WiFi-router - zamena vstupu a vystupu

Moderátor:Quickie
Odpovědět
Uživatelský avatar
uku
Nováček
Nováček
Příspěvky: 161
Registrován: 17.09.2010 10:52
Bydliště: Brno, Str.

WiFi-router - zamena vstupu a vystupu

Příspěvek od uku » 03.04.2016 23:27

Zdravím,
da se prenastavit bezny wifi-router tak aby fungoval "opacne" - t.j. prijimal signal bezdratove a posilal ho na LAN porty?
Diky
Ford Focus C-Max, 1,8 92kW, r.v. 2006, seda metaliza

Uživatelský avatar
321910336
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 901
Registrován: 21.01.2012 00:10
Bydliště: Přerov

Re: WiFi-router - zamena vstupu a vystupu

Příspěvek od 321910336 » 03.04.2016 23:36

záleží co je to za model, ta funkce se jmenuje klient mód, klient režim, nebo nějak podobně
Ford Focus 2018 1.0 92 kw Titanium Obrázek
Ford Focus 2007 1.6 74 kW Trend LPG

Uživatelský avatar
uku
Nováček
Nováček
Příspěvky: 161
Registrován: 17.09.2010 10:52
Bydliště: Brno, Str.

Re: WiFi-router - zamena vstupu a vystupu

Příspěvek od uku » 04.04.2016 00:20

TL-WR542G
edit: tak tento to pravdepodobne neumi... :-(
Ford Focus C-Max, 1,8 92kW, r.v. 2006, seda metaliza

Uživatelský avatar
asconn
Nováček
Nováček
Příspěvky: 103
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od asconn » 04.04.2016 05:59

Model 542 to neumí, ale model 543 už ano.
Dříve: FF I, 1.6 ghia, hatchback => FF II, 1.6Ti ghia, hatchback => Ford Focus III předFL titanium, 1.6 ecoboost 110 kW(teď 134 kW), stříbrná, hatchback
Nyní: FF IV st-line, 1.5 ecoboost 110 kW, černá, hatchback

Uživatelský avatar
uku
Nováček
Nováček
Příspěvky: 161
Registrován: 17.09.2010 10:52
Bydliště: Brno, Str.

Re: WiFi-router - zamena vstupu a vystupu

Příspěvek od uku » 04.04.2016 18:22

ale ten se mi ve skrini nevali... :-)
Ford Focus C-Max, 1,8 92kW, r.v. 2006, seda metaliza

Uživatelský avatar
uku
Nováček
Nováček
Příspěvky: 161
Registrován: 17.09.2010 10:52
Bydliště: Brno, Str.

Re: WiFi-router - zamena vstupu a vystupu

Příspěvek od uku » 18.04.2016 14:13

A co DSL modem COMTREND VR-3026e? :-)
(v manualu jsem nasel toto, ale nejsem z toho uplne nejmoudrejsi...)

Volbou Wireless Bridge (někdy také bezdrátový distribuční systém) zakážete funkcionalitu přístupového bodu, zatímco volbou Access Point povolíte funkcionalitu AP. V režimu AP
bude funkcionalita bezdrátového mostu stále k dispozici, bezdrátové stanice se budou moci přidat k přístupovému bodu.

Bridge Restrict
Volbou Disabled nepovolíte omezení bezdrátového mostu, což znamená, že každému bezdrátovému mostu bude povolen přístup. Volbou Enabled nebo Enabled (Scan) povolíte
omezení bezdrátového mostu. Přístup bude povolen pouze mostům označeným na seznamu Remote Bridges. Kliknutím na tlačítko Refresh seznam stanic aktualizujete, pokud je povolen
režim Bridge Restrict.
Ford Focus C-Max, 1,8 92kW, r.v. 2006, seda metaliza

Uživatelský avatar
pkadecka
Test driver
Test driver
Příspěvky: 3144
Registrován: 18.08.2009 12:39
Bydliště: Neratovice

Re: WiFi-router - zamena vstupu a vystupu

Příspěvek od pkadecka » 18.04.2016 15:01

U žádného DSL modemu bych s tím nepočítal. Ten je určený na připojení k internetu a rozvedení do sítě, takže má uvnitř switch a několik LAN portů a pokud má Wifi, tak jen režim AP (=access point). Režim client nemá u DSL modemu vůbec žádný smysl.
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0 benzín, 2004 (10/2015-dosud)
Ford Focus Turnier, 1.6 16V benzín, kombi, 2002 (05/2009-10/2015)

Odpovědět

Zpět na „.. aneb co nelze nikam zařadit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 7 hostů