maXtreme: koukni se
SEM, snad ti to pomůže, fotil jsem tam jak je ve dveřích tak klika zaháknutá. žádný lanko ani táhlo tam není, je to jem podstunutý ta takovej bazmek, tak je možný že jak jsi silou tahal, že se to třeba jen vyvlíklo.
karbi02:
1) Zámek z 99 focusu a 01 mondea schodnej podle mně není. Mondeo má totiž dvojitý zamikání a focus před FL má jen jednoduchý zamikání. Nicméně, když jsem dal do focusu 99 zámek z FL fofa, tak to fungovalo i když 3 zámky byly jednuduchý a jeden dvojitě zamikatelný, tak těžko říct. Pokud jsou velikostně stejný, tak by myslím neměl být problém. Chtělo by se domluvit na vrácení pokud ti tam nebude pasovat. To by myslím mělo být v pohodě jestli to budeš kupovat někde na vrakáči.
2)Imobilizér jde taky naprogramovat doma. Já teda nevím jak, ale snad bych to i našel v příručce, tuším že jsou k tomu potřeba 2 původní klíče a pomocí těch pak naprogramuješ třetí nový.
A to tlačítko bych vyzkoušel možná tak, že bych zkusil naprogramovat klíč (otočení klíče 4x během pěti vteřin do polohy II a zpět na O, pak se ozve pípnutí, potom bych zmáčknul to tlačítko o kterým pochybuješ. Jestli je v pořádku, ozve se pípnutí ještě jednou a jestli je špatný, bude ticho. Každopádně k dokončení programování je potřeba aby to píplo, takže pokud ten spínač máš špatný, budeš to muset znova naprogramovat pomocí jinýho čudlíku, aby ti to fungovalo alespoň tak jako do teď.
3)a toto se tu taky někde řešilo, tuším že dokonce v tomhle vlákně, ale jistý si nejsem, to vypadá na spínač zase pátých dveří