Právě je 16.06.2019 06:29



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 WiFi-router - zamena vstupu a vystupu 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 17.09.2010 10:52
Příspěvky: 150
Bydliště: Brno, Str.
Odeslat WiFi-router - zamena vstupu a vystupu
Zdravím,
da se prenastavit bezny wifi-router tak aby fungoval "opacne" - t.j. prijimal signal bezdratove a posilal ho na LAN porty?
Diky

_________________
Ford Focus C-Max, 1,8 92kW, r.v. 2006, seda metaliza


03.04.2016 23:27
Profil E-mail
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 21.01.2012 00:10
Příspěvky: 764
Bydliště: Přerov
Odeslat Re: WiFi-router - zamena vstupu a vystupu
záleží co je to za model, ta funkce se jmenuje klient mód, klient režim, nebo nějak podobně

_________________
Ford Focus Trend 2007 1.6i 74 kW LPG


03.04.2016 23:36
Profil E-mail
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 17.09.2010 10:52
Příspěvky: 150
Bydliště: Brno, Str.
Odeslat Re: WiFi-router - zamena vstupu a vystupu
TL-WR542G
edit: tak tento to pravdepodobne neumi... :-(

_________________
Ford Focus C-Max, 1,8 92kW, r.v. 2006, seda metaliza


04.04.2016 00:20
Profil E-mail
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 67
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Odeslat 
Model 542 to neumí, ale model 543 už ano.

_________________
Dříve: FF I, 1.6 ghia, hatchback; FF II, 1.6Ti ghia, hatchback
Nyní: Ford Focus III předFL titanium, 1.6 ecoboost 110kW(teď 134kW), stříbrná, hatchback


04.04.2016 05:59
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 17.09.2010 10:52
Příspěvky: 150
Bydliště: Brno, Str.
Odeslat Re: WiFi-router - zamena vstupu a vystupu
ale ten se mi ve skrini nevali... :-)

_________________
Ford Focus C-Max, 1,8 92kW, r.v. 2006, seda metaliza


04.04.2016 18:22
Profil E-mail
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 17.09.2010 10:52
Příspěvky: 150
Bydliště: Brno, Str.
Odeslat Re: WiFi-router - zamena vstupu a vystupu
A co DSL modem COMTREND VR-3026e? :-)
(v manualu jsem nasel toto, ale nejsem z toho uplne nejmoudrejsi...)

Volbou Wireless Bridge (někdy také bezdrátový distribuční systém) zakážete funkcionalitu přístupového bodu, zatímco volbou Access Point povolíte funkcionalitu AP. V režimu AP
bude funkcionalita bezdrátového mostu stále k dispozici, bezdrátové stanice se budou moci přidat k přístupovému bodu.

Bridge Restrict
Volbou Disabled nepovolíte omezení bezdrátového mostu, což znamená, že každému bezdrátovému mostu bude povolen přístup. Volbou Enabled nebo Enabled (Scan) povolíte
omezení bezdrátového mostu. Přístup bude povolen pouze mostům označeným na seznamu Remote Bridges. Kliknutím na tlačítko Refresh seznam stanic aktualizujete, pokud je povolen
režim Bridge Restrict.

_________________
Ford Focus C-Max, 1,8 92kW, r.v. 2006, seda metaliza


18.04.2016 14:13
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 18.08.2009 12:39
Příspěvky: 3073
Bydliště: Horní Počernice
Odeslat Re: WiFi-router - zamena vstupu a vystupu
U žádného DSL modemu bych s tím nepočítal. Ten je určený na připojení k internetu a rozvedení do sítě, takže má uvnitř switch a několik LAN portů a pokud má Wifi, tak jen režim AP (=access point). Režim client nemá u DSL modemu vůbec žádný smysl.

_________________
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0 benzín, 2004 (10/2015-dosud)
Ford Focus Turnier, 1.6 16V benzín, kombi, 2002 (05/2009-10/2015)


18.04.2016 15:01
Profil E-mail
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přeskočit na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
[ Time : 0.068s | 10 Queries | GZIP : Off ]