Právě je 17.07.2018 22:03



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2266 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152  Další
 Tempomat 
Autor Zpráva
Člen klubu
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 27.10.2009 12:33
Příspěvky: 253
Bydliště: Severní Morava
Odeslat Re: Tempomat
Ahoj,
setkal se někdo s chybou viz screen? Včera jsem oživoval tempomat na C-max a po aktivaci v GEM a HEC dam take PCM, přečtu udaje, zaskrtnu "Integrated Speed Control" a při zapsani toto.

Diky.


Přílohy:
chyba elm.JPG
chyba elm.JPG [ 145.8 KB | Zobrazeno 25 krát ]

_________________
Ford Focus 11/2011 1.6 EcoBoost Titanium
Ford Focus 7/2007 1.8 TDCI sedan Ghia GALERIE Black Limousine
07.07.2018 12:53
Profil E-mail
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 03:18
Příspěvky: 1096
Bydliště: čáslavsko
Odeslat Re: Tempomat
Podle VIN je v autě motor 2.0 Duratorq TDCi a v políčku type PCM máš SIM 28/29 (1.4 a 1.6), takže benzín. To asi nepůjde dohromady.

_________________
Ford Focus 2.0 HTB; 16V; 107 kW; 8/2010; Colorado Red


07.07.2018 13:04
Profil E-mail
Člen klubu
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 20.05.2011 08:52
Příspěvky: 5654
Bydliště: Brno
Odeslat Tempomat
:D

_________________
Je: Ford S-max, 1.8 TDCi / 92 kW, 2009, ink blue, Trend??
Byl: Ford Focus III Combi FL, 1.5 EB / 134 kW, 2015, tectonic silver, Titanium
Byl: Ford Focus II Combi FL, 1.6 16V / 80 kW, 2010, vision blue, TrendaNiumX™


07.07.2018 16:05
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 03.07.2018 22:22
Příspěvky: 3
Odeslat dodatocna montaz tempomatu focus c max
Zdravim .
Zohnal som si tempomat z aliho do 20€ (gombiky na volant kabel sroby)
Rad by som si ho namontoval sam, aby som cosi usetril pri aktivacii u autoelektrikara.


Stale neviem, kam napojit ten tempomat vo volante. on ma 2 kable červený cierny. Je tam vo volante konektor na 5 pinov z lavadoprava 1-2-3-4-5 volne su 1,2,3
??? :shocked:

Rozobrat erbeg ,,to je inac alchýmia. Rada : netreba povolovat za volantom nic, su tam otvori tam narvat srobovat a vyhodit pero obvodove z pod hacikov tak, ze zapacit za rucku srobovaku od osy volantu prec.

Dalej jestvuje test ovladacich prvkov , zatlacite a drzite ohrev zadneho okna a zapnete zapalovanie, hocico prepnete na aute zablikaju vystrazne smerovky, teoreticky by to malo potvrdit aj stisk neaktivneho spravne zapojeneho tempomatu. Na spojku ,brzdu to u mna nereagovalo, ani na svetla.


Sikovny Auto ELEKTRIKAR v okrese Levice,, je Laci Kery z Volkoviec

obrazky mojho kablovania vo volante:

https://www.dropbox.com/s/bbpmsiwcqydv7oi/1.JPG?dl=0
https://www.dropbox.com/s/l2tqvjutpzp98o3/2.JPG?dl=0
https://www.dropbox.com/s/x1w3clc9wqgo98l/3.JPG?dl=0


Naposledy upravil jandooo dne 11.07.2018 21:49, celkově upraveno 2

10.07.2018 21:24
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 16:33
Příspěvky: 13837
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: Tempomat
pouzijes pozice 2 a 3

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


11.07.2018 05:42
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 15.01.2012 14:27
Příspěvky: 135
Bydliště: NR
Odeslat Tempomat
Otazka OT,ale zaujala ma 3.fotka.Preco tam ma 2 konektory na airbagu? Ja tam mam tusim len 1

Odoslané z H60-L04

_________________
Ford Focus II,HB 2007, 1.6 TDCI 66kW


11.07.2018 11:23
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 16:33
Příspěvky: 13837
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: Tempomat
stary Cmax ma dva

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


11.07.2018 12:02
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 03.07.2018 22:22
Příspěvky: 3
Odeslat Re: Tempomat
ZaQik napsal:
pouzijes pozice 2 a 3


Dakujem za radu,, posledna otazocka , kam červeny na 2 čí 3 ? :nazdravi:
videl som jedno uzitocne videjko, ale je to maznute nenormalne... pofrejmoch som to kukal, gamu pridal,, stale prd zistil :-)


11.07.2018 21:47
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 16:33
Příspěvky: 13837
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: Tempomat
je to jedno, tlacitka jsou odporovy delic

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


11.07.2018 21:57
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 03.07.2018 22:22
Příspěvky: 3
Odeslat Re: Tempomat
ZaQik ,, DAKUJEM vycerpavajuca odpoved,,

dokonca som aj vylovil jeden ostry frejm z toho videa
1 prazdny
2 cierny
3 Červeny
4 povodny
5 povodny
, ale ako vravis, odporovy delič, dik este raz,, teraz uz len dufat , ze to bude za 50€ aktivacia :cooler:

https://www.dropbox.com/s/zafovt1v4r57fxd/IMG_2418.JPG?dl=0


11.07.2018 22:42
Profil E-mail
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 15.01.2012 14:27
Příspěvky: 135
Bydliště: NR
Odeslat Tempomat
50€??????

Odoslané z H60-L04

_________________
Ford Focus II,HB 2007, 1.6 TDCI 66kW


12.07.2018 11:30
Profil E-mail
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 03:18
Příspěvky: 1096
Bydliště: čáslavsko
Odeslat Re: Tempomat
Jaké piny do konektoru ve volantu jsou potřeba pro připojení neoriginálních tlačítek tempomatu? Možná bude foto lepší než popis.
Nic jsem na fóru nenašel.

_________________
Ford Focus 2.0 HTB; 16V; 107 kW; 8/2010; Colorado Red


15.07.2018 10:39
Profil E-mail
Junior
Junior
Uživatelský avatar

Registrován: 16.05.2015 18:37
Příspěvky: 395
Bydliště: Humenné SR
Odeslat Re: Tempomat
niečo také...


Přílohy:
IMG_20180715_115028_703.jpg
IMG_20180715_115028_703.jpg [ 34.04 KB | Zobrazeno 17 krát ]

_________________
Ford Focus Combi mk2 FL 1.6TDCi 80kW Ghia Titanium
15.07.2018 10:51
Profil E-mail
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 03:18
Příspěvky: 1096
Bydliště: čáslavsko
Odeslat Re: Tempomat
To je fofr. Díky :palec_nahoru:

_________________
Ford Focus 2.0 HTB; 16V; 107 kW; 8/2010; Colorado Red


15.07.2018 10:57
Profil E-mail
Junior
Junior
Uživatelský avatar

Registrován: 16.05.2015 18:37
Příspěvky: 395
Bydliště: Humenné SR
Odeslat Re: Tempomat
nejaké veci mám skladom :totlsmile:

_________________
Ford Focus Combi mk2 FL 1.6TDCi 80kW Ghia Titanium


15.07.2018 11:01
Profil E-mail
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2266 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Gunsmith a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přeskočit na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.