Parkovací systém
- Iggy
- Nováček
Parkovací systém
Ahoj, mám na zadním nárazníku čidla na parkování a teď při zařazení zpětného chodu se ozývá táhlý tón a na zadním sloupku svítí dvě kontrolky. Vypadá to na nějakou chybu, ale čeho? Neví někdo?
Díky, Iggy
Díky, Iggy
Ford Focus 1.8 GHIA, 85 kW, sedan, r.v. 1999, stříbrná metalíza
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to vypadá, že jsi už do něčeho nacouval

nemáš někde zkrat, nebo vadné čidlo?

nemáš někde zkrat, nebo vadné čidlo?
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Iggy
- Nováček
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no nevím na jakou vzdálenost od překážky je nastaven táhlý tón, ale to vypadá, jako kdyby něco zůstalo trvale sepnuto a při zařazení zpátečky to píská aniž by jsi stál u nějaké překážky 

- Ahmed
- Test driver
-
- Test driver
- Ahmed
- Test driver
- Noah
- Junior
Ja bych se chtel zase zeptat...mam parkovaci senzory taky ale nejak tam nemam tu optickou navigaci jak vsude ctu ze ma byt soucasti..ani nikde treba pozustatek toho ze by tam kdy byl.Je to normalni nebo toho je vic druhu a zalezi na vybave?
Ford Focus 1.8 TDCi 2003 combi
Ford Focus 1.5 TDCi MK3.5 2016 Titanium
Ford Focus 1.5 TDCi MK3.5 2016 Titanium
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
zalezi od modelu, zisti si aky mas presne model !Noah píše:Ja bych se chtel zase zeptat...mam parkovaci senzory taky ale nejak tam nemam tu optickou navigaci jak vsude ctu ze ma byt soucasti..ani nikde treba pozustatek toho ze by tam kdy byl.Je to normalni nebo toho je vic druhu a zalezi na vybave?
- romanm
- Junior
to by mě docela zajimalo,co je to ta optická navigace?To jako tam je nějaký optosnímač?Myslel jsem že je to na principu ultrazvuku nebo tak?Noah píše:Ja bych se chtel zase zeptat...mam parkovaci senzory taky ale nejak tam nemam tu optickou navigaci jak vsude ctu ze ma byt soucasti..ani nikde treba pozustatek toho ze by tam kdy byl.Je to normalni nebo toho je vic druhu a zalezi na vybave?

- Ahmed
- Test driver
Ja jsem si senzory montoval sam. Tady jsou nejake fotky, jak to vypada:

Display se mi nejvice libil vlevo za hranou palubovky, na plastu, ktery je pod celnim sklem, z venku neni skoro videt a vevnitr nikde neprekazi, videt je na to dobre. Kabel je tazeny pod celnim sklem, drzi dobre a neni videt, pak vpravo kolem palubovky dolu a pak uz pod listama az do bocniho ulozneho prostoru v kufru.

Display se mi nejvice libil vlevo za hranou palubovky, na plastu, ktery je pod celnim sklem, z venku neni skoro videt a vevnitr nikde neprekazi, videt je na to dobre. Kabel je tazeny pod celnim sklem, drzi dobre a neni videt, pak vpravo kolem palubovky dolu a pak uz pod listama az do bocniho ulozneho prostoru v kufru.
-
- Junior
Opticka se da vetsinou dokoupit k akusticke. Osobne jsem si ji neporizoval, pze abych ji vyuzil pri couvani, musel bych ji mit nekde u zrcatek nebo v kufruNoah píše:Ano je..ale mela by tam byt i vedle akusticke signalizace opticka,alespon sem to takhle slysel,ale jak vidim zalezi na modelu

Ford Focus 1.8, combi, panther black, '03
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
je to super, ale já se do toho pouštět na 100% nebuduAhmed píše:Ja jsem si senzory montoval sam. .......... .........Display se mi nejvice libil vlevo za hranou palubovky, na plastu, ktery je pod celnim sklem, z venku neni skoro videt a vevnitr nikde neprekazi, videt je na to dobre. Kabel je tazeny pod celnim sklem, drzi dobre a neni videt, pak vpravo kolem palubovky dolu a pak uz pod listama az do bocniho ulozneho prostoru v kufru.