Koupil jsem ojetého Fíka2 na zimních pneu s 16" plechovýma diskama. Letňáky k němu nebyly a protože jsem dost vykrvácel na autě, smířil jsem se s tím, že koupím pouze nové pneu a letos odjezdím na plecháčích. Po přezutí na Turanzy auto začalo táhnout doprava. Zajel jsem tedy do jiného pneuservisu, který mám blíž, ať mi na to mrknou, případně prohodí kola na autě. Po sundání zadního pneu skonstatovali, že ráfek je křivej a že v minulým pneuservisu to zamaskovali "kilama" závaží, takže mi to rozhodně nepřehodí a že by bylo nejlepší koupit nové disky. Na základě toho jsem zainvestoval nové elektrony (přes net) a nechal v tomto posledním pneuservisu přezout. Vyzvednu auto, paráda, disky jak víno, ale koukám, závaží jak na*ráno a auto samozřejmě pochoduje stále doprava

Je tedy jasné, že chyba je v pneu, jenže co s tím. Jsou koupené přes net a nedovedu si dost dobře představit, jak bych je případně reklamoval, nehledě na to, že nemám náhradní pneu (leda zimní). Skoro jsem smířenej s tím, že zainvestuju další dvě pneu a hodím na předek.
Teď můj dotaz. Má někdo zkušenosti s reklamací pneu koupené přes net?