no tam asi ani nie, ale v tej casti ulozenia gumicky sa to asi vyhega, lebo mne pri uvratiach stierace buchaju. Samo, ze to neni nejaky tresk, ale pocut, ze stierac meni smerBobTDCi píše:Hmmm...mám toto.
Uloženia - teda kotviace púzdro stierača pre čap ramienka - je tiež kovové - z čoho mi plynie, že aj pri výmene gumičky by to malo byť plne ok - tam vôľu akosi nemožno očakávať - aspoň nie pri uvedenom spôsobe namáhania - teda utieraní skla...![]()
![]()
Dve možnosti:Dzefer píše:
no tam asi ani nie, ale v tej casti ulozenia gumicky sa to asi vyhega, lebo mne pri uvratiach stierace buchaju. Samo, ze to neni nejaky tresk, ale pocut, ze stierac meni smer
praveze neni, ked je zima, pravy stierac mi v strede nestiera, ale to som tu uz niekde pisal. To je urcite sposobene tym, ze to ramienko stuhne -> treba vymenitBobTDCi píše: Ale i toto už je hypotetické...a v teoretickej rovine príliš.![]()
![]()
Uvidíme - zatiaľ som si ich nevymenil - počkáme čo a ako keď bude pre ne záber...Dzefer píše:praveze neni, ked je zima, pravy stierac mi v strede nestiera, ale to som tu uz niekde pisal. To je urcite sposobene tym, ze to ramienko stuhne -> treba vymenitBobTDCi píše: Ale i toto už je hypotetické...a v teoretickej rovine príliš.![]()
![]()
Já byl rád, že jsem tekuté stěrače jakštakš omyl z okna. Podzim-déšť-tma-auta proti a na okně jsem furt roztíral mlíkoBobTDCi píše:Teraz som zova naaplikoval tekuté stierače - mám s nimi iba dobré skúsenosti -v zime i v lete...![]()
![]()
ja pouzivam tie iste a som spokojny nevydrzia sice dlhsie ako rok ale nevrzgajuX-sat píše:Tak jsem to také rozlouskl. Na doporučení kolegy C-Maxisty jsme koupili stěrače VALEO made in France, celková cena 24 EUR a kupováno v Trenčíně (SK) - AUTOPRIMA SLOVAKIA tedy v přepočtu 732,- SKK
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti