Právě je 21.01.2020 21:56



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 263 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Další
 Diagnostika motoru 
Autor Zpráva
Junior
Junior

Registrován: 17.10.2008 22:29
Příspěvky: 413
Bydliště: Nový Jičín
Odeslat Re: Diagnostika motoru
iggy: co říkáš na tento kabel, bude to chodit se ScanMasterem?

http://auto.bazac.cz/z/54982/


29.05.2009 17:26
Profil E-mail
Junior
Junior
Uživatelský avatar

Registrován: 15.10.2008 07:45
Příspěvky: 271
Bydliště: Jeseník
Odeslat Re: Diagnostika motoru
Jo, tento kabel mám a se Scanmasterem chodí.

_________________
Wagooon (za kormidlem Whiskou Indisponovaný Zazimovaný Zdechlý Yetti)
Focus 1.6 Sigma 2008 kombi silver


Obrázek


29.05.2009 17:35
Profil E-mail
Junior
Junior

Registrován: 17.10.2008 22:29
Příspěvky: 413
Bydliště: Nový Jičín
Odeslat Re: Diagnostika motoru
wizzy: psal jsem tomu chlápkovi co to nabízí na mail a asi do toho půjdu, ne že bych to potřeboval ale tyto věci mě baví. Ten prográmek jsem našel, kabel taky není drahý. Jak to chodí přes noťas, spojí se to samo, nebo je to potřeba nějak nastavit? Přes ten program se asi nedá nic nastavit, ale jen číst co? Jdou mazat i chybové kódy?


29.05.2009 17:47
Profil E-mail
Junior
Junior
Uživatelský avatar

Registrován: 15.10.2008 07:45
Příspěvky: 271
Bydliště: Jeseník
Odeslat Re: Diagnostika motoru
Chodí to v pohodě (musí být zapnuté zapalování ;-) )
Přes noťas to chodí dobře, já si to rozjel dokonce na tom malém hajzlíkovi, co dávají teď k sekačkám zadarmo u Fiatu...chci říct u Mountfieldu.
Mazat chybové kódy tím jde, ale nastavovat něco dalšího ne.

Jinak na tom inzerátu je ten kabel moc drahý, na aukru jsem ho koupil podstatně levněji.
http://aukro.cz/search.php?string=elm+3 ... onal_rec=0

_________________
Wagooon (za kormidlem Whiskou Indisponovaný Zazimovaný Zdechlý Yetti)
Focus 1.6 Sigma 2008 kombi silver


Obrázek


29.05.2009 18:12
Profil E-mail
Junior
Junior

Registrován: 17.10.2008 22:29
Příspěvky: 413
Bydliště: Nový Jičín
Odeslat Re: Diagnostika motoru
wizzy: ještě poslední dotaz. Jak nastavit komunikaci, ručně, nebo automaticky, popř.jak to nastavit. Poradíš?

Jinak díky za tip :D


29.05.2009 18:18
Profil E-mail
Junior
Junior
Uživatelský avatar

Registrován: 13.05.2009 19:19
Příspěvky: 255
Bydliště: Šumava
Odeslat Re: Diagnostika motoru
Taky se mě zdá ten kabel drahej. Mě vyšel přes ebay z Číny na 800,-Kč - za to bych to ani doma nezbastlil. Ale záleží na tom, kdo s tím chce co dělat - ten výše uvedený hodně bytelně :-). Iggyrock

@pava: Ten prográmek máš vostrej? Je tam trochu líp vychytaná registrace, tak nevím???

_________________
Mondeo VIVA X 2.0TDCi 96kW 2005 Combi
Proton 416GLXi 70kW 1999 Hatchback


29.05.2009 19:36
Profil E-mail
Junior
Junior
Uživatelský avatar

Registrován: 15.10.2008 07:45
Příspěvky: 271
Bydliště: Jeseník
Odeslat Re: Diagnostika motoru
Já jsem si ten USB COM v systému nastavil natvrdo na COM1 (ale je to fumašuk, scanmaster umí libovolné numero) a ve Scanmasteru jsem nastavil, ať jede na COM1 a víc se o to starat nemusím.

_________________
Wagooon (za kormidlem Whiskou Indisponovaný Zazimovaný Zdechlý Yetti)
Focus 1.6 Sigma 2008 kombi silver


Obrázek


29.05.2009 19:41
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 5915
Bydliště: Jihlava
Odeslat Re: Diagnostika motoru
koukám že ceny těch kabelů se skoro rovnají jedný diagnostice u Forda 8O

_________________
Přítomnost:
Mondeo MK4 Titanium S 2.2 TDCi
Focus MK2 1.6 TDCi kombi
Focus MK2 před fl. 1.6 TDCi hatch

Minulost:
Escort 1.4i, Mondeo MK3 2.0 TDCi, Focus I 1.4i, Mondeo MK3 2.0 TDDi, Focus I 1.8 TDDi


29.05.2009 21:47
Profil E-mail
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 09.05.2009 23:31
Příspěvky: 47
Odeslat Re: Diagnostika motoru
a co chlapi má někdo zkušenost s připojením Fordu Mondeo...rv 1996....budou tam sedět kabely co jste vypisovali....líbylo by se mi to mít dom poněvač na mondeu mi často svíti ABS tak abych si zjistil které čidlo to jee atd......

_________________
Ford Mondeo Notchback MK-II, 1.8 TD rv.1996 66kw


09.06.2009 15:21
Profil E-mail
Junior
Junior
Uživatelský avatar

Registrován: 13.05.2009 19:19
Příspěvky: 255
Bydliště: Šumava
Odeslat Re: Diagnostika motoru
Tobě OBD na 99% fungovat nebude - viz. příloha.

Benzín: od r.2000
Nafta: od r.2003

Iggyrock


Přílohy:
Poznámka: Zavedení OBD v Evropě
OBD.gif
OBD.gif [ 1.38 KB | Zobrazeno 2857 krát ]

_________________
Mondeo VIVA X 2.0TDCi 96kW 2005 Combi
Proton 416GLXi 70kW 1999 Hatchback
09.06.2009 15:50
Profil E-mail
Odeslat Re: Diagnostika motoru
udělal jsem si radost a koupil jsem si tady to Obrázek umí to číst chyby v paměti ŘJ a mazat je , LIVE data to neumí ,ale za tu cenu co jsem to pořídil tak je to super


09.06.2009 17:57
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 09.05.2009 23:31
Příspěvky: 47
Odeslat Re: Diagnostika motoru
hmm...tak to je škoda ale ta vecička jak tam hodill wolf2 tak ta vypadaá dobře :wink:

_________________
Ford Mondeo Notchback MK-II, 1.8 TD rv.1996 66kw


09.06.2009 20:40
Profil E-mail
Junior
Junior

Registrován: 17.10.2008 22:29
Příspěvky: 413
Bydliště: Nový Jičín
Odeslat Re: Diagnostika motoru
A jaká je cena, mě stal kabel i s poštovným 1300,-, program se válí na netu..


09.06.2009 20:44
Profil E-mail
Odeslat Re: Diagnostika motoru
cena na aukru.cz cca 400kč ,jinak tady je nehorázně drahý http://www.rostlinnyolej.cz/cs/seznam-v ... ner-2.html :wink:


09.06.2009 21:04
Junior
Junior

Registrován: 17.10.2008 22:29
Příspěvky: 413
Bydliště: Nový Jičín
Odeslat Re: Diagnostika motoru
Tak 400,- je super cena, která nemá konkurenci


09.06.2009 21:34
Profil E-mail
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 263 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přeskočit na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
[ Time : 0.086s | 11 Queries | GZIP : Off ]