Právě je 15.12.2019 12:13



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 225 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Další
 Termostat 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 15.09.2009 17:20
Příspěvky: 195
Odeslat Termostat
Nevíte kde bych pořídil termostat?a jaký je dobrý jestli existuje více tipů,dikes za info[b][b][/b][/b]

_________________
Belmondo77 Ford Mondeo 2,0 Duratec HE 107 kw benz.r.v 2001

Po GO motoru jede jako ďas


30.11.2010 19:35
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 18.01.2010 23:23
Příspěvky: 143
Bydliště: JM
Odeslat Re: Termostat
Zeptej se přímo ve fordu, když jsem to řešil na Escorta byl origo asi jen o 100 Kč dražší než neoriginál.

Jen bacha,mondeo má dva termostaty :-))

_________________
Mondeo 2.0 Duratec HE 2005 hatchback GHIA+

Galerie: viewtopic.php?f=173&t=19266
_________________________________
dříve: Sierra´89 2.0i ,Escort´93 1.6i,Mondeo´93 2.0i,Scorpio´96 2.3i,Escort´97 1.6i


02.12.2010 22:44
Profil E-mail
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 15.09.2009 17:20
Příspěvky: 195
Odeslat Re: Termostat
Díkes to jsem nevěděl a oba jsou stejný?

_________________
Belmondo77 Ford Mondeo 2,0 Duratec HE 107 kw benz.r.v 2001

Po GO motoru jede jako ďas


03.12.2010 10:23
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 18.01.2010 23:23
Příspěvky: 143
Bydliště: JM
Odeslat Re: Termostat
myslím, že nejsou.

zkus prohledat sekci mondeo někdo to tam řešil a jsou tam podrobnosti a tuším i ceny

_________________
Mondeo 2.0 Duratec HE 2005 hatchback GHIA+

Galerie: viewtopic.php?f=173&t=19266
_________________________________
dříve: Sierra´89 2.0i ,Escort´93 1.6i,Mondeo´93 2.0i,Scorpio´96 2.3i,Escort´97 1.6i


03.12.2010 22:09
Profil E-mail
Zkušený
Zkušený

Registrován: 25.04.2008 19:25
Příspěvky: 1937
Bydliště: Praha
Odeslat Re: Termostat
ja byl na vymene termostatu loni u charouze a cena byla cca 5800. Fakt sila, ne escu to je zalezitost za par stovek. u mondea se vymenuje nejaky cely blok s tim termostatem.

_________________
Ford Mondeo Turnier, 2.0 107kW, 2010 FL

Dříve: Ford Mondeo Turnier, 1.8 92kW, 2001


04.12.2010 13:55
Profil E-mail
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 15.09.2009 17:20
Příspěvky: 195
Odeslat Re: Termostat
Jak celej blok,nestraš tolik tomu nerozumím,ale to je blbost je tu někdo kdo by to uvedl na pravou míru jak je to s tím termostatem?

_________________
Belmondo77 Ford Mondeo 2,0 Duratec HE 107 kw benz.r.v 2001

Po GO motoru jede jako ďas


04.12.2010 18:31
Profil E-mail
Zkušený
Zkušený

Registrován: 20.10.2008 17:53
Příspěvky: 1780
Bydliště: Plzeň
Odeslat Re: Termostat
Já ho budu měnit příští týden. Někdo řiká že jsou tam dva. Ale kdekoli v autodílech v katalogu je jen jeden. Jen na jednom shopu jsou 2. Jeden mechanickej a druhej elektrickej kterej vychází něco kolem 2000 kč. Já půjdu tou nejlevněší cenou a to že vyměnim ten mechanickej za 400 kč.

_________________
Ford galaxy mk3 2008 2.2tdci


04.12.2010 22:03
Profil E-mail
Test driver
Test driver

Registrován: 16.12.2009 14:04
Příspěvky: 4277
Odeslat Re: Termostat
Mondeo MK3 TDDi a TDCi má skutečně termostaty dva ,je to tzv. velký termostat na vodním okruhu a ten druhý tzv. malý termostat je na chlazení oleje a je umístěný na vodní pumpě.


04.12.2010 22:27
Profil E-mail
Zkušený
Zkušený

Registrován: 25.04.2008 19:25
Příspěvky: 1937
Bydliště: Praha
Odeslat Re: Termostat
ja tomu taky moc nerozumim,ale ten termostat je v nejakym plastovym domku a to se vymeni cely.. tedy v charouzovi... mozna nekdo sikovnej vymeni jen ten termiostat v tom plastu a bude to levnejsi.. jenze ja musel jezdit a nemel jsem cas jindy nez v nedeli :(

_________________
Ford Mondeo Turnier, 2.0 107kW, 2010 FL

Dříve: Ford Mondeo Turnier, 1.8 92kW, 2001


04.12.2010 22:28
Profil E-mail
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 15.09.2009 17:20
Příspěvky: 195
Odeslat Re: Termostat
Mě zajímá jak to je s termostatem pro 2.0 107kw

_________________
Belmondo77 Ford Mondeo 2,0 Duratec HE 107 kw benz.r.v 2001

Po GO motoru jede jako ďas


04.12.2010 23:16
Profil E-mail
Test driver
Test driver

Registrován: 16.12.2009 14:04
Příspěvky: 4277
Odeslat Re: Termostat
Na benzínové Duratecy je to bohužel ten drahý termostat vcelku s tím el. konektorem v ceně +-2300kč-možná že by šlo vyměnit jen ten prostředek ale to asi nepujde sehnat.
A na naftové Duratorgy je ten velký termostat samostatný v ceně +-600kč i těsněním.


Přílohy:
Benzínový termostat.jpg
Benzínový termostat.jpg [ 30.64 KB | Zobrazeno 282 krát ]
Naftový termostat malý.jpg
Naftový termostat malý.jpg [ 45.66 KB | Zobrazeno 305 krát ]
Naftový termostat velký.jpg
Naftový termostat velký.jpg [ 48.84 KB | Zobrazeno 256 krát ]
04.12.2010 23:52
Profil E-mail
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 15.09.2009 17:20
Příspěvky: 195
Odeslat Re: Termostat
Díky za info nevíš kde nejlépe objednat?

_________________
Belmondo77 Ford Mondeo 2,0 Duratec HE 107 kw benz.r.v 2001

Po GO motoru jede jako ďas


05.12.2010 00:26
Profil E-mail
Test driver
Test driver

Registrován: 16.12.2009 14:04
Příspěvky: 4277
Odeslat Re: Termostat
Bohužel na benzín asi u nás jen u forda za nějakých 2350 fakt sem nějakou druhoovýrobu ještě nikde neviděl,v polsku snad něco mají.


05.12.2010 00:33
Profil E-mail
Zkušený
Zkušený

Registrován: 25.04.2008 19:25
Příspěvky: 1937
Bydliště: Praha
Odeslat Re: Termostat
presne, co si pamatuji, tak z tech 5800 byla pulka termostat a pulka prace. a tipnul bych si, ze na 1.8 a na 2.0 ten termostat bude stejny

_________________
Ford Mondeo Turnier, 2.0 107kW, 2010 FL

Dříve: Ford Mondeo Turnier, 1.8 92kW, 2001


05.12.2010 11:05
Profil E-mail
Junior
Junior

Registrován: 04.11.2010 16:51
Příspěvky: 496
Bydliště: telnice
Odeslat Re: Termostat
termostat jsem měnil ve čtvrtek u známího,termostat 530 kč a práce asi tak 200,mění se jen termostat,ten druhý je v té pumpě ale prej je používanej málo.ale ohřívání se moc nezlepšilo,takže ten co jsem tam měl předtím byl asi dobrej.mechanik říkal že tady ty tdci mají problém se zahřátím.teplota mě vyskočí doprostřed,ale třeba sjedu z dálnice a teplota jde dolů v těhle mrazech a na volnoběh se ta teplota nepohne ani po půl hodině.

_________________
Mondeo 2.0 TDCI 96kw\2006 kombi


05.12.2010 12:56
Profil E-mail
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 225 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přeskočit na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
[ Time : 0.090s | 11 Queries | GZIP : Off ]