Dnes při jízdě do práce se mi stala nemilá věc. Jezdím do práce cca 70km. Po cca až 20km se motor ohřeje což poznám na budíku teploty motoru a na co jsem si u Mondea zvyknul. Ale k věci. Chtěl jsem předjíždet a najednou zjisťuji že motor nemá výkon že se nezaplo turbo z počátku jsem si myslel že mám za 6 a že musím podřadit ake při pohledu na budíky jsem zjistil maximalni teplotu motoru a když jsem zkusil pustit max topení do interieru tak vzduch byl studený.
Takže po cca 60km jsem zjistil že teplota je na max a že auto netopí. Byl spuštěn ventilátor asi ta sahara na uchlazení motoru a ta běžela i po vypnutí motoru. Voda v chladiči a nádobce je. Poprosil bych každého kdo má nebo měl podobný problém o zkušenosti nebo radu.
Rozmýšlím jestli je to termostatem nebo vodní pumpou. Modeo 2.0TDCi 85KW rv2006 cca 290.000km
Děkuji všem za každou radu.
_________________ Ford Mondeo 2.0 TDCi Ghia 85kW r.v.6/2006
17.11.2015 13:17
djdekl
Test driver
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru