ORIGO ŠTEFTY
- Peta
- Nováček
ORIGO ŠTEFTY
1. Dokáže mi někdo změřit (případně kdo to ví tak jen oznámit) jak dlouhé jsou originální štefty na kolech? (1.8 TDDi Trend - komplet kotouče)
2. Je rozdíl v délce zadních šteftů u auta s kotoučema oproti bubnům?
Dík
2. Je rozdíl v délce zadních šteftů u auta s kotoučema oproti bubnům?
Dík
"Fíkus" 1.8 TDDi Combi 01, State Blue, Trend+...
"Fofík" 1.8.TDDi Combi 99, State Blue, Ambient+...

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Peta
- Nováček

...abych nakonec třeba zjistil, že tam tahle odpověď vůbec není. Předpokládal jsem, když je tu tolik lidí s Fordem Focusem před barákem, někdo je bude mít třeba vyndaný a záležitost s metrem mu zabere tak 30 vteřin, aby ve finále napsal třeba tři číslice s dodatkem "mm". V tuhle chvíli mě nezajímá ta veškerá omáčka okolo (někdy i úplně mimo), potřebuji rychlou a jasnou odpověď na mou jasnou otázku - snad to není až takovej problém

Děkuji

čas jsou peníze

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Problem to muze byt. Malokdo je ma vylisovane v krabici. Vyhledat by ti to mohli v servise na pocitaci a reknou ti i cenu, vetsinou to byvaji pevnostni srouby.Peta píše:Jo, dík za radu, slovo štefty jsem si dal vyhledat a je tam tak asi 250 odpovědí a opravdu nemám čas strávit pár hodin u obrazovky...
...abych nakonec třeba zjistil, že tam tahle odpověď vůbec není. Předpokládal jsem, když je tu tolik lidí s Fordem Focusem před barákem, někdo je bude mít třeba vyndaný a záležitost s metrem mu zabere tak 30 vteřin, aby ve finále napsal třeba tři číslice s dodatkem "mm". V tuhle chvíli mě nezajímá ta veškerá omáčka okolo (někdy i úplně mimo), potřebuji rychlou a jasnou odpověď na mou jasnou otázku - snad to není až takovej problém![]()
Děkuji![]()
čas jsou peníze
- Frost
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Zajdi do Forda a kup si je. Jeden kus 30Kč. Rozdíl mezi zadníma a předníma není. Délka 46mm, šířka u závity 12mm, šířka u usazení 13mm. Výměna jednoduchá.
Ford Focus 5dv 1.6 Ghia 00 Eibach+OZ Racing+Rieger+Brembo+K&N+MOMO
Frost Focus
Frost Focus
- Frost
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Zadní nebo přední?dave728 píše:no ta vyměna by mě docela zajmala
Ford Focus 5dv 1.6 Ghia 00 Eibach+OZ Racing+Rieger+Brembo+K&N+MOMO
Frost Focus
Frost Focus
- Peta
- Nováček
Frost píše:Zajdi do Forda a kup si je. Jeden kus 30Kč. Rozdíl mezi zadníma a předníma není. Délka 46mm, šířka u závity 12mm, šířka u usazení 13mm. Výměna jednoduchá.
DÍK!

...a pak že to nejde...

-
- Test driver
..tak bezne asi nemavame rozobrane auta,aby sme merali dlzku skrutiek.....vypadas dost podrazdene a vystresovane,kolega Focus-ak..Peta píše:Jo, dík za radu, slovo štefty jsem si dal vyhledat a je tam tak asi 250 odpovědí a opravdu nemám čas strávit pár hodin u obrazovky...
...abych nakonec třeba zjistil, že tam tahle odpověď vůbec není. Předpokládal jsem, když je tu tolik lidí s Fordem Focusem před barákem, někdo je bude mít třeba vyndaný a záležitost s metrem mu zabere tak 30 vteřin, aby ve finále napsal třeba tři číslice s dodatkem "mm". V tuhle chvíli mě nezajímá ta veškerá omáčka okolo (někdy i úplně mimo), potřebuji rychlou a jasnou odpověď na mou jasnou otázku - snad to není až takovej problém![]()
Děkuji![]()
čas jsou peníze

- Peta
- Nováček
Pokud ti přijdu "nepříjemnej" tak máš z části pravdu. NIcméně když budeš potřebovat na něco rychlou odpověď, budeš chtít slyšet pouze to co potřebuješ a ne tu "chytrou, ale zbytečnou" omáčku kolem. Odpověď typu použij vyhledávání je v tu chvíli nádherná - ale k H...U (jinak vyhledávání je první věc, kterou používám.zirafak píše:..tak bezne asi nemavame rozobrane auta,aby sme merali dlzku skrutiek.....vypadas dost podrazdene a vystresovane,kolega Focus-ak..Peta píše:Jo, dík za radu, slovo štefty jsem si dal vyhledat a je tam tak asi 250 odpovědí a opravdu nemám čas strávit pár hodin u obrazovky...
Děkuji![]()
čas jsou penízeKLIDEK
![]()

Předpokládám, že kdo má co říct k mojí otázce řekne to třeba tak jako Frost, kterému tímto děkuji, a kdo odpověď nezná - neměl by se tvářit za každou cenu chytře... Očekávám, že o mě za můj názor opět někdo prohlásí, že jsem nervák a že bych se měl uklidnit, ale podle mě by se v jednotlivých tématech fakt měli řešit věci k tématu a ne věci diametrálně odlišné. Ne každý má tolik času, aby pročítal mraky odpovědí, aby nakonec zjistil, že se prakticky nic nedozví, protože třeba z tématu o "motoru" je nakonec "pokec". To že každý není mechanik,který má doma rozebrané auto předpokládám (kdybych si to myslel, asi bych ho měl mít doma taky rozebraného - takže bych se nakonec neptal), ale jsou tu lidi, který ty štefty určitě vyndaný mají a právě od nich jsem tu odpověď očekával...

nechtěl jsem moralizovat - je to jen můj názor