ORIGO ŠTEFTY

Odpovědět
Peta
Nováček
Nováček

ORIGO ŠTEFTY

Příspěvek od Peta » 29.03.2007 22:24

1. Dokáže mi někdo změřit (případně kdo to ví tak jen oznámit) jak dlouhé jsou originální štefty na kolech? (1.8 TDDi Trend - komplet kotouče)

2. Je rozdíl v délce zadních šteftů u auta s kotoučema oproti bubnům?

Dík
"Fíkus" 1.8 TDDi Combi 01, State Blue, Trend+...
"Fofík" 1.8.TDDi Combi 99, State Blue, Ambient+...
Obrázek

Dany
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dany » 30.03.2007 09:24

Pokud se nemýlím, tak se to už probíralo, tak se skus porozhlídnout. :wink:
Ford Focus 1,6 16V Zetec 99 Silver
Obrázek

Peta
Nováček
Nováček

Příspěvek od Peta » 30.03.2007 19:27

:cry: Jo, dík za radu, slovo štefty jsem si dal vyhledat a je tam tak asi 250 odpovědí a opravdu nemám čas strávit pár hodin u obrazovky...
...abych nakonec třeba zjistil, že tam tahle odpověď vůbec není. Předpokládal jsem, když je tu tolik lidí s Fordem Focusem před barákem, někdo je bude mít třeba vyndaný a záležitost s metrem mu zabere tak 30 vteřin, aby ve finále napsal třeba tři číslice s dodatkem "mm". V tuhle chvíli mě nezajímá ta veškerá omáčka okolo (někdy i úplně mimo), potřebuji rychlou a jasnou odpověď na mou jasnou otázku - snad to není až takovej problém :idea:

Děkuji :wink:

čas jsou peníze
Obrázek

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 30.03.2007 20:29

Peta píše::cry: Jo, dík za radu, slovo štefty jsem si dal vyhledat a je tam tak asi 250 odpovědí a opravdu nemám čas strávit pár hodin u obrazovky...
...abych nakonec třeba zjistil, že tam tahle odpověď vůbec není. Předpokládal jsem, když je tu tolik lidí s Fordem Focusem před barákem, někdo je bude mít třeba vyndaný a záležitost s metrem mu zabere tak 30 vteřin, aby ve finále napsal třeba tři číslice s dodatkem "mm". V tuhle chvíli mě nezajímá ta veškerá omáčka okolo (někdy i úplně mimo), potřebuji rychlou a jasnou odpověď na mou jasnou otázku - snad to není až takovej problém :idea:

čas jsou peníze
Problem to muze byt. Malokdo je ma vylisovane v krabici. Vyhledat by ti to mohli v servise na pocitaci a reknou ti i cenu, vetsinou to byvaji pevnostni srouby.
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

Frost
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frost » 01.04.2007 19:00

Zajdi do Forda a kup si je. Jeden kus 30Kč. Rozdíl mezi zadníma a předníma není. Délka 46mm, šířka u závity 12mm, šířka u usazení 13mm. Výměna jednoduchá.
Ford Focus 5dv 1.6 Ghia 00 Eibach+OZ Racing+Rieger+Brembo+K&N+MOMO
Frost Focus

dave728
Nováček
Nováček

Příspěvek od dave728 » 01.04.2007 19:15

no ta vyměna by mě docela zajmala :lol:

Frost
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frost » 01.04.2007 21:52

dave728 píše:no ta vyměna by mě docela zajmala :lol:
Zadní nebo přední?
Ford Focus 5dv 1.6 Ghia 00 Eibach+OZ Racing+Rieger+Brembo+K&N+MOMO
Frost Focus

dave728
Nováček
Nováček

Příspěvek od dave728 » 02.04.2007 14:49

předek i zadek chci tam 10 a 20 mm podložky

Peta
Nováček
Nováček

Příspěvek od Peta » 02.04.2007 20:47

Frost píše:Zajdi do Forda a kup si je. Jeden kus 30Kč. Rozdíl mezi zadníma a předníma není. Délka 46mm, šířka u závity 12mm, šířka u usazení 13mm. Výměna jednoduchá.

DÍK! :wink: to jsem potřeboval vědět.

...a pak že to nejde... :wink:
Obrázek

zirafak
Test driver
Test driver

Příspěvek od zirafak » 03.04.2007 06:05

Peta píše::cry: Jo, dík za radu, slovo štefty jsem si dal vyhledat a je tam tak asi 250 odpovědí a opravdu nemám čas strávit pár hodin u obrazovky...

čas jsou peníze
..tak bezne asi nemavame rozobrane auta,aby sme merali dlzku skrutiek.....vypadas dost podrazdene a vystresovane,kolega Focus-ak.. :wink: KLIDEK :!: :!:

Peta
Nováček
Nováček

Příspěvek od Peta » 03.04.2007 19:39

zirafak píše:

čas jsou peníze
..tak bezne asi nemavame rozobrane auta,aby sme merali dlzku skrutiek.....vypadas dost podrazdene a vystresovane,kolega Focus-ak.. :wink: KLIDEK :!: :!:
Pokud ti přijdu "nepříjemnej" tak máš z části pravdu. NIcméně když budeš potřebovat na něco rychlou odpověď, budeš chtít slyšet pouze to co potřebuješ a ne tu "chytrou, ale zbytečnou" omáčku kolem. Odpověď typu použij vyhledávání je v tu chvíli nádherná - ale k H...U (jinak vyhledávání je první věc, kterou používám. :wink:
Předpokládám, že kdo má co říct k mojí otázce řekne to třeba tak jako Frost, kterému tímto děkuji, a kdo odpověď nezná - neměl by se tvářit za každou cenu chytře... Očekávám, že o mě za můj názor opět někdo prohlásí, že jsem nervák a že bych se měl uklidnit, ale podle mě by se v jednotlivých tématech fakt měli řešit věci k tématu a ne věci diametrálně odlišné. Ne každý má tolik času, aby pročítal mraky odpovědí, aby nakonec zjistil, že se prakticky nic nedozví, protože třeba z tématu o "motoru" je nakonec "pokec". To že každý není mechanik,který má doma rozebrané auto předpokládám (kdybych si to myslel, asi bych ho měl mít doma taky rozebraného - takže bych se nakonec neptal), ale jsou tu lidi, který ty štefty určitě vyndaný mají a právě od nich jsem tu odpověď očekával... :idea:

nechtěl jsem moralizovat - je to jen můj názor
Obrázek

zirafak
Test driver
Test driver

Příspěvek od zirafak » 04.04.2007 07:14

este raz...KLIDEK :!: ....ale s tou omackou v niektorych prispevkoch a preberanie veci,ktore uz boli snad milion krat vysvetlene....to ti musim dat za pravdu.Tiez ma to niekedy pekne naserie :idea: :wink:

Odpovědět

Zpět na „Focus - podvozek 1998 - 2004“