Pozor na dovozky z podivných bazarů
- Wolodyjowsski
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Pozor na dovozky z podivných bazarů
Jak koloušek u pochybné bazarbuzny folcvágna kupoval...
Máme tu zábavnou kauzičku od Budějic
Folcvágen tam koupený byl zabaven Pomáhači a zjištěno expertizami, že byl v ČR schválen do provozu na falešný techničák z Rakouska.
Po úředních tahanicích benga auto vrátili majiteli bez papírů a bez značek, přihlášení prohlášeno za neplatné, popelnice je původem z Francie, identifikátory nebyly pozměněny a tak jedinou možností je, sehnat k autu původní TP z F nebo jeho úředně stvrzenou kopii a zahájit nové správní řízení o schválení do provozu v ČR.
Bude to"běh na dlouhou trať", pro benga a české úřady věc tímto skončila,dál to nikoho nezajímá a majitel se zatím může s autem tak akorát vyfotit..A bude ho to ještě stát dost peněz.
Pokračování někdy příště.
Zatím dál bezelstně kupujte u "dovozců" z garáží v Horní Dolní bez jakéhokoliv prověření před koupí, je to vždy výhodné.
Máme tu zábavnou kauzičku od Budějic
Folcvágen tam koupený byl zabaven Pomáhači a zjištěno expertizami, že byl v ČR schválen do provozu na falešný techničák z Rakouska.
Po úředních tahanicích benga auto vrátili majiteli bez papírů a bez značek, přihlášení prohlášeno za neplatné, popelnice je původem z Francie, identifikátory nebyly pozměněny a tak jedinou možností je, sehnat k autu původní TP z F nebo jeho úředně stvrzenou kopii a zahájit nové správní řízení o schválení do provozu v ČR.
Bude to"běh na dlouhou trať", pro benga a české úřady věc tímto skončila,dál to nikoho nezajímá a majitel se zatím může s autem tak akorát vyfotit..A bude ho to ještě stát dost peněz.
Pokračování někdy příště.
Zatím dál bezelstně kupujte u "dovozců" z garáží v Horní Dolní bez jakéhokoliv prověření před koupí, je to vždy výhodné.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pozor na dovozky z podivných bazarů
to je toto .http://www.m.udalosti112.cz/aktualne/ji ... korun.html vím o tom , pamatuju si jak majitelé chodily namachrovany , kazdej den v posilovne , solarko , jeden novou X5 (o tu taky prisel ) druhej drahy dovoleny , a ted clovek zna kouzlo dovozovek ( mel tam mondeo 2009 dovoz rakousko , ale dle vin 2007 a puvod holandsko ) . ono se proda draz kdyz je to mladsi nebo neni zaplacene DPH (dovoz z CH , nasledne prihlasene z A kde neni potreba dokladat zaplacene DPH ) a to je jen kapka jsem zvedav az si doslapnou na Brno
kdyz pojedu okolo tak nafotím .
kdyz pojedu okolo tak nafotím .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Wolodyjowsski
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
To bude ono.
Píše se tam, že "policie se snaží auta brzy vrátit majitelům" ale už zapomněli dodat, že bez značek a bez techničáků
Kupujícím zůstane v ruce "Černý Petr", peníze jim nikdo nevrátí.
V mém případě je jedinou šancí postavit to zase legálně na papíry což už samo o sobě bude procedura tzv. "vyšší dívčí" a neumím v této chvíli říct, jak dlouho to bude trvat a kolik to bude stát.
Píše se tam, že "policie se snaží auta brzy vrátit majitelům" ale už zapomněli dodat, že bez značek a bez techničáků
Kupujícím zůstane v ruce "Černý Petr", peníze jim nikdo nevrátí.
V mém případě je jedinou šancí postavit to zase legálně na papíry což už samo o sobě bude procedura tzv. "vyšší dívčí" a neumím v této chvíli říct, jak dlouho to bude trvat a kolik to bude stát.
-
- Test driver
Chápu Tvé rozhořčení.
Ale pochop to, jsi obětí trestného činu. Kdyby jsi v bazaru koupil kradené auto, tak Ti jej zabaví a vrátí zpět původnímu majiteli.
Koukej na to z lepší stránky, alespoň Ti auto zůstalo. Teď musíš k němu sehnat papíry a půjde to.
Ale pochop to, jsi obětí trestného činu. Kdyby jsi v bazaru koupil kradené auto, tak Ti jej zabaví a vrátí zpět původnímu majiteli.
Koukej na to z lepší stránky, alespoň Ti auto zůstalo. Teď musíš k němu sehnat papíry a půjde to.
Seat Altea XL-prodáno
Ford Focus kombi, 1,8 TDCi, 85 kW, Ghia(+tempomat,+DRL), RV 05/2002-prodáno
Honda Jazz, 1,4 GD1 61 kW, automat(+DRL), RV 03/2003
Škoda Forman 135, LPG, 43 kW, GLX, RV 12/1992, model 1993-prodáno
-
- Pokročilý
Ono možná raději po správném techničáku nepátrat a auto rozprodat na díly, pořád lepší prodělat, než pak být "popotahován" otravným Francouzem že jsem mu sčořil "FauVé"
- Wolodyjowsski
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
1. Auto jsem nekoupil já -nemám rád Folcvágen a tédéí Turan už vůbec ne
Nekupoval bych u podivných pokoutních dovozců.
Kromě toho nejsem (s prominutím) moula, co není schopnej kouknout do Elsy odkud se ten zázrak vlastně dovezl.
Prověřováním vozidel se zabývám jaksi i "za úplatu" a něco málo už jsem viděl.
2. Auto není kradené ani nemá pozměněnou identitu.
"Jen" bylo přihlášeno na falešnej techničák.
3. Uvidíme, co dál. Rozhodně se v této chvíli nic na díly rozprodávat nebude
Nekupoval bych u podivných pokoutních dovozců.
Kromě toho nejsem (s prominutím) moula, co není schopnej kouknout do Elsy odkud se ten zázrak vlastně dovezl.
Prověřováním vozidel se zabývám jaksi i "za úplatu" a něco málo už jsem viděl.
2. Auto není kradené ani nemá pozměněnou identitu.
"Jen" bylo přihlášeno na falešnej techničák.
3. Uvidíme, co dál. Rozhodně se v této chvíli nic na díly rozprodávat nebude
Naposledy upravil(a) Wolodyjowsski dne 06.02.2013 22:26, celkem upraveno 1 x.
-
- Pokročilý
Aha, tak jestli máte jistotu, že není kradené, tak jste na tom ještě dobře S tím se ještě dá jakš takš něco dělat
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
uz ale vidim jak budes nejakemu francouzovi vysvetlovat ze to auto bylo prihlasene v cr na padelany tp a ze potrebujes znovu technicak aby jsi to mohl znovu prihlasit . a jak je to s databazí , kdyz to vinko uz jednou v CR existuje ?
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé