zaridit opravu, ceny jsou ruzne , jedna se o celkem bezne poruchove typy cerpadel,
kde nejcasteji odchazi elektronika cerpadla - ( ridici jednotka) - proto je nejlepe cerpadlo dorucit a pote vam zavolat konkretni stav
potrebny k oprave vaseho cerpadla.
pro info : ceny cca 18.500 + DPH ( kdyz se meni pouze ridici jednotka cerpadla + tesneni + serizeni na stanici )
!! vetsinou ale ridici jednotka odejde nasledkem jine chyby - napr. se pridre obal a pistek cerpadle, ktery zapricini
vznik kovovych spon,pilin - a tudiz ceny opravy cerpadla rostou - a musi se menit cele teleso cerpadla + elektronika.
Tento typ cerpadla my tady primo neopravujeme , posilame na nasi pobocku v Cechach. opravit vase puvodni - cca 1 tyden.
Proto mame odzkousene a mnohdy drzime i skladem jiz cele zrepasovane cerpadla. K odberu kdykoliv, pokud prave jsou volne a nejsou jiz v rezervaci pro nekoho jineho.
( momentalne jsou bezne skladem ) - sklade ke dni 25.3.2008
Aktualni nabidky : -celkovy repas cerpadla 23.800 + DPH az 25.000 + DPH
( doba zaruky = 12 mesicu )
..............................................................................................................
-lisi se to jeste dle vyrobniho cisla, pokud se chcete bavit pouze o vymon.cerpadle , tak jeste upresnete cislo - najdete na stitku z boku cerpadla :
BOSCH 0 470 004 006 nebo BOSCH 0 470 004 002
Radi vam poskytneme vice ino na tel. 558/ 640 340 , nebo 602/ 70 87 59
-odkazte se na pani Sobkovou, nebo p. Rusz
Tak zatim snad pro vase info - to bude stacit. S pozdravem . K.Sobkova.
Dobrý den,máme skladem,cena 15000,-
s pozdravem
Martin B í l e k
Ford Autodíly
Štikov 56
509 01, Nová Paka
Zdravím odepisuji na váš dotaz ohledně čerpadla do Focuse, takže kompletní oprava těchto čerpadel začíná nějkde na 22000kč bez Dph. pokud je poškození či opotřebení čerpadla značnější pak je výhodnější vzít si výměnný způsob tzv. AT díl který bude mít cenu výhodnější než oprava a hlavně 2 roky záruku a je to nový díl. dopručuji tento postup poslat čerpadlo my za 500+dph stanovíme rozpočet opravy a po konsultaci s vámi to budeme řešit dále s ohledem na další možnosti které jsem již víše zmínil. Cena elektrické části je někde kolem 8500+dph, práce oprava a seřízení na stanici 7500+dph, díly mechanické dle opotřebení a poškození, pro přesnější info je nutné mít číslo čerpadla, které bude ve formátu 0 470 *** ***, nebo více info o atuě označení motoru a výkon.
Díky s pozdravem Jakub Brázda
Bosch servis černík
Cena vstřikovacího čerpadla je 29.658,- obj .číslo je 1336633 pouze na
objednávku se zálohou děkuji .
dankar-prodejnd@ford-dankar.cz
CENA VSTŘIKOVACÍHO ČERPADLA JE 29500 + DPH SKLADEM NENÍ POKUD BYSTE MĚL ZÁJEM OBRATEM ZJISTÍM MOŽNOST DODÁNÍ
Jaromír Pecník
Oprava Vašeho čerpadla by přibližně činila 20400,- + DPH pokud je špatná řídící jednotka, což bývá v 90%. Nové čerpadlo stojí 78675,- + DPH, repas 32603,- + DPH. Myslím, že oprava bude ve Vašem případě určitě lepší. Pokud budete potřebovat opravu můžete to poslat.
Dobrý den
Pal. čerpadlo na Vašem vozidle opravíme, podle Vaší zprávy, si myslím, že ja vadná Ř.J. pal. čerpadla a oprava by vyšla na cca 19000 Kč. V případě dalších dotazů, mě prosím kontaktujte na tel. č. 777/337620
Děkuji a přeji hezký den
Petr Marek, Hale spol. s.r.o.
FFC-Max,1,6TDCi,80 kW,2007.
- racetiger
- Junior
Re: vadné čerpadlo
Tak to ti moc nezavidim,takove starosti. Odkud jsou ty v citaci - to jsou nejaky zlatokopove ne? I kdyz repas cerpadlo Transit 2,0TDDi s praci cirka 45,000,- Ford AMB,podzim 2007michal.paluzga píše: Oprava Vašeho čerpadla by přibližně činila 20400,- + DPH pokud je špatná řídící jednotka, což bývá v 90%. Nové čerpadlo stojí 78675,- + DPH, repas 32603,- + DPH. Myslím, že oprava bude ve Vašem případě určitě lepší. Pokud budete potřebovat opravu můžete to poslat
- Noah
- Junior
No tak ted teda cumim jak puk,to snad ani neni mozny takovej ranec.Sem z toho nejak vedle na TDCI oprava teda spis repas 7000 a tady hazej takovy palky achjo.
Ford Focus 1.8 TDCi 2003 combi
Ford Focus 1.5 TDCi MK3.5 2016 Titanium
Ford Focus 1.5 TDCi MK3.5 2016 Titanium
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to michal.paluzga:
Pokud bych nebral nove cerpadlo, tak bych se obratil na Mirka Pivčíka. Kolem vstrikovacich cerpadel se mota uz opravdu dlouho a navic je to muj spoluzak.
Pokud bych nebral nove cerpadlo, tak bych se obratil na Mirka Pivčíka. Kolem vstrikovacich cerpadel se mota uz opravdu dlouho a navic je to muj spoluzak.
- Panther
- Nováček
To máš uplně jedno,na TDDI zase opravíš vstřikovač za pusu,kdežto na TDCI za něho dáš majlant a jsi na stejnych penězích.Noah píše:No tak ted teda cumim jak puk,to snad ani neni mozny takovej ranec.Sem z toho nejak vedle na TDCI oprava teda spis repas 7000 a tady hazej takovy palky achjo.
TDCi 85kW,2002,kombajn,černá metla
-
- Nováček
Ještě jedna nabídka mi přišla.Je to pálka,ale člověk se musí nejdřív poohlédnout po netu a pak kupovat.
Starší čerpadlo máme za 7.000,-kč nebo nová za 19.800,-kč obě ihned k odběru.
S pozdravem Ford Slivenec s.r.o. tel. 602 321 117
Starší čerpadlo máme za 7.000,-kč nebo nová za 19.800,-kč obě ihned k odběru.
S pozdravem Ford Slivenec s.r.o. tel. 602 321 117
-
- Test driver
staršie čerpadlo ma jeden velky pruser...že nevies, ako dlho bude fachat...zatial tuto variantu mi nikto nikdy neodporučil
-
- Nováček
Máš pravdu,pokud nemáš jistotu tak kup ihned nové.Zajímavé je na tom to,že se vyrábí v česku.Auto mám zatím v servise,strašně dlouho jim to trvá.Nebrat Silcar Plus.Tam se pořád vymlouvají.
- Robertilos
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Asi před měsícem jsem byl v Silcar plus a ptal jsem se na cenu za rozvody, olej filtry atd. Borec mi dal vizitku, ať jim to napíšu mejlem, že mi obratem pošlou kalkulaci. Do dneška jsem odpověď nedostal 

Ford Focus Combi 2.0i Titanium r.v. 2008, 107kW, Black Panther
Ford Focus Combi 1.6 Ti-VCT r.v. 2009, 85kW, Frozen white
Byl: Ford Focus Combi 1.8 TDCi Ghia r.v. 2002, 85kW, Blue tonic
Ford Focus Combi 1.6 Ti-VCT r.v. 2009, 85kW, Frozen white
Byl: Ford Focus Combi 1.8 TDCi Ghia r.v. 2002, 85kW, Blue tonic
-
- Nováček
Takže autko mám doma,ale cena je neuspokojivá.Čerpadlo 26000,- montáž s diagnostikou a s rozvody 8500.
Vyšlo to pěkně draho.
FF GHIA 18TDDi/99.
Vyšlo to pěkně draho.
FF GHIA 18TDDi/99.