Vrtal jsem se f tom ovladči od radia a asi bych věděl jak a jaké odpory tam napájet. Ale nechápu jak se docílí toho, že na původním tlačítku VOL+ budu mít SET+ a na původním VOL- budu mít SET- Zatím mi to vychází opačně (na vol+ bych měl set-), nevím co mi uniklo
Případně má někdo/poskytne návod jak se to celé musí udělat
Díky, zkusím to prostudovat a pochopit Jeden odpor si tam musel přikoupit? jaky?
EDIT: tak když jsem to prostudoval tak nechápu jak můžou sedět ty odpory 120/180/300/520/1000 Ohm Na tom tištáku jsou přece odpory s uplně jinýma hodnotama
A teda ještě jedna věc mi nesedí a to jestli na puvodnim Vol+ je po takovém zapojení Set+ ? Nezdá se mi to
... samozrejme, ze rezistory nesedi. Je potreba je vyndat a napajet misto nich spravne ... a podle te druhe fotky to vypada i na prehozeni poradi tlacitek (skrabany tistak a dratove propojky).
Dlouho jsem nad tím seděl abych vymyslel nějaké jednoduché řešení s tím, abych musel co nejmíň upravovat, a aby tlačítka byly na pozicích které chci. No už jsem to (snad) vymyslel
Předpřípravu v autě mám (pin 10 a 18 jsou osazeny), a s GEMem snad problém nebude
Vážení,
našel by se někdo schopný a ochotný za rozumnou úplatu dodělat tempomat na mé FoFo2? Jestli je příprava netuším (na rozebírání volantů atd. nejsem). Návody jsou sice super, ale každý by měl dělat to, co umí....
Ideálně v lokalitě "Morava" Děkuji za nabídky/kontakt.
Taky připojím své zkušenosti. Díky zdejším jsem sehnal čtyřramenný volant s ovládáním tempomatu a dnes mi to ve fordu zprovoznili. Vzali si za to 180,- bez DPH Takže "super" vše funguje....
Ford Focus II 1.6TDCi kombi r.v.2010.05 - sea grey Ford Mondeo III 2.2TDCi 5dv r.v.2005.12 - modrá octane -> prodáno
Ford Focus I 1.6i 16V ZETEC r.v.2001 sedan + LPG -> prodáno
Tož jsem stávající ovl. přepájel tak abych na výstupu měl...
"ON" 1,12
"RES" 0,6
"SET +" 0,12
"SET -" 0,3
"OFF" 0
Ale nebyl jsem potěšen aktivací v servisu Týpek prý že to zvládne/aktivuje. Pak jsem to jel zkusit a nefunguje. Vrazil jsem mu do ruky návod na aktivaci pomocí IDS.
Bod 1. udělal, ale netušil co je položka - zkontrolujete si, zda je druha volba "Message from ABS via CAN"
Jinak na mě dneska neměl čas, mám se stavit jindy...
Velké díky patří Zaqikovi za volant a Fokimu za výměnu a aktivaci
Pánové děkuji
a jeste si kontrolujes tlak v pneu a blinkry blikaji samy ne ?
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč