Svetelny senzor a svetla denneho svietenia
- amicron
- Nováček
Svetelny senzor a svetla denneho svietenia
Ahojte,
mam svetelny senzor na svetla, cize mi automaticky zapnu a vypnu podla mnozstva svetla. No a otazka je. Neviete nahodou ci je senor len jeden, alebo je ich viac? Totizto chcem ho (ich) niecim zakryt aby svetla svietili stale, hned po nastartovani a po vypnuti motora zhasli.
Dakujem za odpovede.
mam svetelny senzor na svetla, cize mi automaticky zapnu a vypnu podla mnozstva svetla. No a otazka je. Neviete nahodou ci je senor len jeden, alebo je ich viac? Totizto chcem ho (ich) niecim zakryt aby svetla svietili stale, hned po nastartovani a po vypnuti motora zhasli.
Dakujem za odpovede.
-
- Test driver
- amicron
- Nováček
Presne toho som sa obaval. Mam FoFo2 1.8 TDCi GHIA, aj som to vypisoval, len mi to akosi neukazalo. Tipoval som, ze to bude spojene s tym dazdovym senzorom, ale nebol som si isty.zirafak píše:Nepises sice,ake mas auto,ale pocitam,ze Fo2.
Sam som uz tento problem riesil,ale zatial bezvysledne.
Senzor sa nachadza na celnom okne,ale je spojeny aj so senzorom dazda.
Ak ho prelepis,znefunkcnis aj dazdovy senzor.Sam som to skusal a senzor dazda fungoval uplne zmetene.Urcite to neodporucam.
Vdaka za odpoved.
Senzory su dobra vec, len ak mam cely den svietit tak toto technicke ulahcenie moc nevyuzijem.
- Ahmed
- Test driver
- Zakus
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
Prelepenie ti poradili vo Forde ,lebo mne anoamicron píše:Presne toho som sa obaval. Mam FoFo2 1.8 TDCi GHIA, aj som to vypisoval, len mi to akosi neukazalo. Tipoval som, ze to bude spojene s tym dazdovym senzorom, ale nebol som si isty.zirafak píše:Nepises sice,ake mas auto,ale pocitam,ze Fo2.
Sam som uz tento problem riesil,ale zatial bezvysledne.
Senzor sa nachadza na celnom okne,ale je spojeny aj so senzorom dazda.
Ak ho prelepis,znefunkcnis aj dazdovy senzor.Sam som to skusal a senzor dazda fungoval uplne zmetene.Urcite to neodporucam.
Vdaka za odpoved.
Senzory su dobra vec, len ak mam cely den svietit tak toto technicke ulahcenie moc nevyuzijem.
Tusim mas take auto ,ako ja len diesel,ze GHIA X
- amicron
- Nováček
- pavel956
Re: Svetelny senzor
Ahoj! Mám taky FF2 a řešil jsem tento problém taky. Výsledky byly téměř stejné Při přelepení průsvitného pole na senzoru světla chvíli fugovaly správně a za chvíli zase špatně a při odpojení jednoho ze tří kabelů, které k senzoru vedou světla svítí, ale dešťák nepracuje správně. Zkusil jsem každý kabel zvlášť,ale výsledek úplně stejný. Doufám že někdo na něco přijde a dá vědět
- ondraZ
- Nováček
na fofo2 neexistuje neco jako "automaticke rozsvecovani svetel po nastartovani?" vim ze pred cca 2 roky kdy zacalo platit povinne sviceni pres den se s takovymi "udelatky" roztrhl pytel - cena tusim kolem 1000kc. mel jsem opel astra G a tohle (pokud se dobre pamatuji) nabizeli v Oplu jako origo prislusenstvi vcetne montaze
ford focus II turnier 1.6 16V 74kW rv 2005, najeto cca 100tkm
- panther7
- Test driver
Nechci kecat, ale myslím, že ted u nových FoFoII už to je, že se zapnou hned světla, zdá se mi totiž, že jsem to četl, ale zjistím a dám vědět.ondraZ píše:na fofo2 neexistuje neco jako "automaticke rozsvecovani svetel po nastartovani?"
- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Automatické rozsvícení světel u Forda a prací 885 Kč Tak aby vše ostatní chodilo korektně.
Drátky bych rozhodně nepřerušoval apod záležitosti nepáchal , Máte nové auta a záruky nehledě na to že je to složitější než někde odpojit drátek. Můj názor.
Drátky bych rozhodně nepřerušoval apod záležitosti nepáchal , Máte nové auta a záruky nehledě na to že je to složitější než někde odpojit drátek. Můj názor.
- panther7
- Test driver
Tak že u nových FoFoII už tj. ve výbavě tedy od dubna 2008-to rozsvěcování světel.
- Ahmed
- Test driver
Ja jsem tam automaticke rozsviceni svetel po otoceni klicku mel, ale hned prvni tyden jsem to relatko nechal vyhodit
-
- Test driver
Nemam to sice este prakticky odskusane,ale zfunkcnenie svetiel na denne svietenie je uz vyrieseneúaspon tak pisu na zahrancnych Focus forach..
Osadit rele 1425751,popripade osadit poistku na poziciu 48/pre model do 03/2007/,alebo poziciu135/pre model od 04/2007/ a na zelenej svorkovnici premostit pin 1 a 26 kablikom.
Snad sa cez vikend dostanem k vyskusaniu.
kablik s pin-mi,na premostenie /piny vsak treba ine...toto je iba priklad/
poistkova skrina pre model do 03/2007
poistkova skrinka pre model od 04/2007
rele denneho svietenia
Osadit rele 1425751,popripade osadit poistku na poziciu 48/pre model do 03/2007/,alebo poziciu135/pre model od 04/2007/ a na zelenej svorkovnici premostit pin 1 a 26 kablikom.
Snad sa cez vikend dostanem k vyskusaniu.
kablik s pin-mi,na premostenie /piny vsak treba ine...toto je iba priklad/
poistkova skrina pre model do 03/2007
poistkova skrinka pre model od 04/2007
rele denneho svietenia