Extra recepty na vaše nejoblíbenější speciality
- silverwolf
- Test driver
- Příspěvky: 5701
- Registrován: 02.02.2008 03:18
- Bydliště: Šumava
- Kontaktovat uživatele:
Extra recepty na vaše nejoblíbenější speciality
Tak a je tu nové vlákno. Co sami vaříte - specialitky třeba i na utopence, oblíbený medovník, atd. atd.
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník
- taspy
- Zkušený
- Příspěvky: 1463
- Registrován: 02.02.2008 03:18
- Bydliště: Postupice, okr. Benešov, nyní Praha
- Kontaktovat uživatele:
Opustila tě žena a vaříš si sám, tak potřebuješ inspiraci? Jinak super nápad tohle vlákno
Ale když už je tu řeč o tom medovníku, tak tady si dovoluji dát odkaz http://www.apetitonline.cz/recept/920/medovnik.html na pravý gruzínský medovník, který peču já a zatím měl vždy úspěch!
Ale když už je tu řeč o tom medovníku, tak tady si dovoluji dát odkaz http://www.apetitonline.cz/recept/920/medovnik.html na pravý gruzínský medovník, který peču já a zatím měl vždy úspěch!
FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde
FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je
- zewl
- Test driver
- Příspěvky: 8645
- Registrován: 02.02.2008 03:18
- Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
Co takhle recept jak uvarit pivo? http://gurman.centrum.cz/napoje/pivni-k ... ?id=420900
Ford Focus combi 1.8 TDDi, 90 PS, narozen 12/2002
- MobyDick
- Test driver
- Příspěvky: 4547
- Registrován: 02.02.2008 03:18
- Bydliště: Klatovy
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Příspěvky: 3790
- Registrován: 02.02.2008 03:18
- Bydliště: Bílovec,Nový Jičín
- Kontaktovat uživatele:
Ááá zase sem střelil někdo něco extra. Jestli se tady budou probírat medovníky, tak to admin smaže
Takže začnem u smaženého:
Danyho česnekové placičky
Je to úplně jednoduché. Připravíme si:
15dkg eidamu
15dkg nivy
cca 3-4 stroužky česneku
1 větší vejce
strouhanku
POSTUP:
Nivu i eidam nastrouháme (stačí nahrubo), smícháme dohromady a přidáme rozetřený česnek a vejce. Ručne vše uhnětáme aby nám z toho vznikla lepkavá sračka. Z tohoto plastelinového materiálu vytvarujem malé medailonky a tak jak jsou je přímo hodíme do strouhanky bez jakéhokoli jiného obalovacího procesu. Jde to velmi snadno. Smažíme klasicky jako smažák. Podáváme nejlíp s hranolkami. Co se nesní, to se schová do lednice a sní se třeba na veču. Studené jsou velmi delikátní.
Dobrou chuť všem přeje Dany
Takže začnem u smaženého:
Danyho česnekové placičky
Je to úplně jednoduché. Připravíme si:
15dkg eidamu
15dkg nivy
cca 3-4 stroužky česneku
1 větší vejce
strouhanku
POSTUP:
Nivu i eidam nastrouháme (stačí nahrubo), smícháme dohromady a přidáme rozetřený česnek a vejce. Ručne vše uhnětáme aby nám z toho vznikla lepkavá sračka. Z tohoto plastelinového materiálu vytvarujem malé medailonky a tak jak jsou je přímo hodíme do strouhanky bez jakéhokoli jiného obalovacího procesu. Jde to velmi snadno. Smažíme klasicky jako smažák. Podáváme nejlíp s hranolkami. Co se nesní, to se schová do lednice a sní se třeba na veču. Studené jsou velmi delikátní.
Dobrou chuť všem přeje Dany
- Skubi
- Test driver
- Příspěvky: 11856
- Registrován: 02.02.2008 03:18
- Bydliště: Přerov
- Kontaktovat uživatele:
chuťovka z Focusic než ji Dany vylepšil vínem , ale i tak se nakonec snědly
Šneci z listového těsta:
1 balíček listového těsta, 15 dkg krájené šunky nebo šunkového salámu, 15 dkg krájeného tvrdého sýru, 1 žloutek, sezamové semínko, slunečnicové semínko.
Těsto rozdělíme na polovinu. Rozválíme na pláty asi 3 mm silné, poklademe plátky šunky, na to plátky sýru a zamotáme jako roládu. Potom rozkrájíme na 1 cm široké plátky, ukládáme na plech lehce vymazaný, potřeme žloutkem, rozšlehaným se dvěma lžičkami vody,¨posypeme sezamovými a slunečnicovými semínky. Pečeme při 180 °C.
Šneci z listového těsta:
1 balíček listového těsta, 15 dkg krájené šunky nebo šunkového salámu, 15 dkg krájeného tvrdého sýru, 1 žloutek, sezamové semínko, slunečnicové semínko.
Těsto rozdělíme na polovinu. Rozválíme na pláty asi 3 mm silné, poklademe plátky šunky, na to plátky sýru a zamotáme jako roládu. Potom rozkrájíme na 1 cm široké plátky, ukládáme na plech lehce vymazaný, potřeme žloutkem, rozšlehaným se dvěma lžičkami vody,¨posypeme sezamovými a slunečnicovými semínky. Pečeme při 180 °C.
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car
Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Lexie
- Pokročilý
- Příspěvky: 654
- Registrován: 02.02.2008 03:18
- Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušený
- Příspěvky: 1530
- Registrován: 02.02.2008 03:18
- Bydliště: Posázaví
- Dany
- Test driver
- Příspěvky: 3790
- Registrován: 02.02.2008 03:18
- Bydliště: Bílovec,Nový Jičín
- Kontaktovat uživatele:
Já na tom nic špatného nevidím. Průzkumy dokázaly, že muži vaří pikantněji než ženy. Já si nejvíce pochutnám na tom, co si usmažím. A ten pocit, když nekomu od tebe chutná je k nezaplacení. Já se nestydím za to, že umim vařitmartyG píše:som si najprv myslel, že ma to vlákno prelinklo na nejaký babský web, chalani, čo sa vám už miešajú hormóny, či čo.....
- misoo
- Test driver
- Příspěvky: 14839
- Registrován: 02.02.2008 03:18
- Bydliště: Bratislava SR
- Kontaktovat uživatele:
Cesnakova pomazanka ala misoo - zaklad pre kazdu oslavu.
Do misky nastruhame tvrdy syr. Pridame velku majonezu. Mimo na doske napucime cesnak (cim viac, tym viac coool pomazanka!) a zmiesame so solou a ciernym korenim. Pridame do misky k syru a majoneze, poriadne zamiesame. Vzniknutu hmotu je vhodne nechat par hodin v chladnicke, nech sa chute pekne spoja. Natierame na kolecka z rohliku, sendvice, alebo hrianky...
PS: vsetkeho "psimjezene" mnozstvo, podla chuti a nalady - dobru chut
Do misky nastruhame tvrdy syr. Pridame velku majonezu. Mimo na doske napucime cesnak (cim viac, tym viac coool pomazanka!) a zmiesame so solou a ciernym korenim. Pridame do misky k syru a majoneze, poriadne zamiesame. Vzniknutu hmotu je vhodne nechat par hodin v chladnicke, nech sa chute pekne spoja. Natierame na kolecka z rohliku, sendvice, alebo hrianky...
PS: vsetkeho "psimjezene" mnozstvo, podla chuti a nalady - dobru chut
- misoo
- Test driver
- Příspěvky: 14839
- Registrován: 02.02.2008 03:18
- Bydliště: Bratislava SR
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Příspěvky: 3790
- Registrován: 02.02.2008 03:18
- Bydliště: Bílovec,Nový Jičín
- Kontaktovat uživatele:
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů