Právě je 20.08.2019 14:59



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 134 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
 Kladky řemene Mondeo 
Autor Zpráva
Junior
Junior
Uživatelský avatar

Registrován: 16.01.2012 20:00
Příspěvky: 469
Bydliště: bratislava -SK
Odeslat Re: Kladky řemene Mondeo
ludia , s akou znackou tu mame dobre skusenosti pre motor 2,2tdci mk3 na remenove rozvody kde je altik a klima ? SKF alebo INA alebo nieco podobne popripade ci nespravit hned aj tu volnobezku na altik ?
na autokelly som nasiel tieto 2 sady : https://www.autoteile-guenstig.de/artik ... 29-0104-10

http://www.autodily-online.cz/cs/E-shop ... VKMA_34030

a ci by bolo dobre kupit aj tu hlavnu remenicu od DAYCO ?
dik

toto som natocil vcera vecer , kten hrozny klepot jak z toho najstarsiehonaftaka nasvete ide skor odzadu , takze myslim ze napinak je asi v ...... aj trochu kmita : https://www.youtube.com/watch?v=lesUPyvbLS8

_________________
mondeo mk3 ghia , fulllllll , 2,2 tdci , 117kw/160ps + 409Nm vdaka deCatu , Zetec-S orig kit , stardust silver , EX !!! PROFItunning chip = 133Kw/180ps + 437Nm , 2x podvozok - EIBACH + ST shocks + KW Suspension , K&N filter , NEW !!! ROBKO-čip


21.02.2016 15:44
Profil E-mail
Junior
Junior
Uživatelský avatar

Registrován: 09.01.2012 20:26
Příspěvky: 227
Bydliště: Praha
Odeslat Re: Kladky řemene Mondeo
Já mám sice 2.0 tdci ale klady a remenice mam SKF protoze mi bylo receno ze pro ford dělají originální dily a volnoběžku na altiku mam od INA a zatim velka spokojenost 20 tis km na tom najeto a zatím vše šlape :perfect:

_________________
Galerka F-Jay Mondeo 2.0 Tdci 130KW


21.02.2016 23:27
Profil E-mail
Junior
Junior
Uživatelský avatar

Registrován: 16.01.2012 20:00
Příspěvky: 469
Bydliště: bratislava -SK
Odeslat Re: Kladky řemene Mondeo
super dakujem , a len tak nahodou ten klepotavy zvuk z videa co som sem dal , nevies z coho moze byt ?

_________________
mondeo mk3 ghia , fulllllll , 2,2 tdci , 117kw/160ps + 409Nm vdaka deCatu , Zetec-S orig kit , stardust silver , EX !!! PROFItunning chip = 133Kw/180ps + 437Nm , 2x podvozok - EIBACH + ST shocks + KW Suspension , K&N filter , NEW !!! ROBKO-čip


23.02.2016 10:32
Profil E-mail
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 27.07.2011 16:33
Příspěvky: 858
Bydliště: Praha / Semily
Odeslat Re: Kladky řemene Mondeo
SKF i INA je kvalita, ja treba remen davam Dayco.

Kazdopadne nez koupis celou sadu, shod remen a nastartuj, zda to klepani zmizi nebo ne.
Nijak extre se napinak neklepe, kdyz ja menil tak mi lital pomalu centak, remen neni unavenej?

_________________
Mondeo, 2.0 TDCi 85kW, combi, r.v. 12/2006, EURO 4 + DPF, Futura X, Webasto


24.02.2016 16:11
Profil
Junior
Junior
Uživatelský avatar

Registrován: 16.01.2012 20:00
Příspěvky: 469
Bydliště: bratislava -SK
Odeslat Re: Kladky řemene Mondeo
remen je prakticky novy , ma 2 roky origo ford , ińak dobre ze to hovoris , lebo som aj ja rozmysla ci mi tam neklepe retaz alebo nieco z rozvodmi ci nieco nieje

_________________
mondeo mk3 ghia , fulllllll , 2,2 tdci , 117kw/160ps + 409Nm vdaka deCatu , Zetec-S orig kit , stardust silver , EX !!! PROFItunning chip = 133Kw/180ps + 437Nm , 2x podvozok - EIBACH + ST shocks + KW Suspension , K&N filter , NEW !!! ROBKO-čip


24.02.2016 17:39
Profil E-mail
Junior
Junior
Uživatelský avatar

Registrován: 09.01.2012 20:26
Příspěvky: 227
Bydliště: Praha
Odeslat Re: Kladky řemene Mondeo
S tím klepotem jsem se ještě nesetkal :nixw: ale uvidíš po výměně kladek atd.. Trěba to to může být řenem zkus ho schodit a nastartovat a uvidiš jinak jinak já daval řemen od GATES a spokojenost 8)

_________________
Galerka F-Jay Mondeo 2.0 Tdci 130KW


24.02.2016 19:39
Profil E-mail
Junior
Junior
Uživatelský avatar

Registrován: 16.01.2012 20:00
Příspěvky: 469
Bydliště: bratislava -SK
Odeslat Re: Kladky řemene Mondeo
dnes som zhodil remen a ten klepot robil predsa len napinak , hned ako som nastartoval bolo skoro ticho a ziadny hluk konecne , takze uz sa kukam po novom a teda asi od INA alebo SKF

_________________
mondeo mk3 ghia , fulllllll , 2,2 tdci , 117kw/160ps + 409Nm vdaka deCatu , Zetec-S orig kit , stardust silver , EX !!! PROFItunning chip = 133Kw/180ps + 437Nm , 2x podvozok - EIBACH + ST shocks + KW Suspension , K&N filter , NEW !!! ROBKO-čip


22.03.2016 18:13
Profil E-mail
Junior
Junior
Uživatelský avatar

Registrován: 16.01.2012 20:00
Příspěvky: 469
Bydliště: bratislava -SK
Odeslat Re: Kladky řemene Mondeo
nakoniec to vsetko robil napinak , pruzina bola KO , akrutka na napinku co drzi pruzinu bola cela povolena a tak isto aj na kolecku co je na napinaku sa dala rukou povolit , takze sa dal SKF napinak ktory je od znacky TOCJA a co je vlastne otigo FORD :) a je klud :Dancer:

_________________
mondeo mk3 ghia , fulllllll , 2,2 tdci , 117kw/160ps + 409Nm vdaka deCatu , Zetec-S orig kit , stardust silver , EX !!! PROFItunning chip = 133Kw/180ps + 437Nm , 2x podvozok - EIBACH + ST shocks + KW Suspension , K&N filter , NEW !!! ROBKO-čip


16.04.2016 19:49
Profil E-mail
Junior
Junior
Uživatelský avatar

Registrován: 09.01.2012 20:26
Příspěvky: 227
Bydliště: Praha
Odeslat Re: Kladky řemene Mondeo
No tak super ten napínak je svině :D Vím z vlastní zkušenosti :D Hlavně, že už máš klídek :cooler:

_________________
Galerka F-Jay Mondeo 2.0 Tdci 130KW


21.04.2016 22:23
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 18.01.2010 23:23
Příspěvky: 143
Bydliště: JM
Odeslat Re: Kladky řemene Mondeo
Zdarec,

začal mě klepat ten napínak. Máte někdo zkušenost jak dlouho se s tím dá jezdit ?
Budum měnit komplet kladky atd. , ale bude na to čas asi za 2 měsíce (asi 4000Km )

Myslíte, že to vydrží ? Zatím klepe jen chvilku na volnoběh po nastartování.


dík za info

_________________
Mondeo 2.0 Duratec HE 2005 hatchback GHIA+

Galerie: viewtopic.php?f=173&t=19266
_________________________________
dříve: Sierra´89 2.0i ,Escort´93 1.6i,Mondeo´93 2.0i,Scorpio´96 2.3i,Escort´97 1.6i


10.01.2018 15:46
Profil E-mail
Junior
Junior
Uživatelský avatar

Registrován: 09.01.2012 20:26
Příspěvky: 227
Bydliště: Praha
Odeslat Re: Kladky řemene Mondeo
Tak opět mi začal rezonovat napinak řemene. Jen chvíli po nastartování po par metrech cesty to přestane. Už fakt nevím kde je chyba to je už druhý v pořadí včetně řemenic atd. montováno ve fordu. Už fakt nevím jaká je příčina zhruba 20 000 km najeto na nový díl. Nějaký rady čím by to mohlo být?? Díky 8)

_________________
Galerka F-Jay Mondeo 2.0 Tdci 130KW


25.03.2018 10:57
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 05.02.2013 19:38
Příspěvky: 4190
Bydliště: Praha
Odeslat Re: Kladky řemene Mondeo
A jsi si jistý, že to není dvouhmota?

_________________
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi


25.03.2018 11:53
Profil E-mail
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 15.03.2010 21:03
Příspěvky: 80
Odeslat Re: Kladky řemene Mondeo
Všichni mnění kladky a napínák, ale dost často zapomínají na ložisko na kompresoru klimy.

_________________
Ford Mondeo 2.0 TDCi (1998ccm/96kW/130HP) r.v.2002


25.03.2018 12:00
Profil E-mail
Junior
Junior
Uživatelský avatar

Registrován: 09.01.2012 20:26
Příspěvky: 227
Bydliště: Praha
Odeslat Re: Kladky řemene Mondeo
Dvouhmota si myslím že by to mít neměla projevuje se to jen za studena a zatím občas. Tedka mám čerstvě najeto 117 tis kupovano ve 47 tis. Si myslím by měla mít dvouhmota vetsi zivostnost. A ve fordu se daval SKF napinak, gates řemen, remenice SkF, volnobezka INA a velká remenice SKF vše bylo nové mnou kupované. Dneska to dělalo zase jak při vymackle spojce tak i na volnobeh a zase po ujeti par metru přestalo.

_________________
Galerka F-Jay Mondeo 2.0 Tdci 130KW


27.03.2018 08:11
Profil E-mail
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 134 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přeskočit na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
[ Time : 0.078s | 14 Queries | GZIP : Off ]